Tillater Bibelen skilsmisse?

0
6007
Tillater Gud skilsmisse

Skilsmisse har blitt dagens orden i vår verden i dag. Djevelen angriper desperat ekteskap i denne sluttiden. Tidligere var skilsmisse bare vanlig blant vantro, men i disse dager er det nå en vanlig forekomst blant kristne i dag. Dessverre har til og med pastorer blitt ofre for ødelagte ekteskap. Skilsmisse er djevelens endetidsverktøy for å ødelegge kirkens omdømme. Men i dag skal vi undersøke et viktig spørsmål: Tillater bibelen skilsmisse? Hva sier bibelen om skilsmisse? Er bibelen for det eller imot? Vi skal også se på bønner for å stoppe skilsmisse og gjenopprette ekteskap. Jeg tror at mot slutten av denne artikkelen i dag, skal himmelens Gud gi deg løsning på ekteskapet ditt i Jesus navn.

HVA ER DIVORSE?

Skilsmisse kan defineres som den juridiske separasjonen mellom en mann og hans kone eller en kvinne og hennes mann. Dette kan være et resultat av mange grunner, hvorav noen vil bli diskutert i denne artikkelen. Skilsmisse må gjøres lovlig før den blir anerkjent. Du kan ikke bare be kona eller mannen din om å pakke ut av huset ditt og si at du har skilt seg fra henne. Det er ikke skilsmisse, det kalles separasjon. Selv om dere begge ikke bor sammen, er dere fortsatt gift og ethvert forsøk på å være intim med en annen person vil bli sett på som utroskap. Akkurat som ekteskapet er juridisk bindende, må skilsmisse også gjennomføres lovlig. Dette fører oss fremdeles til det samme spørsmålet, tillater bibelen skilsmisse? Kan jeg skille ektefellen min uten å fornærme Gud? Les videre.

GUDS STILLING OM SKILSKAP

Hva er Guds holdning til saken om skilsmisse? Dette er kjernen i denne artikkelen, og her vil jeg vise noen bibelvers om skilsmisse, og vi skal undersøke dem en etter en. En god forståelse av disse emnene vil bedre informere vår diskusjon som ektepar. Nå for å kjenne Guds stilling til skilsmisse, la oss starte fra det gamle testamentet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Gamle testamentets syn på skilsmisse.

24. Mosebok 1: 24 Når en mann tar en kone og gifter seg med henne, og det skjedde at hun ikke finner noen gunst i hans øyne, fordi han har funnet noe urenhet i henne, så la han skrive henne en skilsmisse gi den i hånden og send henne ut av huset hans. 2: 24 Og når hun drar ut av huset hans, kan hun gå og være en annen manns kone. 3: 24 Hvis den sistnevnte mannen hater henne og skriver henne en skilsmisse, og gir den i hennes hånd og sender henne ut av sitt hus; eller hvis sistnevnte ektemann dør, som tok henne til å være hans kone; 4: XNUMX Hennes tidligere mann, som sendte henne bort, kan ikke ta henne igjen til å være hans hustru, etter at hun er blitt uren; for det er vederstyggelighet for Herrens åsyn, og du skal ikke føre landet til synd som Herren din Gud gir deg til arv.

Vi ser fra det ovenstående skriftstedet i det gamle testamentet at en mann har lov til å skille seg fra sin kone, hvis hun ikke finner noen gunst i hans øyne, eller hvis han finner urenhet i henne. Årsakene som er gitt her er ikke veldig klare eller rettferdig for kvinnen, men Gud ga dem tillatelse til å la konene gå. Hvorfor skulle Gud gjøre det? Dette er fordi han forstår menneskets egoisme, han vet at det er bedre for kvinnen å bli frigjort enn for henne å være i konstant pine under en utakknemlig manns herredømme. Så Gud befalte dem å utstede et skiltesertifikat til kvinnen. Det kan interessere deg å vite at skilsmisseattesten beskytter kvinnen mot mannen. Skulle kvinnen lykkes i morgen eller gifte seg med en bedre mann i fremtiden, kan den tidligere ektemannen ikke komme tilbake for å komme med falske påstander om at hun lenger er hans eiendom. Men betyr dette at Gud elsker skilsmisse ?. La oss se på et annet vers fra det gamle testamentet.

Malaki 2:16 For Herren, Israels Gud, sier at han hater bortryddelse; for en tildekker vold med sitt klær, sier Herren, hærskarenes Gud: Vær derfor i akt for din ånd, så dere ikke handler forræderisk.

Gud gjorde sin holdning klar i Skriften ovenfor, at han hater skilsmisse. Gud elsker ikke skilsmisse i det hele tatt. Det er ikke hans perfekte vilje at vi legger bort konene våre. Hvert ekteskap antas å vare til døden. Når det gjelder skilsmisse, er Guds posisjon klar på det. Nå, hvis Gud faktisk hater skilsmisse, betyr det at vi aldri skal vurdere det? For å svare på dette, la oss se på hva Jesus har å si om skilsmisse.

Matteus 5:31 Det er blitt sagt: Den som vil fjerne sin kone, la henne skrive om skilsmisse. 5:32 Men jeg sier eder: Den som vil fjerne sin kone, uten å være skyld i utukt, fører til henne for å begå utroskap; og den som gifter seg med henne som er skilt, begår hor.

Her fordømte Jesus faktisk det jødiske skilsmissemønsteret. Han så hvordan menn behandlet kvinner i sin tid og brukte loven som unnskyldning. Han sa derfor til dem at du aldri skulle skille deg fra kona, bortsett fra syndene om utro. Det er viktig for oss å forstå at Jesus snakket med jødene, og han visste hvor alvorlig lovene om mose var når det gjelder utroskap. Så han lot dem skilles på dette grunnlag, men hva lærte Jesus oss gjennom brevene om skilsmisse?

1 Corinthians 7:10 Og til de gifte befaler jeg, men ikke jeg, men Herren; la ikke kona avvike fra mannen sin. 7:11 Men hvis hun går bort, så la henne forbli ugift eller bli forsonet med mannen sin. og la ikke mannen fjerne kona. 7:12 Men til de andre snakker jeg, ikke Herren. Hvis noen bror har en kone som ikke tror, ​​og hun er glad i å bo hos ham, la ham ikke fjerne henne. 7:13 Og kvinnen som har en mann som ikke tror, ​​og hvis han er glad i å bo hos henne, så la henne ikke forlate ham. 7:14 For den vantro mannen blir helliget av kona, og den vantro kone blir helliget av mannen. Ellers var dine barn uren; men nå er de hellige. 7:15 Men hvis den vantro viker, la ham gå bort. En bror eller en søster er ikke i trelldom i slike tilfeller, men Gud har kalt oss til fred. 7:16 For hva vet du, kone, om du skal frelse mannen din? eller hvordan
vet du, mann, om du skal redde din kone?

Skriften ovenfor er tydelig, hvis du er gift, bør du ikke søke skilsmisse, men hvis du må bli skilt, må du forbli ugift eller forsone deg med mannen din. (Vers 10-11). Det er også et viktig poeng jeg vil at du skal se i 1. Korinter 7: 13-15. Bibelen sa at hvis du gifter deg med en mann som ikke tror, ​​og han er i orden med din tro, bør du holde deg i ekteskapet, men hvis han bestemmer seg for å skilles fra deg på grunn av din tro, så er du fri til å gifte deg igjen med frykt for å fornærme Gud.

Har jeg sett alle disse bibelversene fra gammelt testament til nytt, hva er vår konklusjon om Guds standpunkt om skilsmisse? Det er enkelt. GUD HATER DIVORSE, MEN HEN TILLATER DET BARE NÅR NØDVENDIG. La oss nå se på noen grunner til at du aldri skal skilles.

Feil begrunnelser for divisjon

Vi kommer til å se på syv grunner til at du ikke skal skille deg fra ektefellen din. Jeg tror at dette vil hjelpe oss når vi går gjennom vår ekteskapsskjebne.

1). utroskap

Utroskap er et seksuelt forhold mellom en gift mann og en gift kvinne eller en gift mann og en enlig kvinne eller en gift kvinne og en enslig mann. Vennligst ikke skill deg fra ektefellen din bare fordi de falt i utrosens synd. Det er mange grunner til at mennesker faller i synd fra utroskap, mens vi har umulige tilfeller, kan de fleste saker håndteres og håndteres med råd og bønner. Det er mange grunner til at en mann kan være utro med sin kone, ikke en av dem er berettiget, men de fleste av dem kan håndteres gjennom bønner, det samme gjelder kvinnen. Hvis du går gjennom disse utfordringene i ekteskapet ditt, kan du gå til pastorene dine og søke åndelig rådgivning, prøv å forstå hva mannen / kona ønsker og gi det til ham. Kontroller karakteren din og holdningen din som kvinne for å se om du er den som driver ham bort fra huset. Også par, spesielt menn, må lære å tilgi hverandre og gå videre der ekteskap. Utro kan føre til skilsmisse, men i mange tilfeller kan den håndteres gjennom riktig åndelig veiledning.

2). Sykdom:

Mange par skilles, blir bare en av dem er syk og blir derfor en byrde for den andre, dette er ren ondskap og egoisme. Du skal aldri forlate ektefellen din. Uansett hva han eller hun går gjennom, er dere begge sammen. Det er trist å se mange hustruer forlate syke syke i ekteskap eller ektemenn gjøre det samme. Dette er ikke gudfryktig, og som troende bør du aldri vurdere det. Bønner og tro er løsningen på alle sykdommer og sykdommer. Stå med ektefellen din i bønner og stå med ham eller henne til slutten.

3). Fattigdom:

Mange par går dit forskjellige måter på grunn av fattigdom. Dette er en feil grunn til å skille ektefellen din. Fattigdom er en sinnstilstand, og det er en midlertidig situasjon. Å forlate partneren din fordi han eller hun er blakk er galt / Ekteskapet er til det bedre for det, begge dere må komme sammen og bekjempe fattigdom ut av ekteskapet.

4). Dårlige vaner:

Dette er når ektefellen din har en dårlig oppførsel, for eksempel pengespill, alkohol, røyking osv. Disse vanene kan definitivt være en utfordring i familien. Som kone / mann kan du kjempe mot dette på to måter, få jobb og være bønn. Å forlate en mann eller kvinne på grunn av en vane som de ikke kan kontrollere, er ikke Guds vilje for deg. Det er grunnen til at Gud vil at vi skal søke hans ansikt før ekteskapet. Når du merker en dårlig vane i ektefellens liv, kan du be for ham / henne og oppmuntre dem til å søke åndelig hjelp.

5). Åndelige utfordringer:

Dette er en situasjon der utfordringen i ekteskapet ditt er et resultat av demonisk undertrykkelse. Mange par mangler kapasitet til å holde ut i ekteskapet. Når livets slag blir tøffe, går begge to hver sin vei. Dette er ikke Guds perfekte vilje for deg. Vi må alltid be og ikke besvime. Det kreves voldelig tro uttrykt gjennom bønner for å overvinne åndelige utfordringer.

6). Ufruktbarhet:

Det er trist når en mann forteller kona at ekteskapet deres er over bare fordi hun ikke kan gi ham et barn eller barn. Hvis du virkelig blir født på nytt, vil du forstå at det er veldig galt å gjøre det. Vi tjener en fruktbarhetsgud, og når du står overfor en utfordring med ufruktbarhet i ekteskapet, må du påkalle Gud i bønner, og også søke lege for å finne ut årsaken til forsinkelsen. Begge er i dette sammen, derfor er skilsmisse ikke et alternativ.

7). Uforsonlige forskjeller:

Ligger! Ligger!! Ligger!!! Dette er den vanligste løgnen som blir fortalt av de fleste vantro par, inkludert kristne, når de leter etter den enkle veien ut av et ekteskap. De fleste spørsmål om uforsonlige forskjeller kan virkelig være forenelige hvis begge par er villige, men de fleste ganger er de ikke det. Som Guds barn må du strebe veldig hardt for å få ekteskapet til å fungere, begge må du jobbe så hardt for å avgjøre forskjellene dine for å unngå skilsmisse.

RETTE GRUNN FOR DIVORCE

Ja, du har lest det riktig, det er riktige grunner til at en kristen kan skilles. Ikke alle foreninger er sammenføyd av Gud, og enhver forening som ikke er forenet av Gud, må sies. La oss nå undersøke noen riktige grunner for skilsmisse.

1) Falske ekteskap:

Et falskt ekteskap er når noen gifter seg med en annen ikke på grunn av kjærlighet, men på grunn av noen egoistiske grunner. Slike mennesker kommer inn i livet ditt med løgn, den falske hver eneste jeg om dem får deg til å tro at de elsker deg. De kan til og med late som om de er kristne bare for å få deg til å si ja. De blir sendt til djevelen. Et godt eksempel er:
a) Menn eller kvinner som gifter seg med deg på grunn av pengene dine
b). Menn eller kvinner som gifter seg med deg for å få permanent opphold i landet ditt
c). Politiske ekteskap.
Disse ekteskapene er ikke ordinert av Gud, og derfor anbefales skilsmisse sterkt når man oppdager at han eller hun er gift med en falsk person.

2). Falske ekteskap:

Et falskt ekteskap er et ekteskap som er basert på løgn og bedrag. Dette ligner på et falskt ekteskap bare at det er mer subtilt. For eksempel er en mann impotent og han vet det, men fortalte ikke forloveden om det hele gjennom frieri bare for henne å oppdage på bryllupsnatten. Eller en kvinne som har skadet hennes livmor og hun vet det og bevisst skjuler det fra partneren sin til etter ekteskapet. Slike ekteskap kan ikke holde. Gud ble ikke med dem, fordi grunnlaget for ekteskapet er usannhet. Du kan ikke skjule sensitive detaljer om deg selv, detaljer som vil påvirke ektefellen din for dem. I slike tilfeller er skilsmisse sterkt anbefalt.

3). Diabolisk ekteskap:

Et diabolsk ekteskap er når noen blir hypnotisert av demoniske påvirkninger i ekteskapet. Mange menn og kvinner ble manipulert til ekteskap av demoniske krefter. For eksempel er mange menn ofre for kjærlighetsdelen, en mystisk drink som kan få en mann til å forelske seg i deg øyeblikkelig. Mange menn konsulterer hekseleger for kjærlighetssjarm som kan hjelpe dem med å manipulere unge damer til ekteskap. Slik fagforening er demonisk, og når en blir overlevert, blir han eller hun anbefalt å søke skilsmisse.

4) .Threat To Life:

Alt som truer livet ditt er ikke bra for deg, inkludert ekteskap. Mange kvinner har lidd og lider fremdeles av brutalitet i ekteskapet. Ektemenn som slår der koner i lunsjposer. Mange kvinner er drept i slike ekteskap. Når du er i et ekteskap der mannen truer deg eller har gjort et forsøk på livet ditt, løp for livet ditt. Søk skilsmisse.

5). Clash of Faith:

Dette er enkelt, hvis du er en vantro og gifter deg med en annen vantro, så blir du med årene kristen, hvis den vantro har det bra med det fine, men hvis han / hun ikke er det, har du to alternativer; enten fordømmer du tro eller hvis du søker skilsmisse, hvis tgbat er det neste alternativet.

6). Uforsonlig forlatelse:

Enhver mann eller kvinne som forlater familien, fortjener ikke denne familien. Hvis du går bort fra ekteskapet ditt, fortjener du ikke det ekteskapet. Mange menn overgir der koner og barn til f1 Korinter 7:39 Kona er bundet av loven så lenge mannen hennes lever; men hvis mannen hennes er død, har hun frihet til å være gift med hvem hun vil; bare i Herren. følg det elskerinne. Faktisk bestemmer noen av dem til og med ikke å komme hjem igjen, og derved holde partnere fanget i et ekteskap. Ingen fortjener å bli fanget i et slikt ekteskap. I tilfeller som disse anbefales skilsmisse

7). Død:

1 Corinthians 7:39 Kona er bundet av loven så lenge mannen hennes lever; men hvis mannen hennes er død, er hun frihet til å være gift med hvem hun vil; bare i Herren.
Skriften ovenfor har sagt alt. Døden er det eneste som avslutter ekteskapet naturlig. Men som troende må du bare gifte deg med Herren. Det er en medkristen.

HVORDAN DU UNNGÅ DIVORSE

For å unngå skilsmisse, må du ikke være i et hastverk for å være gift, ta deg tid til å studere din potensielle ektefelle. Du må være bønn og la Gud få vite at du leder til rett mann / kvinne og skiller deg fra feil mann / kvinne. Les også gudfryktige bøker om ekteskap, og delta på ekteskapseminarer og søk åndelig råd før du hopper inn i ekteskapet. Før vi avslutter denne artikkelen i dag, vil jeg endelig skrive ut bønner om å stoppe skilsmisse og gjenopprette gjennombrudd i familier. Jeg ser at ekteskapet ditt fungerer i Jesus navn.

Bønner for å stoppe divisjon og gjenopprette ekteskap

1. Jeg lammer hver arkitekt av konflikt og fiendtlighet i mitt hjem, i Jesu navn.

2. Jeg trekker ekteskapet mitt fra onde designere, i Jesu navn.

3. La enhver makt som prøver å tegne ekteskapskartet mitt bli til skamme, i Jesu navn.

4. La all ugudelighet i hjemmet løslate mitt hjem, i Jesu navn.

5. Jeg mottar utfrielse fra alle onde plantasjer som er utformet for å bringe meg og mine barn under djevelens trelldom, i Jesu navn.

6. Jeg lammer enhver ånd av hat og fiendtlighet som militerer mot mitt hjem, i Jesu navn.

7. Jeg ødelegger og destabiliserer hver satanisk plan mot mitt hjem, i Jesu navn.

8. Jeg forkynner ekteskapet mitt fra hendene på hjemmevrakta, i Jesu navn.

9. Jeg forfølger, overtar og gjenoppretter ekteskapet mitt fra hendene til ekteskapsbrytere, i Jesu navn.
10. Hver ond effekt av ytre innblanding i mitt ekteskap, bli fullstendig nøytralisert i Jesu navn.

11. Herre, oppløst og gjengitt til intet alle onde råd som er utformet mot mitt hjem.

12. Enhver makt som forhindrer meg som kone i å ta imot min manns herskap, blir lam, i Jesu navn.

13. La enhver fantasi, tanke, plan, beslutning, ønske og forventning om skilsmisse og separasjon mot mitt hjem bli ugyldig, i Jesu navn.

14. Satan, hør Herrens ord: Du vil ikke bryte mitt hjem, i Jesu navn.

15. Jeg binder alle krefter som spiser bort min manns vilje til å forbli gift med meg, i Jesu navn.

16. La enhver gadget til ødeleggelse av ekteskapet bli frustrert i mitt hjem, i Jesu navn.

17. La enhver ond pil som blir avfyrt av demoniske slektninger bli opphevet i Jesu navn.

18. La enhver ondskapsfull tilknytning til ekteskapet med foreldrene våre bli ødelagt i Jesu navn.

19. La enhver ond effekt av ytre forstyrrelser i ekteskapet vårt nøytraliseres, i Jesu navn.

20. Enhver makt som forhindrer meg som kone i å ta imot lederskapet til mannen min, skulle bli lammet, i Jesu navn.

21. Hver makt som forhindrer meg som mann fra å leve som et ekte hode, skulle bli lammet, i Jesu navn.

22. Herren skulle tilgi enhver synd om abort som kan føre til blodgråt mot hjemmet vårt, i Jesu navn.

23. Herren skal hjelpe oss med å gjøre de rette korreksjonene i ekteskapet vårt.

24. La enhver fantasi, tanke, plan, beslutning, ønske og forventning om skilsmisse og separasjon mot mitt hjem bli ugyldig, i Jesu navn.

25. Jeg binder og overlater til intet kraften og aktivitetene til åndene som setter ekteskapet under, i Jesu navn.

26. Satan, hør Herrens ord, du vil ikke bryte mitt hjem, i Jesu navn.

27. Jeg lammer enhver ånd av misforståelse mellom meg og min kone / mann, i Jesu navn.

28. Jeg binder alle krefter som spiser bort min kone / manns vilje til å forbli gift med meg, i Jesu navn.

29. La satanfuglene som spiser min kjærlighet fra hjertet til min kone / ektemann kaste opp, i Jesu navn.

30. Be i ånden i minst 10 minutter.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.