20 grunner til at bønner ikke blir besvart

1
5993
20 grunner til at bønner ikke blir besvart

Matthew 21: 22:
Og alt det du ber i bønn når du tror, ​​skal du motta.

Bønn kan defineres som å gjøre din forespørsel kjent for Gud og tro at han vil høre deg og gi deg din forespørsel. Bønn kan også defineres som kommunikasjon til Gud om spørsmålene i livet ditt. Som troende kan bønnens plass aldri vektlegges. Jesus snakket i Lukas 18: 1, oppmuntret oss til å be alltid og ikke besvime. Bønner kan imidlertid være veldig frustrerende når vi ikke får svar på bønnene våre. Ingen vil be til en Gud som ikke vil svare på hans / hennes bønner. I dag skal vi se på 20 grunner til at bønner ikke blir besvart. Dette vil hjelpe oss å forstå ikke bare hvordan vi skal be, men hvordan vi kan motta svar på bønnene våre. Bønn blir en dårsk arbeidskraft, når vi ikke vet hvordan vi skal motta svar. Predikaren 10:15.

Utfordringen med mange kristne er ikke bønn, vi ber mye, men vår viktigste utfordring er hvordan vi kan få svar på bønnene våre. Mange ganger føler vi oss motløse og tenker oss selv som dårer for å be fordi vi ikke får svar på bønnene våre. Sannheten er dette, vår Gud er en kjærlig Gud, som alltid vil lytte til sine barn og gi dem deres hjertes ønsker. Vår Gud er ikke en bønn som lagrer Gud, han er en bønn som svarer Gud. Alt vi trenger å gjøre er å forstå kunsten å bede. Det krever forståelse å gjøre en enestående i livet. Når du mangler forståelse om bønn, vil du fortsette å be som fariseerne i Bibelen som aldri får svar på bønnene sine. Når vi utforsker disse 20 grunnene til at bønner ikke blir besvart, skal du begynne å se trinnene du trenger å ta for å se bønnene dine besvart. Min bønn for deg i dag er dette, mens du studerer denne artikkelen i dag, skal bønnene dine begynne å få raske svar i Jesu navn. For mer informasjon om hvordan du ber, klikk Her. La oss nå gå inn i dagens virksomhet.

Årsak 1: SINN:

Salme 66:18: Hvis jeg ser på misgjerninger i mitt hjerte, vil ikke Herren høre meg

Synd er en hovedårsak til at bønner ikke blir besvart. Nå vil jeg at vi skal forstå dette konseptet. Bibelen sa hvis jeg ser på misgjerninger i mitt hjerte, ikke i livet mitt. Hva betyr dette? Bibelen gjorde det klart at alle har syndet og har kommet til kort fra Guds ære, Romerne 3:23. Når det gjelder synd, er vi alle skyldige, men takker Gud for det perfekte Kristi offer som har frelst oss alle ubetinget fra synd og som har gjort oss rettferdige foran Gud. Gjennom Kristus blir vi frelst fra synd, og vi er akseptable for Gud gjennom hans blod. Derfor har ikke mennesket et syndeproblem lenger. Men dette kan bare fungere for de som tror på Jesu perfekte offer. Hvis du ikke aksepterer Jesus som din Herre og frelser, er du fremdeles i dine synder, og misgjerhet forblir fortsatt i ditt hjerte. Når du ber, kan du ikke motta svar på bønnene dine. Ingen synder kan komme til Gud med hell i bønner, og en synder er noen som avviser Kristus som sin Herre og frelser. Løsningen på disse grunnene er Frelse.

Årsak 2: Mangel på tro:

Markus 11:23 For sannelig sier jeg eder: Den som sier til dette fjellet: Fjern deg og kast deg i havet; og skal ikke tvile i sitt hjerte, men skal tro at de tingene han sier skal skje; han skal ha alt han sier.

Tro er absolutt avhengighet av Gud. Uten tro er det umulig for Gud å svare på bønnene dine, Hebreerne 11: 6. Gud er ikke en tryllekunstner, Han er en troens gud, han opererer i troens rike, for at Gud dukker opp i livet ditt, må du tro på ham. Mange kristne ber til Gud uten tro, de ber bare og går bort og glemmer selv det de ba om. Tro er nøkkelen til besvarte bønner. Du må tro at du ber til en levende Gud, og du må forvente svar fra ham. Forventning er et bevis på tro. Når du ber i tro, vil du alltid ha forventning om at bønnene dine blir besvart.

Årsak 3: BÅ AMISS:

James 4: 3 Dere ber og tar ikke imot, fordi dere spør galt, så dere kan fortære det på deres lyster.

Å be galt er å be utenfor Guds vilje for livet ditt. Det er ikke alt du vil ha, er bra for deg. Når vi ber utenfor Guds plan for våre liv, vil vi ofte slå steinene. At vennen din studerer for å være lege, betyr ikke at du også vil hoppe inn i medisinstudiet. Når vi oppdager Guds plan for livet vårt, hjelper det oss å kanalisere bønnene våre deretter. Mange troende i dag ber om ting bare fordi de ser andre gjøre det samme. Din venn giftet seg nettopp med en mann fra Amerika, og du ber nå Gud i bønner om å gi deg en mann fra Amerika. Slike bønner blir ofte ubesvart, ikke fordi Gud er fast, men fordi du ber utenfor Guds plan ??? for livet ditt ber du feil. Jesus Kristus, vår Herre, ba også utenfor Guds plan for sitt liv, da han ba Gud ta denne koppen fra ham, men straks sa han igjen: "ikke min vilje, men din vilje, gjøres." Matteus 26:39. Løsningen på denne grunnen er å søke i Skriften og oppdage Guds plan og formål for livet ditt og be i tråd med det. Be Gud om å oppfylle sine planer og formål for livet ditt, så skal du se raske svar på bønnen din.

Årsak 4: frykt

2 Timothy 1: 7 For Gud har ikke gitt oss fryktens ånd; men av kraft, og av kjærlighet og av et sunt sinn.

Frykt er det motsatte av tro, mens troen tror på Gud, er frykten å tro på djevelen eller omstendighetene dine. Frykt er også tro, men tro i feil retning. Det du frykter, tror du på. Når du ber med frykt i hjertet, kan ikke Gud svare deg, fordi Gud bare manifesterer seg i et trofylt miljø. Guds barn, ikke la frykten forkaste Guds tro på din innsid. Uansett hvor tøff situasjonen din kan være, kan du overvinne den ved tro. Markus 9:23 forteller oss at "Hvis du kan tro, er alle ting mulig for ham / henne som tror". å be uten tro er å be med frykt, og de eneste måten å overvinne frykt er å tro Guds ord mer. Du må lære å stole mer på Gud i bønner, og du skal overvinne.

Årsaken 5: Ordløs

Jesaja 43:26 Sett meg i minne: la oss trygge sammen; forkynn dig for at du skal bli rettferdiggjort.

Guds ord er det eneste som holder seg for alltid, Matteus 24:35. Å be uten at Guds ord støtter bønnene dine, protesterer uten å vite det. Det er Guds ord som gir styrke til dine bønner. Akkurat som i lagretten kan du ikke påberope deg saken uten å sitere relevante avsnitt i lovboken, på samme måte, og du kan ikke se gjennombrudd i bønnen din uten å sitere relevante skrifter fra Bibelen. For eksempel, hvis du tror på Gud for livmorens frukt, mens du ber, minner du Gud om hans ord i 21. Mosebok 1: 23, 25. Mosebok 26: XNUMX-XNUMX. Du utfordrer ham med hans ord, og du vil se den besvarte bønnens Gud i aksjon. Dette er grunnen til at bønn ikke er effektiv uten tilstrekkelig kunnskap om Guds ord. For å være effektive i bønner, må du bruke tid med ordet slik at du kan oppdage sterke grunner til at bønnene dine må besvares.

Årsak 6: stolthet

Psalms 138: 6 Selv om Herren er høy, har han allikevel respekt for de fattige; men den stolte kjenner han langt borte.

Stolthet er en veldig farlig ting. Stolthet betyr ganske enkelt overvurdering av meg selv. Dette er grunnen til at djevelen er djevelen i dag. Stolthets ånd er en antikrist ånd. Ingen stolte mennesker kan motta svar på bønnene hans. Dette er fordi Gud er den som motstår den stolte, 1 Peter 5: 5-6. Et godt eksempel er fariseeren og forkynneren eller skatteoppkreveren, i Lukas 18: 9-14. Vi ser at fariseernes bønner ikke ble besvart fordi han var full av stolthet, men Gud svarte og reddet offentlegeren. Du må avvise stolthet i livet ditt hvis du vil at Gud skal svare på bønnene dine. Du må be Gud bryte deg og lære deg å være ydmyk, slik at bønnene dine blir besvart.

Årsak 7: IMPATIENCE

Hebreerne 6:12 At I ikke er late, men følgere av dem som gjennom tro og tålmodighet arver løftene.

Tålmodighet er åndens frukt, vi trenger den dyden for å se svar på bønnene våre. Det er alltid en ventetid mellom når du ber og når du får svarene dine. Akkurat som hver bonde må vente på høsting etter å ha sådd frø, må du også lære å vente på at bønnen din blir besvart. Habakkuk 2: 2-3, forteller oss at Guds visjon for oss må skje, men vi må vente på det. Vi må forstå at Gud svarer på bønnene våre i prosesser, vi må lære å gå gjennom vår egen prosess. Noe av det du ber om, Gud har allerede satt ballen i gang for svarene dine, prosessen har startet, men grunnen til at vi ikke ser svar er fordi vi ofte gir opp før slutten av prosessen vår. Bønner er som å plassere en bestilling i en netthandel som Amazon, bestillingen din må behandles og sendes til ditt sted, og denne prosessen kan ta noen mellom 24 timer og tre måneder. Det er det samme med bønner, vi må lære å vente på svarene våre. Hvordan venter du? Vi venter i tro og store forventninger.

Årsak 8: RELIGION

Matthew 6: 5 Og når du ber, skal du ikke være som hyklerne er; for de elsker å be stående i synagogene og på hjørnene av gatene, så de kan bli sett av mennesker. Sannelig sier jeg dere: De har sin lønn.

Religiøse bønner er bønner som ber bare for et show. I Jesu dager, fariseerne der de var veldig religiøse, trodde de at de var nær Gud, men visste aldri at de var veldig langt fra Gud. Kjærligheten til å be i gatehjørner og stå i synagogene. De elsker det når folk ser dem og applauderer dem. Men det er alt det som kommer fra Gud, applauder av menn. Bønn er ikke en religiøs øvelse, det er den rå kommunikasjonen med Gud ved tro og forventer øyeblikkelig svar. Religiøse bønner kan ikke blandes med tro på grunn av dens kanal og kjødelige motiver. Løsningen på dette er å være i ånden alltid og søke Gud i ånd og sannhet.

Årsak 9: FAMILIARITET

2 Corinthians 5:16 Derfor kjenner vi ikke lenger noen etter kjødet; selv om vi kjenner Kristus etter kjødet, kjenner vi ham ikke lenger nå.

Kjennskap bringer forakt. Å bli kjent med bønn betyr å se bønn som et rutinemessig engasjement. For eksempel gjør mange troende familieinnsatser hver morgen, under andaktene, blir de fleste bønnene bedt med en mentalitet av kjenthet. Det kommer ikke fra hjertene våre, vi ber bare fordi vi er kristne, ikke fordi vi er åndelig sultne etter en vekkelse. Du må ikke benytte anledningen til å be lett, fordi enhver mulighet til å be er en mulighet til å skape en forandring i din verden. Ikke vær kjent med bønner.

Årsak 10: VARMREPETISJON

Matthew 6: 7 Men når I ber, bruk ikke forgjeves repetisjoner som hedningene gjør; for de tror at de skal bli hørt for deres mye tale.

Forgjeves repetisjon går rundt kretsløp i bønn. Det betyr å ikke være spesifikk eller gå rett på toppen. Forgjeves repetisjon betyr å si mange ting, og likevel ikke bety noe i bønnene dine. De fariseere i de dager fordi de ville at folket skulle se dem som åndelige, de ba i lange timer bare snakket ut. Vi må lære å være spesifikke i bønnene våre. Etter å ha takket Gud, må vi lære å gå rett på sak og fortelle Gud hva vi trenger.

Årsak 11: NEGATIV KONFESSJON

Matteus 17:20 Og Jesus sa til dem: På grunn av deres vantro; for sannelig sier jeg eder: Hvis I har tro som et sennepsfrø, skal dere si til dette fjellet: Gå bort dit sted! og den skal fjerne; og ingenting skal være umulig for deg.

I dette riket skal du bare ha det du sier, Markus 11:23. Mange ganger når vi ber, ødelegger vi bønnene våre med negative tilståelser. Det du sier er hva du vil se. Du kan ikke forvente at Gud skal svare på gjennombruddsbønnene dine når du alltid snakker nederlag. Du kan ikke snakke fiasko hele tiden og forvente at Gud skal svare på dine bønner om suksess. Negativ tilståelse er giftig for bønnene dine. Bekjennelsen din må samsvare med dine bønner for at Gud skal svare deg. Det er viktig for deg å vite at livet ditt alltid vil bevege seg i retning av munnen. Hvis du snakker fiasko, ser du fiasko, hvis du snakker suksess, ser du suksess. Dette er fordi liv og død er i kraft av tungen Ordspråkene 18:21.

Årsak 12: UANSVARLIGHET:

James 2:18 Ja, en mann kan si: Du har tro, og jeg har gjerninger; vis meg din tro uten dine gjerninger, og jeg vil vise dig min tro ved mine gjerninger.

Uansvarlighet i bønner overlater alt om livet ditt til Gud alene. Enhver tro som gjør at Gud absolutt er ansvarlig for alt i livet ditt, er en uansvarlig tro. For at dine bønner skal bli besvart, må du ta handlinger fra tro. Jesus sa alltid til de menneskene han tjente: "Din tro har gjort deg hel" hvorfor er det? Fordi vi har en rolle å spille i bønnene våre. For eksempel hvis du tror på Gud for et mirakel Job og har bedt om det, må du gå ut på gatene og sende inn jobbsøknadene dine. Du vil aldri få en jobb ved å sette deg ned i huset hele dagen og se på film. Hvis du ber for akademikere om suksess, må du engasjere deg også i en effektiv studie av bøkene dine, fordi den hellige ånd bare vil huske deg hva du har lest om. Det er ansvaret, men når du ber og går i søvn, vil frustrasjonene øke. Derfor ber og tar skritt.

Årsak 13: LAZINESS

2 Thessalonians 3:10 For selv når vi var med deg, befalte vi dette at om noen ikke ville fungere, heller ikke skulle han ete.

Det er ingen fremtid for en lat person i kongeriket, uansett hvor bedende du er. Mange late kristne overalt som tenker at bønner vil hjelpe dem. Du ser noen troende tilbringe alle ukene i kirken å be, i stedet for å gå ut for å se etter arbeidsmuligheter. Sannheten er dette, bønn er ikke en erstatning for arbeid. Bønn kan forbedre effektiviteten din, bønn kan gi deg tilgang til toppen, men hardt arbeid og engasjement vil holde deg der. Mange kristne ber om å få opptak til universitetet, og når de endelig kommer dit, blir de for late til å studere. Latskap er en åndelig kreft, og du må motstå den i livet ditt i dag.

Årsak 14: STRIFE

Efeserne 4 Og vær vennlige mot hverandre, hjertehjertede, og tilgir hverandre, slik Gud for Kristi skyld har tilgitt eder.

Sinne, bitterhet, ondskap, i tilgivelse er alle produkter av strid, og alle disse er åndelige giftstoffer i bønnelivet ditt. Når hjertet ditt er bittert mot noen, når hjertet ditt er fullt av hat og utilgivelse, kan du ikke flyte på bønnens alter. Jeg forstår at noen mennesker har fornærmet deg, noen har til og med forrådt deg, men tenker på hvordan vi fornærmer Gud hver dag som kristne, men likevel tilgir han for Kristi skyld oss. Be Herren om å helbrede hjertet ditt og vaske bort smertene slik at du kan komme videre. Når hjertet ditt er fritt for strid, skal dine bønner bli besvart.

Årsak 15: Å HINDE ÅND

Daniel 10:12 Så sa han til meg: Frykt ikke, Daniel! For fra den første dag av at du la ditt hjerte til å forstå og tukte deg for din Gud, ble dine ord hørt, og jeg er kommet for dine ord. 10:13 Men fyrsten av Persias rike sto overfor meg en og tyve dager; men se, Michael, en av hovedprinsene, kom for å hjelpe meg; og jeg ble der med kongene i Persia.

Hindrende ånder er territorielle ånder som kontrollerer et gitt territorium. Denne ånden kan forsøke å motstå bønnene våre, det er grunnen til at vi må være vedvarende i bønnene. Så lenge vi ikke gir opp bønnealteret vårt, vil vi sikkert overvinne disse kreftene. Daniel ba for nasjonen sin og demonens pers motsatte seg bønnene hans i 21 dager, men daniel ga aldri opp, han fortsatte å be til Gud sendte en erkeengel Michael for å underlegge fienden. Utholdenhet i bønner vil alltid føre til svar på bønner.

Årsak 16: grunnleggende problemer

Salme 11: 3 Hvis grunnlaget blir ødelagt, hva kan de rettferdige gjøre?

Grunnleggende problemer er svært alvorlige problemer. Grunnlaget ditt er røttene dine, og inntil du takler det, kan du fortsette å slite i livet. Mange troende ble født inn i familier som er under merkelig demonisk undertrykkelse. Selv etter at de er født på nytt, selv om der ånd blir frelst, men gjennom kjødet er de fremdeles fanget i dette demoniske buret. Ta for eksempel at det er noen familier som lider av et sent ekteskap, det kjører i familien, det er et ondt mønster, selv etter at du er født på nytt, må du skille deg voldsomt ut med makt for å glede deg over seieren i livet. Å håndtere grunnleggende problemer angriper problemene dine fra kilden. Jabez visste at problemene hans startet med fødselsnavnet hans, det samme med Jacob. Uansett hva du ber om, til du har tak i grunnlaget ditt, kan du fortsette å slite.
Hvordan takler du grunnlaget ditt, enkelt, gjennom bønn og faste. For mer om dette, les denne artikkelen på å håndtere det onde grunnlaget.

Årsak 17: SELFISHNESS

Matthew 15: 8 Dette folket nærmer seg meg med sin munn og ærer meg med leppene; men hjertet deres er langt fra meg.

Egoisme ber med feil motiv. Gud ransaker menneskets hjerte og han vet hvorfor vi gjør det vi gjør. Når du ber med feil motiv, får du ikke svar på bønnene dine. For eksempel å be mot noen bare fordi de ikke er enige med deg er en feil bønn, som ikke vil bli besvart. Vi må be om de rette grunnene for å få svar.

Årsak 18: livets bekymringer

Matteus 13:22 Den som har hørt ordet, han som hørte ordet; og omsorgen for denne verden og svik av rikdom, kveler ordet, og han blir ufruktbar.

Når du lar bekymringene i denne verden tynge deg, kan du ikke få svar på bønnene dine. Jesus forteller oss i Matteus 6:33 at vi bare skal søke hans rike og hans rettferdighet og alle andre ting vil bli lagt til oss. Bekymringer kan aldri løse dine problemer, men bønner kan det. Vi må lære å kaste alle våre byrder til Herren, og han skal ta vare på oss. Så lenge vi holder fred, vil Gud fortsette å kjempe for oss. Be Gud om nåden til å stole på ham og ham alene.

Årsak 19: INGRATITUDE

Filipperne 4: 6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud.

Takknemlighet er en katalysator for besvarte bønner, når vi takker ham for det han har gjort, ser vi mer av hans godhet i livene våre. Faktisk starter og slutter alle bønner med høsttakkefest. Uansett hva du ikke er takknemlig for, vil du sannsynligvis miste. Uærlighet vil alltid føre til ubesvarte bønner. Thanksgiving er den eneste løsningen utakknemlighet.

Årsak 20: SELVPITET.

Deuteronomy 28:13 Og Herren skal gjøre dig til hode og ikke til halen; og du skal bare være over og ikke være under; hvis du hører på budene fra Herren din Gud som jeg beordrer deg i dag, om å holde og gjøre dem:

Gud har ordinert enhver troende til å være bare hodet og ikke halen. Vi er ordinert til å bli misunne og ikke å bli medlidende. En selvmedliden mentalitet kan ikke føre til besvarte bønner. Gud lar seg ikke bevege av tårene dine, han blir bare beveget av din tro. Så lenge du ser på deg selv som en person som skal bli ynkelig, kan du ikke ha nok tro til å motta svar på bønnene dine. Men du må reise deg opp fra støvet og fortelle at djevelen nok er nok. Du må konfrontere omstendighetene dine i bønner og se at Herren svarer deg raskt i Jesu navn.

konklusjonen.

Jeg tror du er velsignet av denne artikkelen. Dette er noen av de vanligste grunnene til at mange av bønnene våre ikke blir besvart. Men når vi begynner å forstå hvordan vi kan overvinne alle disse grunnene, ser vi at bønnelivet vårt forbedrer formen til ære. Jeg kan fortelle deg med autoritet at når jeg ber, hører Gud og han svarer meg. Jeg har bedt meg ut av utallige situasjoner i livet. Du kan også ha det samme vitnesbyrdet. Jeg ber om at disse 20 grunnene til at bønner ikke blir besvart, vil få slutt på dine feil i bønner i Jesu navn. Vær velsignet.

annonser

1 KOMMENTAR

  1. Takk sir for denne læren. Jeg oppdaget denne siden for 3 dager siden, og jeg har blitt velsignet. Jeg er inne i et fasteprogram som denne siden hjelper til med å oppdage mange ting og de kraftige bønnepunktene jeg har brukt. Takk igjen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her