20 kraftige bønner for guddommelig visdom

1
32318
Kraftige bønner for guddommelig visdom

James 1: 5
Hvis noen av dere mangler visdom, la han spørre om Gud, som gir alle menn rikelig og ikke opprører; og det skal bli gitt ham.

Visdom er den viktigste saken. Divine Wisdom er Guds nåde som er i arbeid i en troendes liv. Visdom er evnen til å vite det rette å gjøre og å gjøre det. Når du opererer i guddommelig visdom, skal Gud gjennom hellige Ånd guider deg i hva du skal gjøre per gang angående livets spørsmål. Som Guds barn forventer Gud at vi skal manifestere guddommelig visdom, denne verdens visdom er tåpelighet med Gud. Det tar visdom ovenfra for enhver troende å utnytte seg i livet. I dag skal vi se på 20 kraftige bønner for guddommelig visdom.

TYPE VISDOM

Det er forskjellige typer visdom. Bibelen gjorde det klart i boka i James 3: 15-17, at det er 4 typer visdom, nemlig jordisk, sensuell, djevelsk og guddommelig visdom. Vi skal se på denne typen visdom nå.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). Jordisk visdom: Disse er også kjent som naturlig visdom. Det er en slags visdom som manifesterer seg naturlig innus når vi vokser opp. Et annet navn for denne typen visdom kalles sunn fornuft. Et praktisk eksempel er: å holde seg borte fra brann, fordi det gjør vondt, spise gjennom munnen osv.


2). Sensuell visdom: Denne typen visdom kalles også intellektuell visdom. Det er visdommen vi får fra formell utdanning. Sensuell visdom er et produkt av intens studie og personlig utvikling. Eksempel på denne visdomstypen er: lege, vitenskapsmann osv.

3). Djevelsk visdom: Dette er satanisk visdom, den mørke verdens visdom. Denne typen visdom er røtter i ondskap og den praktiseres av barn av mørket. Djevelsk visdom er en diabloisk visdom. Den brukes til å praktisere svart magi, voodoo, soothsaying, spådom etc.

4). Guddommelig visdom: Dette er visdommen ovenfra og overhodet overhodet. Dette er Guds visdom. Guddommelig visdom er forankret fra Guds ord og frykten for Gud. Det er å vite hva Guds ord sier og gjøre det. I Josva 1: 8 fikk bibelen oss til å forstå at å adlyde og gjøre ordet vil gjøre våre veier velstående og vi er garantert god suksess. Guddommelig visdom garanterer oss god suksess.

FORDELER AV DIVIN WISDOM

1). Kontinuerlig endring av nivåer og ære. Daniel 4: 7-8

2). Nåde og ære etter Davids ordre. Salme 89: 20-24

3). Rikdom og ære etter Salomos ordre. Ordspråkene 3:16

4). Fred og ro etter Salomos ordre. 1 Krønikebok 22: 9.

5). Et oppfylt liv etter Abrahams ordre. 24. Mosebok 1: XNUMX

6). Kreativitet etter Josephs ordre. 41. Mosebok 22: 29-XNUMX

7). Visdom bringer deg i tjeneste hos Gud og mennesket

8). Visdom bevarer og forhindrer deg mot det onde. Ordspråkene 2: 10-11

9). Visdom bringer deg til guddommelig helse. Ordspråkene 3: 8

10). Visdom bringer deg i overflod. Ordspråkene 3:10.

SÅ TILGANG I DIVINVISDOM

Gud er kilden til sann visdom, og for å få tilgang til guddommelig visdom, må vi spørre i tro, Jakob 1: 5. Matteus 7: 8 sier ”alle som ber mottar”. Gud vil ikke av visdom på deg slik, du må stille et krav på bønnens alter. Denne kraftige bønnen om guddommelig visdom vil styrke oss når vi ber om visdom i bønnene. Jeg ser Gud døpe deg med bønner i Jesu navn.

DIVIN WISDOM BØNNPUNKTER.

1). Far, jeg takker deg for din mangfoldige visdom som du har gitt meg.

2). Far, ved din nåde, rens meg fra alle synder som setter meg tilbake i Jesu navn.

3). Far, bedyr meg med overnaturlig visdom for å gjøre utbytter i Jesu navn

4). Far, gi meg guddommelig visdom når jeg håndterer spørsmålene om livet mitt i Jesus

5). Med kraften i Jesu navn, ved å trekke en stadig høyborg og på vei til mine neste nivåer

6). Far, legg din frykt og ærbødighet i meg, slik at jeg alltid vil gjøre din vilje i Jesus navn.

7). Far, gi meg guddommelig visdom til å oppfylle min hensikt i livet i Jesu navn

8). Far, styrke meg med guddommelig visdom som gir rikdom og velstand.

9). Far, hjelp meg å alltid se ting som du ser i Jesu navn.

10). Far, i Jesu navn avviser jeg dårskap i livet mitt i Jesu navn

11). Jeg avviser opprørens ånd i Jesu navn

12). Jeg avviser middelmådighetens ånd i Jesu navn.

13. XNUMX). Jeg avviser stolthet i livet mitt i Jesu navn

14). Jeg avviser uvitenhetens ånd i mitt liv i Jesus navn

15). Jeg erklærer i dag at jeg har Kristi sinn i Jesu Kristi navn.

16). Jeg erklærer i dag at ved Kristi visdom i meg, har jeg fordel med Gud og mennesker i Jesus navn.

17). Jeg erklærer at jeg ved guddommelig visdom er 10 ganger bedre enn mine kolleger i Jesus navn

18). Jeg erklærer at ved visdommens utmerkede ånd har jeg overnaturlig forståelse av alle ting i Jesu navn.

19). Jeg erklærer at ved visdomens ånd kan ingen problemer være for vanskelige for meg å løse i Jesu navn.

20). Far jeg takker deg for at du ga meg guddommelig visdom i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel30 daglige bønner om styrke
Neste artikkelGenerelle bønnpunkter for mannen din
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.