60 daglige bønner for guddommelig veiledning

0
19401

Salme 5: 8:
8 Led meg, Herre, i din rettferdighet på grunn av mine fiender; gjør din vei rett foran mitt ansikt.

Herren er min hyrde, jeg vil ikke ønske dem der psalmistenes nådige ord i Salmenes bok 23: 1. Vårherre Jesus Kristus er den gode hyrden, han vil aldri føre oss inn i livets kaos, men han skal lede oss ved livets stille vann. I dag skal vi delta på 60 daglige bønner for guddommelig veiledning. Divine veiledning er ekte, og Gud er fortsatt i bransjen for å lede sine barn. Intet produkt kan maksimeres uten produsentens manual. Produsentens manual er det som guider oss til å maksimere formålet med ethvert produkt vi kjøper. På samme måte er Gud vår produsent og Hans ord er vår håndbok, og vi er hans produkt, eller som Bibelen uttrykker Hans utførelse, Ef 2:10. Derfor må vi alltid konsultere produsenten vår for å fortelle oss om vårt formål i livet. Den beste måten å få guddommelig ledelse og guddommelig retning fra Go er gjennom daglige bønner og Guds ord.

Dagens daglige bønner om guddommelig veiledning er for de som søker Guds veiledning om problemene med livene. Spørsmål som: ekteskap, forretning, karriere, kall, barn, familie osv. Gud vil aldri la oss være i mørket om livet vårt, men vi må lære å påkalle ham i bønner. Det er bare de som ber om veiledning som vil glede seg over det, Matteus 7: 7-8. Vi må be Gud i bønner, ikke ta viktige skritt eller ta viktige diskusjoner om problemene i livet ditt uten å be Gud om veiledning. Når du engasjerer deg i denne daglige bønnen om guddommelig veiledning i dag, ser jeg Gud avslutte enhver forvirring og usikkerhet i livet ditt i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi tjener en Gud som kjenner alle hemmeligheter, 29. Mosebok: 29: XNUMX, ingenting er skjult for ham, det er ingenting om livet ditt som noen gang kan overraske Gud, han vet alle de mulige resultatene i livet ditt, uansett hvor tilfeldig. Hvis du trenger retning i ditt liv er Gud din eneste kilde. Han er din skaper, og akkurat som Han fortalte profeten Jeremias, i Jeremia 1: 5, sa han før du til og med ble født, jeg allerede kjenner din hensikt og skjebne i livet (omskrevet). Dette er for å fortelle oss at bare Gud kan fortelle oss retningen vi skal gå i livet, ikke læreren vår, ikke foreldrene våre og definitivt ikke våre venner, men Gud og bare Gud. Vi må lære å delta i daglige bønner om hans ledelse, vi må lære å alltid konsultere ham i alle diskusjonene våre, vi må avvise et liv med prøvelser og feil. Jeg ser Gud åpne øynene dine for å se den rette veien om livet ditt i Jesus navn. Be denne bønnen med tro og motta retning i Jesu navn.


BØNN

1. Pris Herren i sanger i omtrent 10 minutter eller mer.

2. Takk Gud for den hellige ånds åpenbaringskraft.

3. Takk Gud for den rensende kraften fra Den hellige ånds ild.

4. Jeg dekker meg med Herrens Jesu blod.

5. Far, la din ild som brenner bort enhver fiendens forekomst, falle på meg, i Jesu navn.

6. Hellig ånd ild, inkuber meg, i Herren Jesus Kristi navn.

7. Jeg avviser ethvert ondt stempel eller segl som er blitt påført meg av forfedres ånd, i Jesu navn.

8. Jeg løslater meg fra enhver negativ salvelse, i Jesu navn.

9. Hver dør til åndelig lekkasje, nær, i Jesu navn.

10. Jeg utfordrer hvert organ i kroppen min med Den hellige ånds ild. (Legg din høyre hånd på forskjellige deler av kroppen din, begynnende fra hodet), i Jesu navn.

11. Hver menneskelig ånd som angriper min ånd, løslat meg i Jesu navn.

12. Jeg avviser enhver ånd i halen, i Jesu navn.

13. Syng sangen: "Helligåndsild, ild faller på meg."

14. Alle onde merker på kroppen min brennes av Den Hellige Ånds ild i Jesu navn.

15. Den hellige ånds salvelse, fall på meg og bryt hvert negativt åk, i Jesu navn.

16. Hvert plagg av hindring og smuss, oppløses av Den hellige ånds ild, i Jesu navn.

17. Alle kjedede velsignelser, vær usikre, i Jesu navn.

18. Alle åndelige bur, som hemmer fremgangen min, stekes ved Den hellige ånds ild, i Jesu navn.

19. Herre, gi meg ånden av åpenbaring og visdom i kunnskap om deg.

20. O Herre, gjør din vei klar for mitt ansikt om dette problemet.

21. Herre, fjern åndelig grå stær fra mine øyne.

22. Herre, tilgi meg alle falske motiv eller tanker som noen gang har blitt dannet i mitt hjerte siden dagen jeg ble født.

23. Herre, tilgi meg enhver løgn som jeg noen gang har fortalt mot noen person, system eller organisasjon.

24. Herre, befri meg fra trelldom og synd av åndelig latskap.

25. Å, Herre, åpne øynene for å se alt jeg burde se om dette problemet.

26. Å, Herre, åpne øynene for å se alt jeg burde se om dette problemet.

27. Herre, lær meg dype og hemmelige ting.

28. O Herre, få lys på alt som er planlagt mot meg i mørket.

29. Herre, antenn og gjenopplev mine gunstige potensialer.

30. Herre, gi meg guddommelig visdom for å drive livet mitt.

31. Herre, la hvert slør som forhindrer meg i å ha et åndelig syn, fjernes.

32. Herre, gi meg ånden av åpenbaring og visdom i kunnskap om deg.

33. O Herre, åpne min åndelige forståelse.

34. O Herre, la meg få vite alt jeg burde vite om dette problemet.

35. O Herre, avslør for meg hver hemmelighet bak denne spesielle saken, enten det er gunstig eller ikke.

36. O Herre, fjern fra meg alt vedvarende begravet nag, fiendskap mot enhver og enhver annen ting som kan blokkere mitt åndelige syn.

37. O Herre, lær meg å vite hva som er verdt å kjenne, og elske det som er verdt å elske og å mislike noe som helst ikke er behagelig for deg.

38. O Herre, gjør meg til et fartøy som kan vite dine hemmelige ting.

39. Far, i Jesu navn ber jeg om å kjenne tankene dine, om (spor i riktig situasjon) situasjon.

40. Du profetier og åpenbaringens ånd, fall på helheten av mitt vesen, i Jesu navn.

41. Hellig Ånd, avslør dype og hemmelige ting for meg om (nevn saken) i Jesu navn.

42. Jeg binder hver demon som forurenser mitt åndelige syn og drømmer, i Jesu navn.

43. All skitt, som blokkerer kommunikasjonsrøret mitt med den levende Gud, vaskes rent med Jesu blod i Jesu navn.

44. Jeg mottar makt til å operere med skarpe åndelige øyne som ikke lar seg lure, i Jesu navn.

45. Du ære og den allmektige Guds kraft, fall på mitt liv på en mektig måte, i Jesu navn.

46. ​​Jeg fjerner navnet mitt fra boken til dem som famler og snubler i mørke, i Jesu navn.

47. Guddommelige åpenbaringer, åndelige visjoner, drømmer og informasjon vil ikke bli en knapp vare i livet mitt, i Jesu navn.

48. Jeg drikker til fulle fra frelse og salvelse, i Jesu navn.

49. O Gud som ingen hemmeligheter er skjult for, gjør meg kjent med om ikke (nevn tingenes navn) er ditt valg for meg i Jesu navn.

50. Ethvert avgud, som er tilstede i mitt hjerte bevisst eller ubevisst om dette problemet, smelter bort av Den Hellige Ånds ild i Jesu navn.

51. Jeg nekter å falle under manipulasjonen av forvirringsånden, i Jesu navn.

52. Jeg nekter å gjøre grunnleggende feil i beslutningen min, i Jesu navn.

53. Far Herre, veiled og led meg når jeg kjenner tankene dine om akkurat denne saken, i Jesu navn.

54. Jeg står imot alle sataniske vedlegg som kanskje vil forvirre avgjørelsen min, i Jesu navn.

55. Hvis. . . (nevn navnet på tingen) er ikke noe for meg, O Herre omdiriger trinnene mine.

56. Jeg binder aktivitetene til demonisk manipulasjon i drømmer og visjoner i livet mitt, i Jesu navn.

57. O Gud, Du som avslører hemmelige ting, gjør meg kjent med ditt valg for meg i denne saken, i Jesu navn.

58. Hellig Ånd, åpne øynene og hjelp meg til å ta den rette avgjørelsen, i Jesu navn.

59. Takk Jesus for din tilstedeværelse og de gode vitnesbyrdene som vil følge.

60. Be i ånden i minst 15 minutter før du legger deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.