80 Leveringsbønn fra familiebinding

10
20816

7. Mosebok 1: 4-XNUMX:
1 Så sa Herren til Moses: Se, jeg har gjort deg til en gud for Farao, og din bror Aron skal være din profet. 2 Du skal tale alt det jeg befaler deg, og din bror Aron skal tale til Farao, så han skal sende Israels barn ut av sitt land. 3 Og jeg vil forherde Faraos hjerte og mangedoble mine tegn og under i Egyptens land. 4 Men Farao skal ikke høre på dere, så jeg kan legge hånden på Egypt og føre mine hærer og mitt folk, Israels barn, ut av Egyptens land ved store dommer.

Hvert Guds barn er konstant under angrep av djevelen og hans agenter. Som troende har vi ikke råd til å være uvitende om djevelens apparater mot livene våre. Livet er et slagmark og bare den åndelig svake, ender opp som en scape geit. I dag skal vi delta i 80 frelsesbønner fra familiens trelldom. Denne utfrielsesbønnen er en bønn for familien. Det er at vi står i gapet for våre kjære når vi engasjerer oss i denne frelsesbønnen for at de skal løslates fra trelldom. Å være i trelldom er å bli fanget av satanic krefter. Mange familier i dag under djevelens fangenskap. Djevelen har holdt dem bundet med alle slags onde feller. Denne utfrielsesbønnen vil gi deg muligheten til å dele hver onde kjede som djevelen har brukt for å binde familien din i Jesus navn.

Typer bondages

Deres forskjellige typer trelldommer, faktisk vil tid og rom ikke tillate oss å nevne dem alle. Listen er uendelig, men vi kommer til å se på noen av de typene åndelige trellinger som djevelen bruker for å holde familiens fangene nede. Nedenfor er typer trelldommer:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

EN). Bondage Of Poverty: Dette er en tilstand der ingen i en familie lykkes, uansett hvor hardt forsøket er, ingen gjør det til topps i familien. Mange familier er under denne bondes av fattigdom, djevelen har blokkert deres fremgang, slik at overhodet de legger hendene på ikke blomstrer. Men i dag, når du engasjerer deg denne utfrielsesbønnene fra familiens trelldom, vil familien bli gitt ut i Jesu navn.

B). Trelldom av ufruktbarhet: Dette er når en familie har blitt plaget med ufruktbarhet. Dette er ikke Guds vilje for noen familie. Det er mange familier i dag som sliter med å få barn på grunn av djevelens onde gjerninger i deres liv. Barrenness er ikke av Gud, og når du ber denne bønnen for familien i dag, skal familien din bli levert i Jesus navn.

C). Bondage Of Sin:Dette er når synden har overtatt familien. Det er mange familier i dag hvor du ikke finner en frelst sjel i den. Alle lever bare et syndig liv. Djevelen har sperret ørene og hjertene deres for at de ikke kan høre evangeliet som kan redde dem. En slik familie er på vei mot ødeleggelse med mindre alvorlige overleveringsbønner blir holdt på vegne der.

D). Trelldom av stagnasjon: Dette er når familiens fremgang stopper fullstendig. Når alt dører blir lukket og ingen gjør fremskritt lenger. Dette er et annet tegn på at familien trenger alvorlige frelsesbønner.

E). Bondage Of Evil Pattern: An ondt mønster er en gjentakelse av ondskap i en familie fra generasjon til generasjon. Det vil si, hva din oldefar led, faren din led det, faren din led det og nå ser du allerede de samme tegnene i livet ditt. Du må avvise det i bønner.

F). Bondage Of Ancestral Curses: Dette er når dine forfedres synder bringer a forbanne på familien din. Dette kan være veldig frustrerende fordi mange familier lider av det de ikke vet noe om. Det er grunnen til at du må stille spørsmål, finne ut om bakgrunnen din og ikke hvorfor du går gjennom det du går gjennom. Bare utfrielse bønner en pause familie forbannelser.

G). Trelldom av avhengighet: Dette er når en familie har en historie med avhengighet, enten avhengighet til alkohol, sigaretter, medisiner eller andre skadelige stoffer. Takk Gud for terapier og rehabiliteringssentre, men en befrielsesbønn for en slik familie vil ødelegge den avhengigheten fra røttene.

H). Trelldom av svikt: Dette er når en familie er vant til å mislykkes og alltid står bak i alt. Dette er ikke Guds vilje, Gud lovet oss i 28. Mosebok 13:XNUMX, at vi bare skal være på toppen og aldri i bunnen.

JEG). Trelldom av skuffelser: Dette er når en familie lider av plager av skuffelser. Brutte løfter, ødelagte vennskap og ødelagte forhold. Denne lidelsen er også årsaken til det som ofte kalles ”nær suksess syndrom”. Noe som er feil nesten på kanten av suksess. Du må be deg selv og hele familien ut av denne trellen

J). Slaveri av slaveri: Dette er når djevelen har redusert hele familiemedlemmer til tjenere. Når du og familien blir sett på som det minste i alle ting. Når folk behandler deg som filler i samfunnet. Du må reise deg og avvise den statusen. Du er ikke ment som en slave, men en konge. Gud har ordinert deg til å regjere i livet og ikke tigge til å overleve. Du må stå i gapet og be deg selv og hele familien ut av denne onde statusen. Denne bønnen for familien skal gi deg varig befrielse når du engasjerer dem i Jesu navn.

Alle disse former for trelldom brukes av djevelen til å holde familier bundet evig. Men i dag skal du ta utløsningen din med makt. Du kommer til å engasjere denne utløsningsbønnen med all lidenskap og hellig sinne du har i deg. Det er på tide å fortelle Devi, ” nok er nok”Familien din må frigjøres i dag. Inntil du motstår djevelen, vil han aldri flykte fra familien din. Denne befrielsesbønnen vil gjøre livet ditt og hele familien for varm for djevelen å håndtere. Jeg anbefaler at du samler så mange av dine familiemedlemmer som er tilgjengelige for deg, og alle sammen bør bli sammen og be denne utløsningsbønnen. Husk at det er en bønn for familien. Når dere kommer sammen og ber denne utløsningsbønnen i samsvar, ser jeg at Gud ødelegger hvert slaveåkk i familien i Jesus navn. Be denne bønnen i dag med tro, og din tro vil gjøre deg fri.

BØNNER

1. Din kraft fra Gud, trenger inn i min ånd, sjel og kropp, i Jesu navn.

2. Forening av demoner, samlet mot min fremgang, stekt av Guds torden ild, i Jesu navn.

3. Jesu blod, forløs meg, i Jesu navn.

4. Hver satanistisk avgjørelse, tatt mot min fremgang, blir ugyldig i Jesu navn.

5. Skyll ut hvert ondt depositum i min ånd, sjel og kropp, med Jesu blod i Jesu navn.

6. Herre, min Gud, fremme meg i det åndelige og i det fysiske, i Jesu navn.

7. Hver fremmed i kroppen min (tjeneste, liv og kall), hopper ut, i Jesu navn.

8. Enhver satanisk pil, avfyrt mot meg, gå tilbake, finn og ødelegg avsenderen din, i Jesu navn.

9. Hellig ånd, stå opp og ødelegg de ugudeliges bolig og gjerninger i mitt liv (hjem, økonomi, tjeneste) i Jesu navn.

10. Hver serpentine ånd som spytter på mitt gjennombrudd, steker i Jesu navn.

11. Hver fiende av Guds perfekte vilje for mitt liv, dø, i Jesu navn.

12. Salving av glede og fred, erstatter tyngde og sorg i livet mitt, i Jesu navn.

13. Herre, la overflod erstatte mangel og mangel i livet mitt, i Jesu navn.

14. Hver farao i mitt liv, ødelegg deg selv i Jesu navn.

15. Faraos plagg som er over mitt liv, skal fjernes med ild, i Jesu navn.

16. Din umulighet i min skjebne, dø, i Jesu navn.

17. Hver oppgaveleder, som er tildelt mot meg, kveler og dør, i Jesu navn.

18. Jeg nekter å fortsette å spise smulene fra oppgavemesterens bord, i Jesu navn.

19. Enhver mann eller kvinne som ikke vil la meg blomstre, åh Herre, skriv hans / hennes nekrolog i Jesu navn.

20. Å, Herre, gi meg en ny indre mann, hvis jeg har blitt endret, i Jesu navn.

21. Herre, aktiver ditt høye kall på livet mitt, i Jesu navn.

22. Å, Herre, salve meg for å gjenopprette de bortkastede årene på alle områder i livet mitt, i Jesu navn.

23. Å, Herre, hvis jeg har falt bak på mange områder i livet mitt, gi meg muligheten til å gjenvinne alle tapte muligheter og bortkastede år, i Jesu navn.

24. Enhver makt, som sier at jeg ikke vil gå frem, blir arrestert i Jesu navn.

25. Enhver makt, som vil holde meg i savn midt i rikelig, dø, i Jesu navn.

26. Enhver kraft som vil trekke meg bort fra Herrens nærhet for å ødelegge meg, dø, i Jesu navn.

27. Jeg kommer til min lovede arv, i Jesu navn.

28. Enhver kraft som ønsker at jeg bare skal delvis oppfylle skjebnen min, dø, i Jesu navn.

29. Å, Herre, salv meg med makt til å ødelegge alle grunnleggende pakter, i Jesu navn.

30. Herre, bruk mitt stoff til å fremme evangeliet, i Jesu navn.

31. Herre, stå opp og velsigne min arv, i Jesu navn.

32. Alle mine stjålne dyder, blir returnert til meg, i Jesu navn.

33. Herre, la min løslatelse gi vekkelse i Jesu navn.

34. Å, Herre, åpenbar alle uvitende måter i meg ved din Hellige Ånd, i Jesu navn.

35. I dag, du min åndsmann, du vil ikke forhekse meg i Jesu navn.

36. Kraft i Jesu blod, innløs min skjebne, i Jesu navn.

37. Hvert satanisk våpen, dannet mot min skjebne, eldgud, i Jesu navn.

38. Piler til befrielse, finn min skjebne, i Jesu navn

39. Hver åndelig spindelvev på min skjebne, brenn, i Jesu navn.

40. Hver slange i mitt grunnlag, som svelger min skjebne, dør, i Jesu navn.

41. Hvert rødt lys, som brenner mot min skjebne, tar fyr i Jesu navn.

42. Sang: “Gud for utfrielse, send ild ned. . . ” (syng i omtrent 15 minutter og klapp i hendene).

43. Hvert lokk fienden har lagt på skjebnen min, hopp opp, dø, i Jesu navn.

44. Hver slange i mitt blod, dør, i Jesu navn.

45. Hver slange som kaster skjebnen min, dør i Jesu navn.

46. ​​Hver mørkets kraft, som følger meg, dør, i Jesu navn.

47. Ond ledning av ondskap, synd eller misgjerning, som blokkerer min kommunikasjon med himmel og Gud, bli avskåret, i Jesu navn.

48. Hver kraft, ånd eller personlighet som lytter til bønnene mine for å rapportere dem til den demoniske verden, far, spre dem, i Jesu navn.

49. Hver autoritet av mørke som rikdom og velsignelser bygger på, smuldrer plutselig på en dag, i Jesu navn.

50. Fader, avslør og ødelegg misgjerningens arbeidere i Jesu navn.

51. Far, la mysteriet og hemmeligheten bak min oppfyllelse bli avslørt, i Jesu navn.

52. O Herre, la himmelen åpne, la salvingen tale, la mine skjulte velsignelser bli åpenbart og løslatt, i Jesu navn.

53. Å, Herre, tilgi meg der jeg har dømt andre ut fra uvitenhet og stolthet, i Jesu navn.

54. Å, Herre, fjern straffens dom over mitt liv og kall, i Jesu navn.

55. Å himmel, kjemp for meg i dag, i Jesu navn.

56. Å, Herre, øk meg, så ditt navn kan bli herliggjort i Jesu navn.

57. Enhver kraft som avleder Guds vilje ut av livet mitt, salto og dø, i Jesu navn.

58. Å Herre, stå opp og la enhver gift i livet mitt bli arrestert, i Jesu navn.

59. Jeg erklærer dødsannonsen til alle opposisjonsmaktene og angriper min ære og kall, i Jesu navn.

60. Hellig Ånd, aktiver viljen fra Gud i mitt liv og kall, i Jesu navn.

61. Jeg bestemmer mine fienders vilje mot meg til å slå tilbake i Jesu navn.

62. Hvert fiendens plan mot meg, blir omvendt, i Jesu navn.

63. Jeg befaler at mine fienders tillit skal knuses i Jesu navn.

64. Hver åndelig manipulasjon, mot min ære og kall, mislykkes i Jesu navn.

65. Å Herre, ødelegg personlighetene til alle de som lever for å ødelegge min personlighet, i Jesu navn.

66. Å Herre, rettferdiggjør min posisjon i denne byen (selskap, land, nasjon osv.), I Jesu navn.

67. Å Herre, åpenbar for meg hva du har kalt meg til å være i livet (i denne byen, landet, selskapet), i Jesu navn.

68. Enhver merkelig gud, tildelt å angripe min skjebne, personlighet, ære eller kall, angriper avsenderen din i Jesu navn.

69. Guds ark, forfølg hver drage som er tildelt mot meg, i Jesu navn.

70. Dere er himmelens verter, forfølg dem som herrer mot meg, i Jesu navn.

71. Guds ark, kom inn i huset mitt i dag for å finne og bekjempe opposisjonens kraft mot meg, i Jesu navn.

72. Guds ark, uansett hvor jeg har blitt akseptert tidligere og de nå avviser meg, stå opp og kjemp for meg, i Jesu navn.

73. Judas løve, fortær enhver motstand, rasende mot meg nå, i Jesu navn.

74. Uansett hvor de har forkastet meg, la min åndemann bli akseptert nå, i Jesu navn.

75. Jeg motstår og nekter salg av min herlighet og krever et par sko eller til sølv, i Jesu navn.

76. Fordømmelsesvin, drukket mot meg, blir gift for mine fiender, i Jesu navn.

77. Å Herre, la de mektige blant mine fiender flykte fra meg nakne, i Jesu navn.

78. Hver mørkermakt som har arrestert min tjeneste og kall, løslat meg nå, i Jesu navn.

79. Jeg kommer ut av fangenskap, i Herrens Jesu navn.

80. Hellig ånd, stå opp og promoter meg, i Jesu navn.

Takk far for at du har svart på bønnene mine.

 


10 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for disse bønnepunktene. Jeg tror livet mitt og det til mine kjære vil endre seg til det bedre.

  2. Gud velsigne deg pastor Chinedu, Gud bruker deg til å velsigne familier. Jeg snublet over de 80 frelsesbønnene, etter at jeg ba det, følte jeg meg så lettet. Vær så snill, jeg vil gjerne snakke med deg én på én, send et nummer for å komme i kontakt med deg. Stormen vår er over i Jesu navn. Gud velsigne deg

  3. MITT liv er ikke den samme pastor chinedum GUD velsigne deg. Bare etter å ha bedt disse bønnene tror jeg Gud.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.