Hva er betydningen av bønnen til Jabez

5
31457

1 Krønikebok 4: 9-10:
9 Men Jabez var mer hederlig enn sine brødre, og moren kalte hans navn Jabez og sa: Fordi jeg bar ham med sorg. 10 Og Jabez ba Israels Gud og sa: Å, du vil velsigne meg og utvide kysten min, så at din hånd kan være med meg, og at du vil beskytte meg mot det onde, for at det ikke skal gjøre mig sorg! Og Gud ga ham det han ba om.

Bønnen til Jabez er en av de viktigste bønnene i Bibelen som vi kan lære mye av. Det ble sagt veldig lite om Jabez i Bibelen, men leksjonene fra livet hans er en vi aldri kan uttømme i vår livstid. I dag skal vi se på betydningen av bønnen til Jabez, vi skal også se på leksjonene fra den, hvordan den gjelder oss og også bønnepunkter hentet eller inspirert av Jabez 'bønn. Hensikten med denne artikkelen er å veilede deg i din åndelige søken etter å oppnå storhet, og også å hjelpe deg med å overvinne åndelige hindringer som vil være på vei for å hindre deg i å gjøre fremskritt i livet. La oss nå se på betydningen av bønnen til Jabez.

Bønnen om Jabez, betydning.

La oss først se på livet til Jabez for å forstå betydningen av bønnen til Jabez. I følge 1. Krønikebok 4: 9 forteller bibelen at Jabez var mer hederlig enn alle brødrene hans. Å være en æres mann er å være moralsk forsvarlig, etisk, prinsipiell, rettferdig og full av integritet. Alle disse dyder ble sett i livet til Jabez, men likevel var han en sorgmann. Selv om Jabez var en god og ærlig mann, som fryktet Herren, var livet hans plaget av alle slags helvete og gjentatte problemer. Spørsmålet er nå dette, hvorfor skulle en så hyggelig fyr være et offer for en så forferdelig omstendighet? Svaret er grunnlag.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jabez ble født i a feil grunnlagforteller bibelen at moren kalte ham Jabez fordi han ble født i sorg. Jabez fikk et navn som var synonymt med sorger. Problemene til Jabez begynte ved fødselen hans, derfor begynte han å slite hele livet. Uansett hvor god han var, kom god aldri til ham, bare sorger og kvaler. Selv om han var en hederlig mann, men det var ingenting ærlig med ham. Det er mange troende på Kristus i dag som lider av grunnleggende problemer, som Jabez, grunnlaget for fødslen var feil og det begynte å påvirke resten av livet. Bare Jesus Kristus, gjennom bønner, kan redde og levere dem. La oss nå se på hvordan vi kan overvinne grunnleggende problemer.


Overvinne grunnleggende problemer.

Jabez-problemer startet da han fikk navnet 'Jabez'. I det åndelige riket har navnet ditt en direkte lenke til skjebnen din. Det er farlig å gi et barn et dårlig navn. Navnet du bærer kan være en velsignelse for deg eller en forbannelse for deg. Gud er veldig interessert i navn, han var alltid spesiell om navnene på barna sine, fordi han vet at det du blir kalt er det du blir.

Det første trinnet for å overvinne grunnleggende problemer, er å kontrollere betydningen av navnet ditt, og hvis det ikke er bra og skriftlig lyd, så endre det. La oss se på noen eksempler på betydningen av navn i åndelig krigføring.

Navnets betydning i åndelig krigføring

1). Abram til Abraham: Genesis 17: 15-16.

I 12. Mosebok 1: 75 kalte Gud Abraham, Abraham var en velstående oppdretter, som Gud lovet at han vil være far til mange nasjoner. Men Abraham hadde et grunnleggende problem, han og kona hadde ingen barn, og han var 17 år gammel da Gud kalte ham. I kapittel XNUMX i XNUMX Mosebok forandret Gud navnet fra Abram som betyr Opphøyet far, til Abraham som betyr far til mange, Gud endret også navnet til sin kone fra sarai, til Sarah som betyr mor til mange. Etter navneskiftet fikk Abraham en biologisk sønn fra kona Sarah. Du forstår, Gud måtte bytte navn der for å samsvare med hans planer og formål med livet. Du kan ikke ikke kalle deg et dårlig navn og forvente at gode ting skal skje med deg. Navnene er kraftige.

2). Jacob til Isreal, 32. Mosebok 28:XNUMX.

Navnet Jacob betyr supplanter, dette betyr noen som subtilt tar plass til en annen person. Det navnet begynte å virke i Jakobs liv. Han jukset først sin bror esau av sin fødselsrett, og stjal senere Esaus velsignelse. Han løp til Labans hus, hans slektning som også lurte ham i over 14 år. Jacob var alltid på flukt til han hørte et møte med Gud i 32.Mosebok XNUMX, hvor Gud forandret navnet fra Jakob til Isreal. Alt rundt ham snudde seg da Gud skiftet navn.

Andre eksempler:

Vi ser også effektene av navn i livet til Ichabod barnebarnet til Eli, moren kalte ham Ichabod fordi det er ekte har mistet sin glede 1 Samuel 4:21, andre kan finnes i Luk 1: 5-25, Luk 1: 26-38.

Det andre trinnet i å overvinne grunnleggende problemer som Jabez, er gjennom intense bønner. Som troende er et av våre krigsvåpen bønner. Jabez ba seg ut av den grunnleggende kvalen han hadde opplevd fra fødselen. Først og fremst spores han bakken og oppdaget at problemene hans startet fra den dagen han ble født og fikk feil navn. Så han begynte å be til Gud for å endre historien. Bibelen forteller oss at Gud besvarte hans bønner og utvidet sitt territorium. Hvis du i dag sliter med utfordringer, hvis livet ditt er plaget med det ene eller det andre problemet, er det tid for deg å føre åndelig krigføring, men ikke bare be blinde bønner, undersøk, finn ut så mye du trenger vet om bakgrunnen din, sjekk navnene som foreldrene dine ga deg, og finn den åndelige betydningen og betydningen av disse navnene. Her i Afrika er mange mennesker inkludert kristne oppkalt etter avguder, guddommer og forskjellige guder i landet. Faktisk, gjennom disse navnene, har mange familier i Afrika grunnleggende eller forfedre problemer. Dette er fordi navnene deres er blitt viet til gudene (demonene) i det landet. Dette er en alvorlig sak, du kan ikke bekjempe det du ikke vet. Bønnen til Jabez var effektiv fordi han visste hva han ba mot, han ba en målrettet bønn. Når du vet roten til problemene dine, kan du rote den opp.

Den gode nyheten er dette, jeg bryr meg ikke onde navn at djevelen har navngitt deg, eller hvilke onde navn foreldrene dine har navngitt deg, ved navnet som er over alle navn, navnet Jesus Kristus, ser jeg effekten av de navnene som ble ødelagt i livet ditt for alltid i Jesu navn. Du reiser deg bare og engasjerer Jesus Kristus og Jesu blod for å ødelegge og vaske bort effekten av onde navn og grunnleggende problemer i livet ditt i Jesus navn. I likhet med Jabez, må du be Herren om å utvide kysten din og befri deg fullstendig fra mørkets krefter i Jesu navn. Jeg har samlet noen bønnepunkter inspirert av bønnen fra Jabez for å hjelpe deg å lønne åndelig krigføring mot grunnleggende problemer. Be dem i tro i dag og se at utfordringene dine forsvinner i Jesu navn.

Prayer Of Jabez Bønnpoeng

1. Hver husholdningsfiende, som motstår mine gjennombrudd, faller ned og dør, i Jesu navn.

2. Hver uvennlig venn, delegert mot min velsignelse, spredt i Jesu navn.

3. Hver ånd av ulydighet og opprør i mitt liv, dø, i Jesu navn.

4. Hver demon, som forplanter sataniske pakter i livet mitt, faller ned og dør, i Jesu navn.

5. Ethvert organ i kroppen min, for tiden på ethvert ondt alter, stek i Jesu navn.

6. Ved Jesu striper forbanner jeg roten til enhver sykdom i livet mitt, i Jesu navn.

7. Jeg ødelegger ethvert anker av trelldom i livet mitt, i Jesu navn.

8. Hver vanskelighetsånd i livet mitt, mister du taket i Jesu navn.

9. Ethvert problem som trosser løsning i livet mitt, Jesu blod, ødelegger det, i Jesu navn.

10. Hver makt, motstå Guds kraft i mitt liv, angriper jeg deg med Guds torden ild, i Jesu navn.

11. Hvert fjell av gjenstridige problemer i livet mitt, faller ned og dør, i Jesu navn

12. Enhver usynlig hånd som gjør ondt i mitt liv, visner i Jesu navn.

13. Hver demon av frustrasjon i livet mitt, dø, i Jesu navn.

14. Jeg avviser enhver ånd av avvisning og avbryter dens handlinger i mitt liv, i Jesu navn.

15. Jeg avviser og kastet ut livet mitt hver dypt forankret fiasko, i Jesu navn.

16. Hver fattigdom i min familie, mitt liv er ikke din kandidat, dø, i Jesu navn.

17. Hellig ånd ild, brenn alle fattigdomsklær i mitt liv, i Jesu navn.

18. Hver fiendtlige ånd i livet mitt, mister du taket og dør, i Jesu navn.

19. Hver ånd av lomme-med-hull, og kaster bort økonomien min, dør, i Jesu navn.

20. Jeg bestemmer at jeg ikke skal arbeide forgjeves. En annen person skal ikke spise frukten av mitt arbeid, i Jesu navn.

21. Hver forfedres ånd av sinne, gå løs på mitt liv i Jesu navn.

22. Hvert tak i utilgivende ånd i livet mitt, brytes av Jesu blod.

23. Hvert tak i bønneløshetens ånd i livet mitt, dør nå i Jesu navn.

24. Hver ånd som stjeler fra meg faller ned og dør, i Jesu navn.

25. Hver ånd av blindhet i livet mitt, dø, i Jesu navn.

26. Hver fattigdomsånd i mitt grunnlag, dø i Jesu navn.

27. Hvert problem, planlagt for min fremtid, skal du ikke se dagslyset, i Jesu navn.

28. Hver krigføring, mot mine gjennombrudd i himmelen, spres i Jesu navn.

29. Hver krets av problemer i livet mitt, dør, i Jesu navn

30. Ved Jesu blod gjør jeg mitt gjennombrudd uberørt for noen ond makt, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønner mot fortryllelse og spådom
Neste artikkelMidnatt-bønn for å oppfylle skjebnen din
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

5 KOMMENTARER

  1. Du kan bruke fattigdom for å referere til enhver situasjon der det ikke er nok av noe, eller kvaliteten er dårlig. [formelt] Storbritannia har lidd av en fattigdom av ambisjoner.

  2. De betyr av navn Jesus er Gud er frelse. Opprinnelsen til navn Jesus er gresk. Finn ut mer om navn Jesus hos BabyNames.com.

  3. Det er så mange alternativer der ute, hvordan kan du vite hva som er den beste studien Bibelen? Denne dybdeveiledningen vil guide deg til det ideelle valget for deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.