Leveringsbønn for å forhindre utidig død

0
9478

Salme 91: 16:
16 Med lang levetid vil jeg tilfredsstille ham og vise ham min frelse.

Langt liv er en del av Guds plan for sine barn i forløsning, ifølge 6. Mosebok 3: 120 ga Gud mennesket minimum XNUMX år å leve på jorden. Utidig død betyr bare å dø før din bestemte tid, det betyr å bli drept for tidlig, det er ikke delen av noe Guds barn. I dag skal vi delta på utfrielsesbønn for å forhindre utidig død. Dette utfrielsesbønn vil avslutte enhver djevelens plan for å kutte livet ditt i Jesu navn. Djevelens plan er å stjele, drepe og ødelegge, inntil du motstår djevelen i bønner, vil han fortsette å angripe livet ditt. De mørkets rike, er ute etter å ødelegge så mange mennesker som mulig, og død er verktøyet som djevelen bruker for å utføre sitt oppdrag.

Men den gode nyheten er dette, Jesus Kristus har erobret død og helvete, og nå har han nøklene til død og helvete, Åpenbaringen 1: 17-18. Dette betyr at livene våre ikke lenger er i djevelens hender. Djevelen kan ikke ta livet vårt lenger, dette er gode nyheter, nå kan du velge hvor lenge du ønsker å leve på denne jorden. Salme 91:16, sa Gud, med lang levetid vil han tilfredsstille deg. Å være fornøyd betyr å bli fylt, og hvem bestemmer når du er fylt ?, Det gjør du. Det vil si at inntil du er fornøyd med å leve, kan du ikke se døden. Når du deltar i denne frelsesbønnen i dag, ser jeg dødens kraft som svever rundt deg knust og ødelagt i Jesu navn. Langt liv er vår fødselsrett i Kristus Jesus, han døde ung, slik at du og jeg skal dø veldig gamle og sterke, langt liv er ditt i Kristus Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

For å glede deg over et langt liv i Kristus, må du sette din tro til å fungere, gjennom bestemte kanaler. Vår Gud er en tro, han vil ikke påtvinge deg gode ting uten din godkjenning. Vi gir Gud godkjenning i livene våre ved tro. Inntil du tror på langt liv, kan du ikke glede deg over det. Det er noen trinn du må følge for å maksimere levetiden til livet ditt på jorden.

Trinn for å overvinne utrulig død

1). Tro på Jesus Kristus: Johannes 3:16 forteller oss at den som tror på Kristus ikke skal dø, men ha evig liv. Å overvinne utidig død starter med å tro på Jesus Kristus. Han ga livet sitt slik at du får et langt og godt liv på jorden. Jesus erobret døden på dine vegne og tok dødens kraft over deg fra djevelen. Din seier over døden, begynner med din tro på Kristi ferdige verk. Din tro på Kristus gir deg automatisk seier over døden.

2). Tro på hans ord: Du må også tro på det Guds ord har sagt om livet ditt. Psalms.91: 16 sier at med lang levetid skal du bli mett. 23. Mosebok 25:6 forteller oss at antallet dager som Gud skal oppfylle, 3. Mosebok 120: 65 forteller oss at antallet på dine dager er 20 år, Jesaja 100:1 , sier et lite barn skal dø ved 15, 55 Korinter 57: XNUMX-XNUMX forteller oss at Kristus har erobret døden og mange flere. Du må tro på hans ord, Guds ord er en endelig autoritet, hvis ordet sier at du ikke skal dø ung, så tro det. Uansett hva djevelen og hans agenter planlegger mot deg, skal du overvinne dem ved Guds ord.

3). Tal livet. Markus 11:23, forteller oss at vi skal ha det vi sier, hvis du snakker død, ser du døden, hvis du snakker liv, ser du livet. Husk at liv og død er i tungens makt. Ordspråkene 18: 21. Ikke bli med andre for å tale død, erklær alltid at du ikke skal dø, men leve for å se Herrens godhet. I åndens rike er det du sier det du ser, og det åndelige styrer det fysiske.

4). Spis sunt. Dette kan overraske noen av oss, men mange tilfeller av utidig død er som et resultat av dårlig helsestyring. For å glede deg over lang levetid, må du lære å ta vare på helsen din, spise sunt, gjøre noen øvelser, hvile godt og unngå stress. Gå til medisinsk kontroll av og til, og dra også fordel av noen gode tilskudd som anbefalt av legen din. En forsvarlig pleie av kroppen din kan også øke livet ditt på jorden

5). Be alltid, Lukas 18: 1 oppmuntret Jesus oss til å be alltid. Hvis du vil glede deg over et langt liv på jorden, kan du være en mann eller kvinne på bønn. Hiskia omvendte dødsdommen for sitt liv på bønnens alter, 2 Kong 19: 14-19. Bønn kan overstyre enhver dødsdom over livet ditt. En bedende kristen er en kristen som har overvunnet døden for alltid.

Bibelvers om vår seier over døden

Nedenfor er bibelvers om vår seier over døden. Disse bibelversene vil hjelpe oss på bønnene våre for å forhindre utidig død. Gå gjennom dem og be med dem.

1). 2. Timoteus 1: 10:
10 Men blir nå manifestert ved tilsynekomsten av vår frelser Jesus Kristus, som har opphevet døden og har gitt liv og udødelighet til lys gjennom evangeliet:

2). Jesaja 25: 8:
8 Han vil sluke døden til seier; og Herren, GUD, vil tørke bort tårer fra alle ansikter; og hans folks irettesettelse skal han fjerne fra hele jorden; for Herren har talt det.

3). Hosea 13:14:
14 Jeg vil løse dem fra gravenes kraft; Jeg vil løse dem fra døden; død, jeg vil være dine plager; O grav, jeg vil være din ødeleggelse; omvendelse skal være skjult for mine øyne.

4). 1. Korinter 15: 24-26:
24 Så kommer enden, når han skal overgi riket til Gud, også Faderen; når han skal ha satt ned alt styre og all myndighet og makt. 25 For han må regjere, til han har lagt alle fiender under føttene. 26 Den siste fienden som skal bli ødelagt er døden.

5). Hebreerne 2: 14:
14 For så vidt da barna også er delaktige i kjøtt og blod, har han også selv tatt del av det samme; At han ved døden kunne ødelegge den som hadde dødens kraft, det vil si djevelen;

6). Åpenbaringen 20: 14:
14 Og død og helvete ble kastet i ildsjøen. Dette er den andre døden.

7). Åpenbaringen 21: 4:
4 Og Gud skal tørke bort alle tårer fra øynene deres; og det skal ikke være mer død, verken sorg eller gråt, og det skal ikke være mer smerte; for de tidligere tingene er gått bort.

8). Lukas 20: 35-36:
35 Men de som blir ansett som verdige for å oppnå den verden og oppstandelsen fra de døde, verken gifter seg eller blir gitt i ekteskap. 36 De kan heller ikke dø; for de er like med englene; og er Guds barn, som er oppstandelsens barn.

9). 2. Korinter 5: 1-2:
1 For vi vet at hvis vårt jordiske hus i dette tabernaklet ble oppløst, har vi en bygning av Gud, et hus som ikke er laget med hender, evig i himmelen. 2 For på dette stønner vi og ønsker å bli kledd i vårt hus som er fra himmelen:

10). Johannes 11: 43-44:
43 Og da han hadde sagt det, ropte han med høy røst: Lasarus, kom ut! 44 Og den døde kom frem, bundet hånd og fot med gravdresser, og ansiktet hans var bundet med et serviett. Jesus sa til dem: Løs ham og la ham gå.

11). Åpenbaringen 1: 18:
18 Jeg er den som lever og var død; og se, jeg lever for alltid, Amen; og har nøklene til helvete og død.

12). Apostlenes gjerninger 2: 27:
27 For du vil ikke forlate min sjel i helvete, og du vil ikke la din Hellige se korrupsjon.

BØNN

1. Hver makt, omgjort til maskerader om natten for å angripe meg i drømmene, bli utsatt og dø, i Jesu navn.

2. Hver kraft som forvandles til dyr om natten for å angripe meg i drømmene, falle ned og dø, i Jesu navn.

3. Hver kiste, tilberedt av dødens middel for mitt liv, tar fyr og steker til aske, i Jesu navn.

4. Hver grop, gravd for livet mitt etter dødens agent, svelg agentene i Jesu navn.

5. Hver kraft som undertrykker livet mitt gjennom drømmer om død, faller ned og dør, i Jesu navn.

6. Hver trolldomskraft, som plager mitt liv med dødens ånd, faller ned og dør, i Jesu navn.

7. Hver trolldomskraft, tildelt min familie for utidig død, spredning og dø, i Jesu navn.

8. Hver satanist som overvåker livet mitt for det onde, faller ned og dør, i Jesu navn.

9. Hver ubevisst dødsgave som jeg har mottatt, mottar Guds ild i Jesu navn.

10. Hver gjenstridig forfølger av livet mitt, vende tilbake og gå til grunne i ditt eget Rødehav i Jesu navn.

11. Kom ut av livet mitt og dø av alle pilene med endelig sykdom.

12. Hver makt, som håndterer endelig sykdom i livet mitt, faller ned og dør, i Jesu navn.

13. Hvert dekret om utidig død som svever over livet mitt, tar fyr og dør, i Jesu navn.

14. Alle onde forbindelser mellom meg og ånden til utidig død, bli avskåret av Jesu blod.

15. Jeg avviser og tar avstand fra enhver tilknytning til dødens ånd, i Jesu navn.

16. Hvert arvelige satanbriller på øynene mine bryter av Jesu blod.

17. Hver forfedres avtale med ånden til utidig død, brytes av Jesu blod.

18. Hver avtale og pakt om helvetesbrann i min familie linje, bli ødelagt av Jesu blod.

19. Hver avtale med dødens ånd i min familie linje, brytes av Jesu blod.

20. Jeg skal ikke dø, men leve. Antallet på mine dager skal oppfylles, i Jesu navn.

21. Jeg avbryter enhver aktivitet med utidig død i, rundt og over livet mitt, i navnet til
Jesus.

22. Jeg taler livet til organene i kroppen min og befaler dem om ikke å fungere, i Jesu navn.

23. Hver agent i dødens ånd, som overvåker livet mitt dag og natt, får blindhet og dør, i Jesu navn.

24. Hver ånd som arbeider for å innlede meg til onde pakter av utidig, død, blir frustrert, i Jesu navn.

25. Hver plantasje av utidig død i livet mitt, bli utrullet av ild, i Jesu navn.

26. Hodet mitt, avvis all manipulasjon og forheksing av utidig død, i Jesu navn.

27. Hver forheksing av trolldom om min skjebne og potensialer, dør, i Jesu navn.

28. Hver pil med tidlig død, skutt mot meg i drømmen, kom ut og gå tilbake til avsenderne dine, i Jesu navn.

29. Hvert satanisk angrep av utidig død, i drømmen, dø, i Jesu navn.

30. Hver satanisk fugl som roper for livets utidige død, faller ned og dør, i Jesu navn.

Takk far for at du svarte mine bønner i Jesu navn

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.