30 Leveringsbønn fra kjent ånd

1
5210

18. Mosebok 10: 12-XNUMX:
10 Det skal ikke bli funnet blant dere noen som får sin sønn eller sin datter til å passere gjennom ilden, eller som bruker spådom, eller en observatør av tider, eller en trollmann eller en heks, 11 eller en sjarmør eller en konsulent med kjent ånd, eller en veiviser, eller en nekromancer. 12 For alle som gjør disse ting, er en vederstyggelighet for Herren; og på grunn av disse vederstyggeligheter vil Herren din Gud drive dem bort fra deg.

Kjente ånder er demoniske spioner sendt av djevelen, til menneskers liv og familier, med det eneste målet å sabotere planene og innsatsen for å lykkes i livet. Kjente brennevin kalles også overvåkningspirer, dette er fordi monitoren din fremgang, de er alltid der i livet ditt for å ødelegge alt det gode som kommer din vei. Dette humøret ligger bak problemet med nær suksess syndrom. I dag skal vi satse åndelig krigføring, vi kommer til å være engasjerende 30 frelsesbønn fra kjent ånd. Dette utfrielsesbønn er mest for hver kristen, djevelen tildeler en kjent ånd til hvert menneske på jorden, det er slik han vet alt om mennesker. Derfor kan du ikke unnskylde deg fra denne bønnen, hvis du ikke stopper din egen overvåkingsdemon, vil de stoppe deg. Men når du deltar i denne utfrielsesbønnen i dag, skal enhver demon som overvåker fremgangen din bli blind i Jesu navn.

Kjente ånder er ånden bak spådom, det er åndene som er i arbeid i falske profeters liv. Vi så arbeidet med en kjent ånd i livet til den unge jenta som ble frelst av Apostel Paul i Apostlenes gjerninger 16: 16-18. Mange troende har falt offer for kjente ånderes krefter gjennom falske profeter. Disse falske profetene forteller dem nøyaktige profetier, og får dem dermed til å tro at det er den Hellige Ånd. Dette settet av troende, har blitt lurt, begynner å gi etter for kravene fra disse falske profetene bare for å finne ut at der livet har gått fra dårlig til verre. Guds barn, du må reise deg og levere deg selv i dag. Hvis du er lei av å se livet ditt bli manipulert av kjente ånder, må du ta denne bønnen på alvor.

Mange mennesker som går gjennom livet med demoniske klær. Dette demoniske belegget forhindrer dem i å bli lokalisert av skjebnens hjelpere. Mange damer i dag kan ikke gifte seg på grunn av et ondt dekke som kjente ånder blir plassert på dem, mange unge menn kan ikke få jobb eller lykkes i virksomheten på grunn av den onde tildekningen av kjente ånder. Dette dekket fortsetter å bringe uflaks til livet, Herren skal frelse deg. Når du deltar i denne frelsesbønnen fra kjente ånder, ser jeg at din totale befrielse er etablert i Jesu navn. Be denne utfrielsesbønnen med tro, og se at din utfrielse skjer i Jesu navn.

BØNNER

1. Guds kraft, ødelegg alle grunnlag av kjente ånder i familien min, i Jesu navn. Du grunnlegger velkjente ånder i min fars hus / mors hus, dø, i Jesu navn.

2. Hvert sjelebånd med kjente ånder, knust i stykker, i Jesu navn.

3. Hvert sete med kjente ånder får Guds torden ild i Jesu navn.

4. Herre, la hjem til kjente ånder bli øde, i Jesu navn.

5. Hver trone med kjente ånder, demonteres med ild, i Jesu navn.

6. Alle borgere med kjent ånd blir trukket ned av ild i Jesu navn.

7. Hver sanger av kjente ånder, gjøres impotente, i Jesu navn.

8. Hvert nettverk av kjente ånder, demonteres, i Jesu navn.

9. Hvert kommunikasjonssystem med kjente ånder, bli ødelagt av ild, i Jesu navn.

10. Ethvert transportsystem med kjente ånder, bli forstyrret, i Jesu navn.

11. Herre, la kjente ånders våpen vende seg mot dem, i Jesu navn.

12. Jeg trekker tilbake velsignelsene mine fra hver bank eller sterke rom med kjent ånd, i Jesu navn.

13. O alter av kjente ånder, knekk, i Jesu navn.

14. Hver kjent ånds hengelås, utformet mot meg, bryter med ild, i Jesu navn.

15. Hver felle av kjente ånder, stekt ved Guds ild, i Jesu navn.

16. Hver kjent ånds ytring og projeksjon, som er gjort mot meg, blir styrtet i Jesu navn.

17. Jeg reverserer enhver kjent ånds begravelse, utformet mot meg, i Jesu navn.

18. Jeg frelser sjelen min fra enhver fortrolelse av kjent ånd, i Jesu navn.

19. Jeg reverserer effekten av hver tilkallelse til min ånd, ved kjent ånd, i Jesu navn.

20. Hver kjent ånds identifikasjonsmerke, tørkes av, av Jesu blod.

21. Jeg frustrerer enhver kjent ånds utveksling av mine dyder, i Jesu navn.

22. Jesu blod, ødelegg enhver kjent ånds manipulasjon, utformet mot meg, i Jesu navn.

23. Hver fortrolighet og fortryllelse, programmert mot meg av kjente ånder, blir ødelagt, i Jesu navn.

24. Hver pakt med kjente ånder smelter ved Jesu blod.

25. Jeg trekker hvert organ i kroppen min fra ethvert alter med kjent ånd, i Jesu navn.

26. Alt som er plantet i livet mitt, av kjente ånder, kommer ut nå og dør, i Jesu navn.

27. Jesu blod, avbryt enhver innledning av kjente ånder mot min skjebne, i Jesu navn.

28. Hvert åndelig ekteskap med kjente ånder, bli ødelagt, i Jesu navn.

29. Jeg reverserer hvert ondt mønster av kjente ånder for min skjebne, i Jesu navn.

30. Hvert bur med kjente ånder som holder livet mitt, blir ødelagt, i Jesu navn.

Far, jeg takker for min totale befrielse i Jesus navn.

annonser

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her