Bønn for beskyttelse mot mørkets rike

2
8478

Jesaja 54:17: 17 Ingen våpen som er dannet mot deg skal blomstre; og hver tunge som skal reise seg mot deg ved dom skal du fordømme. Dette er arven etter Herrens tjenere, og deres rettferdighet kommer fra meg, sier Herren.

Hvert Guds barn er under angrep av Mørkets rike. Mørkets rike består av onde krefter, for eksempel hekser og trollmenn, menneskelige demoniske midler, også kjent som spisere av kjøtt og bloddrikkere. Djevelenes endelige mål er å stjele, drepe og ødelegge troende fysisk og åndelig. Gud har gitt enhver troende autoritet over djevelen og hans demoner, Lukas 10:19 forteller oss det. Vi har myndighet til å stille djevelen til ro i Jesu Kristi navn. Navnet på Jesus Kristus er gitt oss for vårt beskyttelse. I dag skal vi be om beskyttelse mot mørkets rike. Det krever bønner for å overvinne mørket. Når vi ber, skjelver demoner, og mørket blir motstått av bønnens kraft.

Dette bønn for beskyttelse vil styrke oss til å sette djevelen der han hører hjemme. Bønn er nøkkelen til vår allverdige beskyttelse. Bønn er det mest effektive verktøyet for å motstå djevelen. Når bønnelivet ditt er i brann, ingen spiser av kjøtt eller bloddrinker kan overføre deg, vil du alltid tråkke over demoner og demoniske midler. Mange troende i dag er under djevelen, de manipuleres av sataniske krefter. Mange troende i dag lider av forskjellige plager fra demoniske krefter. Til du reiser deg og forteller djevelen nok er nok, kan du aldri være fri. Du må tenke deg å be djevelen ut av livet ditt. Be ham om å forsvinne fra dine saker i Jesu Kristi navn. Denne bønnen om beskyttelse vil avslutte alle frustrasjoner i livet ditt i Jesus navn. Be det med tro og motta din frihet fra djevelen i dag i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNN

1. O Gud, vær mitt lys og frelse i Jesu navn.

2. O Gud, vær styrken i mitt liv, i Jesu navn.

3. Å Gud, jeg gjør livet mitt trygt ved din kraft, i Jesu navn.

4. Hver kraft og aktivitet som spiser kjøtt og bloddrikkere, dør i Jesu navn.

5. Spisere av kjøtt og bloddrikkere, drikk ditt eget blod og spis ditt eget kjøtt, i Jesu navn.

6. Jeg binder og kaster ut all kraft av spisere av kjøtt og bloddrikkere, i Jesu navn.

7. Dere spiser kjøtt og bloddrikkere, løslat mine dyder i Jesu navn.

8. Du som er fanget av de mektige, blir løslatt i Jesu navn.

9. Du er fanget av de forferdelige, løslates i Jesu navn.

10. Jeg erklærer frihet i mitt liv, i Jesu navn.

11. Hver kraft av blodtørste demoner, demonteres, i Jesu navn.

12. Jeg fjerner navnet mitt fra boken om spisere av kjøtt og bloddrikkere, i Jesu navn.

13. Jeg drar ned festningen for kjøttespisere og bloddrikkere, i Jesu navn.

14. Guds ild, brenn til aske dagsordenen for spisere av kjøtt og bloddrikkere, i Jesu navn.

15. Jeg bryter enhver pakt som ødelegger helsen min, i Jesu navn

16. Hellig ånds ild, gå inn i blodstrømmen min og skyll ut mørkets gift i Jesu navn.

17. Livet mitt, blir for varmt for hekseri å håndtere, i Jesu navn.

18. Jeg binder og kaster ut ethvert mørkeinnskudd i noen del av kroppen min, i Jesu navn.

19. Jeg mottar makt til å skammet enhver blodtørstig aggressor, i Jesu navn.

20. Dødspiler, baktann, i Jesu navn. Far, takk for at du besvarte bønnene mine.

 

 


2 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for dette nettstedet og bønnene dine. De har virkelig hjulpet meg på måter jeg er så takknemlig for. Takk for at du koblet sammen bønnelivet mitt på nytt, og viktigst av alt å koble til og styrke mitt forhold til JESUS.

  2. AMEN Amen n Amen Gud velsigne deg rik, jeg og min familie blir frelst fra fiendens sjakkel som du Jesus for å besvare mine bønner i Jesu navn.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.