Mirakelbønn for helbredelse og gjenoppretting

8
25586

Apostlenes gjerninger 10: 38:
38 Hvordan Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den hellige ånd og med makt: som gikk for å gjøre godt og helbrede alle som var undertrykt av djevelen; for Gud var med ham.

Healing er en av Guds største ønsker for sine barn. Det er ikke Guds vilje at vi lever et sykdomsritt liv. 23. Mosebok 25:XNUMX, forteller oss at Gud vil ta bort sykdom fra alle som tjener ham, det vil si at han vil ta sykdom fra alle sine barn. Jesus brukte det meste av sin tjeneste på å helbrede syke, faktisk forkynte han eller helbredet alle slags sykdommer. Jesus brydde seg aldri om hvilket navn eller hvilken type sykdommer de var, Bibelen sa at han helbredet dem alle. I dag skal vi engasjere mirakelbønn for helbredelse og gjenoppretting. Dette bønn for legning vil plassere deg ovenfor sykdommer og sykdommer i Jesus navn.

Vi tjener en mirakelgud, Hebreerne 13: 8, forteller oss at Jesus Kristus er den samme i går, i dag og for alltid. Han har ikke forandret seg, hvis han helbredet i går, vil han helbrede i dag og for alltid. Men for at en skal få sin helbredelse, må vi ha tro. Gud vil ikke jobbe i et troløst miljø. Gud vil ikke tvinge helbredelse til deg. Du må tro på hans helbredende kraft i navnet til sønnen Jesus. Jesus fortsatte å fortelle folket at han helbredet, 'din tro har gjort deg hel ',' være det for deg etter din tro '. Dette skyldes at for at vi skal motta vår legning, må vi be om at bønnen om at helbredelse skal virke i livene våre, vi må tro på Guds helbredende kraft gjennom Kristus. Denne mirakelbønnen for helbredelse og bedring er bønner du kan be for deg selv og også for noen som trenger helbredelse, pastorer kan be det for det enkelte medlemmer som er syke eller de kan be det generelt over kirken. Husk at bare Gud helbreder, leger kan behandle, men bare Gud helbreder, du og jeg er ikke healere eller mirakelarbeidere, bare Gud helbreder, og i dag når du engasjerer denne bønnen om helbredelse, skal du se Guds helbredende kraft i ditt arbeid livet i Jesus navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

BØNN

1). Far, jeg takker deg for at du er healer av alle slags sykdommer og sykdommer i Jesu navn

2). Fader, ved Jesu Kristi blod, vaske rene synder fra noen som kan hindre din helbredende kraft i å nå dem i Jesus navn.

3). Far, la din helbredende kraft berøre alle som er syke i kroppen i dag i Jesus navn

4). Far, la enhver blodsykdom skylles ut med Jesu blod i Jesu navn.

5). Far, la alle som er blitt utnevnt til døden av sykdommer motta den totale befrielse nå i Jesu navn.

6). Far, jeg bryr meg ikke om hvilken type sykdommer barna dine er plaget av av djevelen, leg dem alle i Jesus navn.

7). Jeg befaler at alle smerter i kroppen skal leges i Jesu navn

8). Jeg beordrer hver hodepine å bli helbredet i Jesu navn

9). Jeg beordrer enhver form for feber å bli borte i Jesu navn

10). Jeg befaler at diabetes skal ødelegges i Jesu navn

11). Jeg beordrer sigdcelleanemi om til AA nå !!! I Jesu navn

12). Jeg beordrer at malaria skal leges nå Ipin Jesus navn

13. XNUMX). Jeg beordrer at enhver form for svakhet i kroppen skal bort. Nå i Jesus navn

14). Jeg befaler intern varme å forsvinne nå i Jesus navn

15). Jeg befaler alle former og typer kjønnssykdommer til å forsvinne nå! I Jesu navn

16). Jeg beordrer blinde øyne til å være åpne nå i Jesu navn

17). Jeg befaler at enhver terminal sykdom skal avsluttes i Jesu navn

18). Jeg beordrer at alle psykiske lidelser skal leges nå i Jesu navn

19). Jeg befaler alle andre former for sykdommer og sykdommer som holder barna dine bundet, blir ødelagt i Jesu navn.

20). Far, jeg takker deg for din helbredende kraft på jobb allerede i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

8 KOMMENTARER

 1. Hallo pastor

  Dette er for moren min som lider av grå stærproblem. Hun vil ikke gjennom kirurgiske inngrep. Foreldrene mine bor alene hjemme. Hun går ikke til sykehus selv om vi tvinger henne til det. Hun sier alltid at hun ber og har tro på Gud for at han vil helbrede henne. Be for fullstendig gjenoppretting av synet og at hun kan bli helbredet uten noen operasjon.

  • Hei Tanya, vi tjener en Gud av mirakler, og Gud er ikke imot medisinske prosedyrer, det er ok å søke medisinsk behandling, men det er et spørsmål om tro. Hvis hennes tro er på guddommelig helbredelse, burde hun på ingen måte motet. I vårt departement har vi sett mange øyeproblemer helbredet. Bare fortell henne å lese boken til Johannes 9: 1-7, og fortsette å erklære at hun er helbredende i Kristus Jesus. Jeg ber om at Guds kraft overskygger øynene hennes akkurat nå og gir øyeblikkelig helbredelse til henne i Jesus navn. Amen. Gud velsigne deg.
   Pastor Ikechukwu.

 2. Inspirert. Bønnepunktene kom til rett tid. Jeg er innlagt på sykehuset for en ryggradoperasjon.
  Jeg ble virkelig rådet i Jesus Navn

 3. Jeg ber for sønnen min Dominick hvordan har en hjernetimer bak høyre øye. Jeg takker Gud for hans seier og helbredelse. Jeg ber deg be sammen med meg når jeg går til Gud for helbredelse for sønnen min, og jeg ber om at svulsten forlater kroppen hans i Jesu navn. Jeg vet at Gud kan helbrede, og jeg ber ham om å helbrede Dominick.

 4. Babam yoğun bakımda bugün 19..günü durumu çok ağır entube ne olur dua edelim babamı kurtaralım çok iyi biri herkese hep iyilik yaptı annem ölmeden önce bir daha dünya ya gelsem babanla tekrar evlenirim dedi akciğ allaha yakar dediler ben yakariyorum sizde dua edin

 5. Vær så snill å be for meg at jeg har IBD, og ​​det kan ikke helbredes, jeg har smerter og blødninger hver gang, og jeg må være sånn for alltid, jeg bruker tiden min på å gråte på sengen min, jeg tror Jesus er healeren🙏🏻

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.