Bønn mot tidlig død

5
20104

Salme 91:16:
16 Med lang levetid vil jeg tilfredsstille ham og vise ham min frelse.

I dag kommer vi til å innlede en bønn mot tidlig død. Guds vilje for alle hans barn er at vi lever et veldig langt og oppfylende liv. Tidlig død eller for tidlig død er ikke Guds vilje for oss, i 23. Mosebok 25:91 lovte Gud oss ​​at vi skal leve for å oppfylle våre dager og i Salme 16:175 Han sa at vi vil være fornøyde med lang levetid. Døden er et bestemt reisemål for alle levende skapninger, men Gud vil at vi skal leve et langt og lykkelig liv på jorden. Mange av våre paktfedre som tjente Gud i Bibelen, levde et veldig langt og oppfylt liv. Abraham levde i 25 år, 7. Mosebok 180: 35, Isak levde i 28 år, 147. Mosebok 47:28, Jakob levde i XNUMX år, XNUMX Mosebok XNUMX:XNUMX. Vi tjener Abraham, Isaks og Jakobs Gud, derfor har vi alle rett til å leve et langt og oppfylle liv.

Når vi deltar i denne bønnen mot tidlig død, skal vi ta for oss ånden til død og helvete, og vi skal irettesette dem i Jesu navn. Kristus har betalt den endelige prisen for vår innløsning, og han ødela kraften til død og helvete og samlet der nøkler (myndigheter) over oss, Åpenbaringen 1: 17-19. Derfor som dødsbarn har døden kunnskap om makt over oss fordi vi er i Kristus Jesus. Be denne bønnen med forståelse for at døden ikke har makt over deg som kristen. Forstå at du ikke har lov til å dø utidig eller for tidlig, du har ikke lov til å dø tidlig eller før din tid i denne verden. Som Guds barn er lang levetid din del, og du har rett til å glede deg over et godt oppfylt liv på jorden. Når du ber denne bønnen med tro i dag, erklærer jeg at du skal se dine store barnebarn til fjerde generasjon i helse og helhet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNNepunkter

1. Far, jeg takker deg for kraften til oppstandelse og liv.


2. Jeg løslater meg fra enhver forbannelse av utidig død, i Jesu navn.

3. Jeg bryter enhver ulønnsom pakt om utidig død, i Jesu navn.

4. Jeg fjerner livet mitt fra enhver dødsskygge, i Jesu navn.

5. Jeg binder og lammer enhver sterkmann av død og helvete, i Jesu navn.

6. O Herre, styrke min kropp, sjel og ånd.

7. Hver hemmelighet om kamper mot mitt åndelige liv, bli avslørt, i Jesu navn.

8. Jeg løslater meg fra grepet fra svakhetens ånd, i Jesu navn.

9. Jeg drikker Jesu blod i hele systemet mitt.

10. Herre, bygg ildhekken rundt meg.

11. Livets ånd, erstatt dødens ånd i mitt liv, i Jesu navn.

12. Ve det demoniske fartøyet som fienden ville bruke for å forårsake meg åndelig skade, i Jesu navn.

13. Fader Herre, la din ære dekke alle aspekter av livet mitt, i Jesu navn.

14. Far Herre, la dine engler leires rundt meg, i Jesus navn.

15. Jeg tar avstand fra og bryter enhver dødspakt som jeg har inngått eller som noen har inngått på mine vegne, i Jesus navn.

16. Jeg fjerner kontrollen over livet mitt fra hendene på enhver død person, i Jesu navn.

17. Jeg står igjen hver pakt om plutselig død, i Jesu navn.

18. Hver velsignelse fra meg som er begravet i bakken eller under noe vann, frigjøres ved ild, i Jesu navn.

19. Jeg avbryter navnet mitt fra hvert dødsregister, i Jesus navn.

20. Jeg står imot enhver form for tragedie, i Jesu navn.

Takk far for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel40 bønnpoeng for å avbryte dårlige drømmer
Neste artikkelKraften i bønn i hverdagen vår.
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

5 KOMMENTARER

  1. Faktisk burde pastor Chinedum alle kristne stå opp i bønner for dem å se GUDs bevegelse i deres liv. La oss fjerne latskap i livene våre og gå til et kraftig bønneliv. Jeg vil takke Gud for ditt liv og din gave til meg for mange kraftige og eksepsjonelle bønner du har sendt i innboksen min. Jeg tror livet mitt sikkert vil manifestere gjennombrudd på alle områder. GUD VELSIGNE DEG!

    • J'ai besoin de priere pour ma fille qui vole je suis tellement inquiète à son sujet. Elle n'aime pas étudier et reprend les claases
      Vraiment je crois qu'elle est animée par un esprit de bol. Aidez moi avec les sujets de prière s'il vous plaiy

  2. Guds mann, takk for disse kraftige bønnene. Jeg kom over dem på et tidspunkt da jeg virkelig trengte dem.
    Gud velsigne deg og din tjeneste.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.