30 Tidlige morgenbønner for åndelig krigføring.

1
33452

Salme 5: 2-3:
2 Hør på ropet fra min rop, min konge og min Gud; for til deg vil jeg be. 3 Min røst skal du høre om morgenen, Herre! om morgenen vil jeg rette min bønn til deg og se opp.

Åndelig krigføring føres i de tidlige morgentimene på dagen. Det vi vanligvis kaller midnattbønner, er ofte tidlig morgenbønner. Følgende bibelske hendelser skjedde ved midnatt / tidlige timer på dagen. Isreal ble frelst fra Egypt i de tidlige timene av dagen, 12. Mosebok 31: 51-2, kongen er Assyria ble beseiret ved midnatt, 19 Kong 35:12, Peter ble frelst fra kjeder i fengsel om natten Apg 5: 17 -16, ble Paul og Silas levert i midnatt, Apostlenes gjerninger 25: 34-XNUMX. Du forstår, all denne befrielsen skjedde i de tidlige timene av dagen, hvis du vil se Guds hånd i livet ditt, må du delta i tidlige morgenbønner for åndelig krigføring. Du må oppstå ved midnatt og føre åndelig krigføring, du må angripe mørkets rike i bønner når du tar din befrielse med makt.

Som en troende, den beste tiden å kalle navnet til din Gud for levering er om midnatt eller tidlig morgen. Salmisten forsto viktigheten av å søke Gud tidlig, Salme 63: 1-2. Når vi oppstår i de tidlige timene av dagen, for å føre åndelig krigføring, hører himmelen og svarer, er dette fordi hverdagen er som en tom skifer, og venter på at vi skal fylle den med erklæringer, når du begynner å erklære hva du ønsker å se på en bestemt dag, begynner himmelen å merke seg og se at det skjer i livet ditt. Min bønn for deg er at du får nåden til å dra nytte av disse bønnepunktene om morgenen for åndelig krigføring. Be denne bønnen om midnatt, og forvent at mørkets krefter i livet ditt blir totalt ødelagt i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

BØNNepunkter

1. Jeg tar myndighet over denne dagen, i Jesu navn.

2. Jeg trekker på himmelske ressurser i dag, i Jesu navn.

3. Jeg bekjenner at dette er dagen Herren har laget; Jeg vil glede meg og være glad for det, i Jesu navn.

4. Jeg bestemmer at alle elementene på denne dagen skal samarbeide med meg, i Jesu navn.

5. Jeg bestemmer at disse grunnleggende kreftene vil nekte å samarbeide med mine fiender denne dagen, i Jesu navn.

6. Jeg snakker til deg solen, månen og stjernene: du vil ikke slå meg og min familie i dag i Jesu navn.

7. Jeg trekker ned all negativ energi og planlegger å operere mot livet mitt denne dagen, i Jesu navn.

8. Jeg demonterer all makt som synger krangel for å fange denne dagen, i Jesu navn.

9. Jeg gir slike innrykk og sataniske bønner over meg og min familie ugyldige, i Jesu navn.

10. Jeg henter denne dagen fra deres hender, i Jesu navn.

11. Ånd av gunst, råd, kraft og kraft, kommer over meg, i Jesu navn.

12. Jeg skal utmerke meg i dag, og ingenting skal gjøre mig urene i Jesu navn.

13. Jeg vil eie portene til mine fiender, i Jesu navn.

14. Herren skal salve meg med gledeolje over andre i Jesu navn.

15. Fiendens ild skal ikke brenne meg, i Jesu navn.

16. Mine ører skal høre gode nyheter; Jeg skal ikke høre fiendens røst, i Jesu navn.

17. Min fremtid er sikret i Kristus, i Jesu navn.

18. Gud har skapt meg til å utføre bestemte tjenester. Han har forpliktet seg til mine hender noen oppdrag som han ikke har forpliktet seg til noen andre. Han har ikke skapt meg for ingenting. Jeg skal gjøre det bra. Jeg skal gjøre hans arbeid. Jeg skal være en fredsagent. Jeg vil stole på ham i hva jeg enn gjør og hvor enn jeg er. Jeg kan aldri bli kastet eller nedvurdert, i Jesu navn.

19. Det vil ikke være noen fattigdom av kropp, sjel og ånd i livet mitt, i Jesu navn.

20. Guds salvelse over livet mitt gir meg nåde i Guds og menneskers øyne, i hele mitt livs dager, i Jesu navn.

21. Jeg skal ikke arbeide forgjeves i Jesu navn.

22. Jeg skal vandre i åndens seier og frihet hver dag, i Jesu navn.

23. Jeg mottar munnen og visdommen som mine motstandere ikke er i stand til å motstå, i Jesu navn.

24. Hver kamp i himmelen, bli vunnet til fordel for englene som i dag formidler mine velsignelser i Jesu navn.

25. Min far, alt du ikke har plantet i himmelen, la det bli rotet opp i Jesu navn.

26. Herre, la de ugudelige bli ristet ut av mine himler, i Jesu navn.

27. O sol, når du kommer ut i dag, opphev all ondskap rettet mot mitt liv, i Jesu navn.

28. Jeg programmerer velsignelser i solen for livet mitt, i Jesu navn.

29. O sol, jeg har stått opp foran deg, avlyst hvert ondt program, projisert i deg mot mitt liv av onde krefter, i Jesu navn.

30. Du i dag, du vil ikke ødelegge min velstand, i Jesu navn.

Takk Jesus .

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.