Bønn mot gjenvante problemer

0
9135

Zachariah 4: 6-7:
6 Da svarte han og talte til meg og sa: Dette er Herrens ord til Serubbabel og sa: Ikke med makt eller med makt, men av min ånd, sier hærskarenes Herre. 7 Hvem er du, store fjell? før Serubbabel skal du bli en slette; og han skal føre gravsteinen frem med rop og rope: Nåde, nåde til det!

Sta problemer er reelle, de er problemer som bare ikke lar deg gå, i dag skal vi delta i bønn mot sta problemer. Det er ikke noe fjell i livet som bønner ikke kan bevege seg. Uansett hva du står overfor i dag, når du engasjerer deg i disse bønnene, ser jeg alle vanskelige problemer bøye deg for dine føtter i Jesu navn. Bønn er hovednøkkelen til løsningene på alle våre problemer. Bibelen som taler i Sakarja 4: 6-7, den forteller oss at vi bare kan overvinne fjellene i våre liv ved hjelp av den hellige ånd, og den hellige ånd manifesterer seg i våre liv gjennom bønner, Romerne 8:26.

Jesus oppmuntret oss i Lukas 18: 1, og forteller oss at menn burde be og ikke besvime, uansett hvor vanskelig den situasjonen du står overfor, ikke gi opp for Gud, du kan ikke vinne livets slag på egen hånd, du trenger hjelp, la Gud hjelpe deg. Når du ber, roper du for sikkerhetskopiering, når du ber, overfører du kampene dine til Herren, sa Gud i 14. Mosebok 14:14: XNUMX Herren skal kjempe for deg, og du skal holde fred. Herren vil bare kjempe for dem som overleverer kampene til ham i bønner. Når du deltar i denne bønnen mot gjenstridige problemer, ser jeg at Gud kjemper alle dine gjenstridige slag i Jesus navn. Be denne bønnen med tro i dag og motta vitnesbyrdene dine. Gud velsigne deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNNER

1. O Guds vind, fei bort alle de ugudelige kraften, stiger mot min skjebne, i Jesu navn.

2. Herre, la de ugudeliges rekkevidde mot meg bli impotent i Jesu navn.

3. Far Herre, la de ugudeliges fantasi mot meg bli nøytralisert i Jesu navn.

4. Hvert råd fra onde konger mot meg, spredt, i Jesu navn

5. O Gud, stå opp og tal i stor vrede mot fienden til mine gjennombrudd, i Jesu navn.

6. Hver kjede av de ugudelige som arresterer min fremgang, brudd, Jesu navn.

7. Hver ledning av mørke; militere mot mine gjennombrudd, dø i Jesu navn.

8. Jeg erklærer at jeg ikke vil være redd for ti tusen mennesker som har satt seg mot meg, i Jesu navn.

9. Å Gud, slå mine fiender på kinnbenet i Jesu navn.

10. Min far, knekk de ugudeliges tenner, i Jesu navn.

11. O Gud, besøk med ødeleggelse alle krefter, som ligger mot meg, i Jesu navn.

12. Far Herre, la mine fiender falle etter deres egne råd, i Jesu navn.

13. Min far, kast bort mine fiender i mangfoldet av deres overtredelser, i Jesu navn.

14. Alle organiserte arbeidere med misgjerninger, forlater meg i Jesu navn.

15. O Herre, la alle mine fiender skamme seg og være såre, plagede, i Jesu navn.

16. O Herre, la plutselig skam være alle mine undertrykkere, i Jesu navn.

17. Hver makt, som planlegger å rive sjelen min som en løve, blir demontert, i Jesu navn.

18. Min far, la de ugudeliges ondskap ta slutt, Herre, i Jesu navn.

19. O Gud, forbered dødsinstrumentene mot mine fiender, i Jesu navn.

20. O Gud, ordne dine piler mot mine forfølgere, i Jesu navn.

21. Hver grop, gravd av fienden, blir en grav for ham, i Jesu navn.

22. Jeg gjør ugyldig, effekten av enhver interaksjon med sataniske agenter som beveger seg rundt som menn, i Jesu navn.

23. Jeg trekker ned de onde fremmedes borg i alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

24. Enhver negativ transaksjon, som for øyeblikket påvirker livet mitt, blir kansellert i Jesu navn.

25. Alle de mørke gjerningene som er gjort mot meg i det skjulte, blir utsatt for og blir ugyldige, i Jesu navn.

26. Jeg løsner meg fra enhver mørk ånd, i Jesu navn.

27. Herre, la alle innryddelser mot meg bli avlyst i Jesu navn.

28. Jeg ber alle undertrykkere trekke seg tilbake og flykte i nederlag, i Jesu navn.

29. Jeg binder enhver sterkmann, som har mine varer i sine eiendeler, i Jesu navn.

30. Jeg bryter forbannelsen av automatisk fiasko, og arbeidet med livet mitt, i Jesu navn.

Far, takk for at du svarte mine bønner i Jesu navn

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.