30 åndelige krigsførebønner for tapt glorie

0
8235

Haggai 2: 9:
9 Dette sistnevnte huss herlighet skal være større enn det førstnevnte, sier Herren, hærskarenes Herre; og på dette stedet vil jeg gi fred, sier Herren, hærskarenes Gud.

Gud har store planer for sine barn, han har forberedt en strålende fremtid for hver og en av oss, allerede før vi ble unnfanget i mors mors liv. Men problemet med mange kristne i dag er at djevelen har frustrert og avkortet skjebnen til mange og har forvandlet skjebner som er ment å være fargerike i søppelkassene i livet. I dag skal vi delta i åndelige krigføringsbønner for tapt herlighet. Disse bønnene er aggressive bønner for å bevirke oppstandelse av døde skjebner. Når en bestemt skjebne er død, blir dens herlighet skam. Gode ​​utsikter blir ødelagt og strålende stjerner er skjult i mørket.

Gud har kalt oss som troende til å regjere i livet, derfor må vi ikke gi noe sted for djevelen. Vi må ikke tillate mørkets rike overvinne oss i livets kamper. Åndelig krigsførebønn er en veldig effektiv måte å ta de åndelige kampene til fiendens leir. Du må oppstå og kjempe mot alt som kjemper mot din strålende skjebne. Ikke bare sitte der og se livet ditt gå ned i avløpet, stå opp og skinne !!! Når du ber denne åndelige krigføringen beder om tapt ære, ser jeg deg forfølge djevelen, innhente ham og gjenopprette alt han har tatt fra deg i Jesu navn. Jeg bryr meg ikke om hva du har mistet, mens du deltar i denne åndelige krigføringsbønnen, ser jeg total gjenopprettelse i Jesu navn. Herren skal sette et smil på ansiktet ditt i dag i Jesu navn. Stå opp og be og se din herlighet gjenopprettet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNNER

1. Du, herlighetens konge, stå opp, besøk meg og snu mitt fangenskap, i Jesu navn.

2. Jeg skal ikke angre, jeg vil bli stor, i Jesu navn.

3. Hver bolig av ydmykelse og nedrivning, utformet mot meg, bli slått, knust og slukt opp av Guds kraft.

4. Herre, stasjon og etablér meg til din fordel.

5. Gjenopprettelsens Gud, gjenopprett min herlighet, i Jesu navn.

6. Mens mørket gir seg før lyset, Herre, la alle mine problemer gi seg før meg, i Jesu navn.

7. Din Guds kraft, ødelegg alle problemer i livet mitt, i Jesu navn.

8. O Gud, stå opp og angrip enhver mangel i livet mitt, i Jesu navn.

9. Frihetens og verdighetens kraft, manifest i mitt liv, i Jesu navn.

10. Hvert kapittel av sorg og slaveri i livet mitt, skal være lukket for alltid, i Jesu navn.

11. Din Guds kraft, før meg ut av ildsalongen med ild i Jesu navn.

12. Alle hindringer i livet mitt, vike for mirakler, i Jesu navn.

13. Hver frustrasjon i livet mitt, bli en bro til mine mirakler, i Jesu navn.

14. Hver fiende som utforsker ødeleggende strategier mot min fremgang i livet, skal bli vanæret i Jesu navn.

15. Hver boligtillatelse for meg å bo i nederlagsdalen, bli opphevet, i Jesu navn.

16. Jeg bestemmer at bitter liv ikke skal være min del. Et bedre liv skal være mitt vitnesbyrd, i Jesu navn.

17. Hver beboelse av grusomhet, utformet mot min skjebne, blir øde i Jesu navn.

18. Min far, la alle prøvelser bli inngangsportene til promoteringene mine, i Jesu navn.

19. Guds sinne, skriv dødsannonsen til alle mine undertrykkere, i Jesu navn.

20. allmektige Gud, la din tilstedeværelse begynne på en strålende historie i livet mitt.

21. Hver merkelige gud, som angriper min skjebne, spred og dør, i Jesu navn.

22. Hvert satanhorn, som kjemper mot min skjebne, spredes, i Jesu navn.

23. Hvert alter som taler motgang i mitt liv, dør i Jesu navn.

24. Hver arvet kamp i livet mitt, dø, i Jesu navn.

25. Alle mine velsignelser som er begravet med døde slektninger, blir levende nå og finner meg, i Jesu navn.

26. Alle mine velsignelser som foreløpig ikke er i dette landet, oppstår nå og finner meg, i Jesu navn.

27. Alle borgene i min fars hus skal demonteres i Jesu navn.

28. Far, la alle forslagene mine finne fordel i synet på mine skjebnesvenner i Jesu navn.

29. Herre, la meg finne tjeneste, medfølelse og kjærlig godhet med. . . angående denne saken. (Sett inn navn).

30. Alle demoniske hindringer; som er etablert i hjertet av. . .mot denne saken, bli ødelagt, i Jesu navn. (Sett inn navn).

Far, jeg takker deg for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her