30 krigførebønner om fiender til å forlate meg alene

1
30844

7. Mosebok 1: 4-XNUMX:
1 Så sa Herren til Moses: Se, jeg har gjort deg til en gud for Farao, og din bror Aron skal være din profet. 2 Du skal tale alt det jeg befaler deg, og din bror Aron skal tale til Farao, så han skal sende Israels barn ut av sitt land. 3 Og jeg vil forherde Faraos hjerte og mangedoble mine tegn og under i Egyptens land. 4 Men Farao skal ikke høre på dere, så jeg kan legge hånden på Egypt og føre mine hærer og mitt folk, Israels barn, ut av Egyptens land ved store dommer.

I livet er det sta problemer og sta situasjoner, dette er problemer som henger igjen i livet ditt lenger enn nødvendig, og nekter å gå, som Farao i bibelen, de er herdede problemer. Disse problemene er som et resultat av sta ånder som motstår deg og forhindrer deg i å gå videre. Djevelen angriper mennesker ikke bare med omstendigheter, men også med demoniske menneskelige agenter. Mennesker som har lovet at de aldri vil gi deg slipp i livet, mennesker som er desperat etter din undergang i livet. De angriper deg fordi de misunner deg, selv om du ikke har fornærmet dem, plottet ondt mot deg for å sørge for at du blir ydmyket. Denne kategorien av fiender er fiender som ikke lar deg være i fred. De er som farao i det gamle testamentet. I dag har jeg samlet 30 krigsbønner for at fiender skal la meg være i fred, dette er ikke en bønn om å tigge fienden, dette er en bønn om å be fienden om å la deg være i fred.

Det er bare ett ord djevelen forstår, og det er ordet vold, djevelen gir ikke etter for resonnement, han har ingen respekt for dialog, alt han vet er vold, vold, vold, når han ser din voldelige tro på handling, han bøyer seg og viker. Når du deltar i denne krigføringsbønnene for fiender som skal la meg være i bønn i dag, ser jeg hver djevel som bøyer seg ut av livet ditt i Jesu navn. Hver sta farao skal løslate deg ved ild i Jesu navn. Be disse bønnene i tro og se at din Gud vil utfri deg i dag i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNNepunkter

1. Din kraft fra Gud, trenger inn i min ånd, sjel og kropp, i Jesu navn.


2. Forening av demoner, samlet mot min fremgang, stekt av Guds torden ild, i Jesu navn.

3. Jesu blod, forløs meg, i Jesu navn.

4. Hver satanistisk avgjørelse, tatt mot min fremgang, blir ugyldig i Jesu navn.

5. Hver ond forekomst, i min ånd, sjel og kropp, blir skyllet ut av Jesu blod.

6. Herre, min Gud, fremme meg i det åndelige og i det fysiske, i Jesu navn.

7. Hver fremmed, i min kropp, tjeneste, liv og kall, hopper ut, i Jesu navn.

8. Enhver satanisk pil, avfyrt mot meg, gå tilbake, finn og ødelegg avsenderen din, i Jesu navn.

9. Hellig ånd, stå opp og ødelegg de ugudeliges bolig og gjerninger i mitt liv, i Jesu navn.

10. Hver serpentine ånd som spytter på mitt gjennombrudd, steker i Jesu navn.

11. Hver fiende av Guds perfekte vilje for mitt liv, dø, i Jesu navn.

12. Du salvelse av glede og fred, erstatt tyngde og sorg i livet mitt, i Jesu navn

13. O Herre, la overflod erstatte mangel og mangel i livet mitt, i Jesu navn.

14. Hver farao i mitt liv, ødelegg deg selv i Jesu navn.

15. Faraos klær som er over mitt liv, fjernes ved ild, i Jesu navn.

16. Din umulighet i min skjebne, dø, i Jesu navn.

17. Hver oppgaveleder, som er tildelt mot meg, kveler og dør, i Jesu navn.

18. Jeg nekter å fortsette å spise fra smulene på oppgavemesterbordet, i Jesu navn.

19. Enhver mann eller kvinne som ikke vil la meg lykkes, Åh Herre, erklærer hans / hennes nekrolog i Jesu navn.

20. Å Herre, gi meg et nytt indre menneske hvis jeg har blitt forandret, i Jesu navn.

21. Å, Herre, aktiver ditt høye kall i mitt liv, i Jesu navn.

22. Å, Herre, salve meg for å gjenopprette de bortkastede årene på alle områder av livet mitt, i Jesu navn

23. Å, Herre, hvis jeg har falt bak på et område i livet mitt, gi meg muligheten til å gjenvinne alle tapte muligheter og bortkastede år, i Jesu navn.

24. Enhver makt som sier at jeg ikke vil gå videre, blir arrestert, i Jesu navn.

25. Enhver makt som vil holde meg i savn midt i rikelig, dø, i Jesu navn.

26. Enhver kraft som vil trekke meg bort fra Herrens nærhet for å ødelegge meg, dø, i Jesu navn.

27. Jeg profeterer at jeg kommer til min lovede arv, i Jesu navn.

28. Enhver kraft som vil at jeg skal oppfylle min skjebne delvis, dø, i Jesu navn.

29. Å, Herre, salve meg med kraft for å ødelegge alle grunnleggende pakter i Jesu navn.

30. Herre, bruk mitt stoff til å fremme evangeliet, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.