30 bønner mot hindringer for å oppfylle min skjebne

5
28473

Salme 35: 1-9:
1 Bønn min sak, Herre, med dem som strever med meg: kjemp mot dem som kjemper mot meg. 2 Ta tak i skjold og buckler, og stå opp for min hjelp. 3 Trekk også spydet ut, og stopp veien mot de som forfølger meg. Si til min sjel: Jeg er din frelse. 4 La dem bli forvirrede og skamme de som søker min sjel; la dem vende tilbake og bli forvirrede som tenker min skade. 5 La dem være som agn for vinden, og la Herrens engel jage dem. 6 La deres vei være mørk og glatt, og la Herrens engel forfølge dem. 7 For uten grunn har de gjemt nettet mitt for meg i en grop, som de uten grunn har gravd etter min sjel. 8 La ødeleggelse komme over ham uten å vite; og la nettet som han har gjemt fange seg; i den ødeleggelsen la ham falle. 9 Og min sjel skal glede seg over Herren; den skal glede seg over hans frelse.

Hvert Guds barn har en herlig skjebne, men grunnen til at folk flest ikke oppfyller skjebner, er på grunn av hindringer fra graven til helvete. Jeg har samlet 30 bønner mot hindringer for å oppfylle min skjebne. Disse bønnene vil gi deg mulighet til å kjempe med de kreftene som strider mot din skjebne. Livet i seg selv er en slagmark, og bare de sterke overlever, på samme måte for deg å aktualisere din Gud ordinerte skjebne, må du sette opp en kamp om tro, du må være voldelig åndelig, du må motstå djevelen med kraften fra bønner, så som å overvinne ham og aktualisere skjebnen din. Min bønn for deg er dette, når du engasjerer deg denne bønnene mot hindringer for å oppfylle min skjebne, skal din skjebne bli oppfylt i Jesu navn.

BØNNepunkter

1. Jeg takker deg Herre for dine engler, du har løslatt å velsigne meg under denne bønnen, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2. Herre, jeg ber om tilgivelse for alle våre synder, i Jesu navn.


3. Hellig Ånd, rens meg fra alle synder, slik at Herren kan høre meg, i Jesu navn.

4. Jesu blod, mett dette miljøet nå, i Jesu navn.

5. Hva demon venter på deg for å angripe meg? Bli arrestert, i Jesu navn.

6. Enhver satanisk grense eller grense som angriper meg, blir trukket ned i Jesu navn.

7. Jeg registrerer livet mitt i herlighetens tjeneste, i Jesu navn.

8. Herre, la min begravde herlighet bli overfalt i Jesu navn.

9. Enhver makt, som er tildelt for å begrave meg i live, blir arrestert med brann, i Jesu navn.

10. Enhver makt, som sitter på min herlighet, blir usittet av ild, i Jesu navn.

11. Hver satanisk profeti, mot min skjebne, tilbake eld, i Jesu navn.

12. Våpen av ødeleggelse mot meg, baktann, i Jesu navn.

13. Hvert mørkets våpen, angriper min herlighet, tjeneste og ekteskapelig oppfyllelse, bakløp, i Jesu navn.

14. Hver ond sky på mitt liv, forsvinner med ild i Jesu navn.

15. Hver ond sky, som bringer forvirring, frustrasjon, skuffelse, stillhet og ikke-oppnåelse i livet mitt, forsvinner ved ild i Jesu navn.

16. Herre, min Gud, befri meg fra hvert satanisk fengsel, i Jesu navn.

17. Hver lokal ondskap, som går over min skjebne, løslater meg i ild, i Jesu navn.

18. Hver åndelig løve, som brøler mot meg, blir taus i Jesu navn.

19. Hver åndelig slange som arresterer min herlighet, mottar ild i Jesu navn

20. Hver åndelig kiste, tilberedt for meg og min husstand, blir arrestert med ild i Jesu navn.

21. Hvert ondt merke i livet mitt, bli utslettet av Jesu blod i Jesu navn.

22. Hver satanistisk etikett i livet mitt, må fjernes med ild, i Jesu navn.

23. Hver demonisk konge, som motsetter meg, blir trukket ned i Jesu navn.

24. Hver satanisk krone i mitt liv, bli fjernet med ild, i Jesu navn.

25. Herre, min Gud, la hvert ord som jeg har talt mot livet mitt, bli omvendt, i Jesu navn.

26. Min Gud er de levendes Gud, derfor vil han svare meg, i Jesu navn.

27. Hver fyrste av denne verden som motsetter meg, dør, i Jesu navn.

28. Hver fyrste av denne verden som regjerer i mitt liv, kaster jeg deg ut i Jesu navn.

29. Enhver merkelig kraft eller personlighet som bor sammen med meg i huset mitt, får ild i Jesu navn.

30. Hver mann / kvinne som løfter det onde alteret over eller rundt meg, stekt med ild i Jesu navn.

Far, jeg takker deg for at du besvarte mine bønner.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

5 KOMMENTARER

  1. Velsignet være personen som sendte dette innlegget, når vi ber ved hjelp av disse bønnepunktene, kan du bli velsignet sammen med oss

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.