30 bønnepunkter for å finne mine skjebnehjelpere

20
54672

Jesaja 60: 10-11:
10 Og fremmede barn skal bygge dine murer, og deres konger skal tjene deg; for i min vrede slo jeg deg, men i min favør hadde jeg miskunn deg. 11 Derfor skal dine porter være åpne hele tiden; de skal ikke være stengt dag eller natt; at menn kan føre til deg hedningenes styrker og at deres konger kan bringes.

Skjebnehjelpere er menn og kvinner som Gud har posisjonert for å hjelpe deg i livet. Din stigning eller fall i livet er avhengig av menneskene som kommer inn i livet ditt. Ingen lykkes i livet uten hjelp, selv Jesus sendte oss en hjelper som er den hellige ånd, den hellige Ånd er vår viktigste skjebnehjelper, også har Gud gitt andre mennesker til å komme inn på våre veier for å hjelpe oss med å realisere skjebnen vår. Jeg har samlet 30 bønnepunkter for å finne mine skjebnehjelpere. Disse bønnepunktene vil gjøre det mulig for den hellige ånd å veilede deg når du kobler deg til dine Gud ordinerte skjebnehjelpere.

Disse bønnepunktene er veldig viktige fordi, akkurat som det er skjebnehjelpere, er det også skjebnesjiktere, når du ikke ber for at skjebnehjelperne dine skal finne deg, vil djevelen sende skjebnestormere din vei, og dette kan føre til avkorting av skjebnen din. Men min bønn for deg er dette når du engasjerer deg i disse bønnepunktene for å finne mine skjebnehjelpere, dine skjebnehjelpere skal finne deg i Jesu navn. Amen.

BØNNepunkter

1. Hellig Ånd, gjør utfrielsesarbeidet i mitt liv i dag, i Jesu navn.

2. Hver skjebne som ødelegger, tildelt meg, forsvinner i Jesu navn.

3. Jesu blod, fjern enhver forbannelse i livet mitt, i Jesu navn.

4. Hellig ånd, kontakt meg med mine skjebnehjelpere i Jesu navn.

5. Guds ild, eksploderer i livet mitt, i Jesu navn.

6. Hvert satanisk slør som dekker meg fra mine skjebnehjelpere, blir brent av ild i Jesu navn.

7. Salving for velstand, fall på meg nå, i Jesu navn.

8. Nåden for guddommelig forbindelse finn meg nå !!! i Jesu navn.

9. Hver demoniske myndighet som kjemper mot min skjebne, blir ødelagt nå !!!, i Jesu navn.

10. Herre, la himmelen åpne for meg nå, i Jesu navn.

11. Hver kraft som arbeider mot min velstand, faller ned og dør, i Jesu navn.

12. Hver kraft som ønsker å nekte meg for min skjebne, steke, i Jesu navn.

13. Det er skrevet om meg at jeg vil dele landets bytte med det store og mektige, og det skal være slik, i Jesu navn.

14. Jeg profeterer at jeg vil innta min stilling blant verdens herskere, med navnet Jesus.

15. Hellig ånd, du er min viktigste skjebnehjelper, koble meg til mine andre skjebnehjelpere, i Jesu navn.

16. Hver makt, som ikke ville tillate meg å nå potensialet mitt, stekt, i Jesu navn.

17. Forløsnings kraft, finn meg, i Jesu navn.

18. Herre, min Gud, forbinde meg med min herlighet, i Jesu navn.

19. Hellig Ånd, arrester enhver kraft som vil nekte meg for min herlighet, i Jesu navn.

20. Å himmel, kjemp for meg mot krefter som sitter på min herlighet, i Jesu navn.

21. Enhver satanist som bruker ondt horn for å pine mitt liv, bli plaget i Jesu navn.

22. Herre, la de ugudeliges horn bli avskåret i Jesu navn.

23. Hvert satanisk horn, som taler mot min storhet, blir taus i Jesu navn.

24. Hver demon, med ansvar for satanisk horn, blir arrestert, i Jesu navn.

25. Hver åndelig embargo, plassert på min skjebne, fortæres av ild i Jesu navn.

26. Enhver ond sammensvergelse mot mitt liv, stek ved ild, i Jesu navn.

27. Hver makt, som sier at jeg ikke vil gjøre det i livet, spredt med ild, i Jesu navn.

28. Hver satanisk sammensvergelse, mot min herlighet, spredes til øde i Jesu navn.

29. Hver makt, som øker seg mot meg, blir trukket ned av ild, i Jesu navn.

30. Alle som er samlet mot min herlighet, skal bli til skamme i Jesu navn.

Takk far for at du besvarte bønnene mine i Jesus navn.

20 KOMMENTARER

  1. Hei pappa pastor god dag sir takk så mye jeg har blitt sett mange bønnepunkter gjennom deg hver for seg må Herren øke deg mer og mer i Jesu navn Jeg vil elske å bli med i WhatsApp-gruppen din sir 08162398770

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.