20 Befrielsesbønn mot ondskapsstiftelse

5
32497

Matthew 15: 13:
13 Men han svarte og sa: Hver plante, som min himmelske Fader ikke har plantet, skal bli forankret.

I livet er den type utfordringer som kommer deg avhengig av dine foundation. Hva er et fundament i denne sammenhengen? Et fundament kan defineres ganske enkelt som dine biologiske røtter, dine forfedres røtter eller din avstamning. Hvert menneske i livet har et fundament, men hvert fundament skiller seg ut. Vi har noen gode grunnlag, dårlige fundamenter, dårlig slått godt grunnlag eller godt slått dårlig grunnlag. I dag skal vi delta i befrielsesbønn mot ond grunnlag, men før vi går inn på dette, la oss se på dette fundamentet.

Bra grunnlag: Dette er et fundament eller bakgrunn av en person som er tom for onde plantasjer og forekomster. En person sies å ha et godt grunnlag hvis hans forfedre alltid har tjent Gud, og de alltid har overført den dyden fra en generasjon til en annen. Et godt eksempel på et godt grunnlag sees i boken til Jeremia 35: 5-19, vi ser Rekabittene som har fulgt de gode tradisjonene til de forfedrene trofast, og Gud var fornøyd med dem og ba Isreals barn lære av dem . I vers 19 uttalte Gud en generasjons velsignelse over dem fordi hvis deres trofasthet. Det er et godt grunnlag.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Dårlig stiftelse: Et dårlig grunnlag er en bakgrunn som har blitt ødelagt med onde plantasjer og alle slags demoniske forekomster. En person sies å ha et dårlig grunnlag når hans forfedres linje er fylt med avgudsdyrkelse og alle slags demoniske aktiviteter. En slik person vil måtte bli frelst fra disse kreftene etter at han eller hun blir født på nytt. Et eksempel på et dårlig fundament i bibelen er det onde grunnlaget Jeroboam, den første kongen av Isreal etter at kong Rehabeam mistet de 11 stammene til ham som ble lagt da han ble konge. Han gjorde all ondskap i Guds øyne og alle Israels konger som fulgte ham der de var urettferdige etter ham til Israel ble fullstendig ødelagt av assyrerne. Se 2 Kong 13: 2, 2. Kong 22:52, 2 Kong 15:28.


Dårlig grunnlag ble bra. Dette sies å skje når et individ blir frelst fra et ondt grunnlag. Dette kan skje gjennom bønner eller et guddommelig møte med Gud. Eksempler i Bibelen er Jabez, 1. Krønikebok 4: 9-10, Gud endret Abrams navn til Abraham, 17. Mosebok 5: 32, Gud endret navnet Jakob til Israel, 28. Mosebok XNUMX:XNUMX. Alle disse mennene hadde forferdelig grunnlag til Gud endret skjebnen.

Bra grunnlag ble dårlig: Dette er når et individ lar djevelen plante onde forekomster i sitt liv og skjebne. Disse onde forekomstene kan bli et generasjonsproblem. Mange individer startet godt i livet, men på grunn av en forbannelse eller en ond plantasje enten av hva de gjorde eller av en ond mann. Et godt eksempel på dette i Bibelen er Gehazi, tjeneren til Elisa, 2 Kong 5, gehazi pådro seg en generasjons forbannelse over hans liv som et resultat av hans grådighet. Synd er den raskeste måten å ødelegge et godt grunnlag, i Esekiel 27:18 sa Bibelen at hvis en rettferdig mann (godt grunnlag) vender seg bort fra deres rettferdighet, til synd (dårlig grunnlag), kan deres rettferdighet ikke redde dem.

Nå har du en over gjennomsnittet forståelse for de forskjellige fundamentene, vi kommer til å be denne befrielsesbønnen mot ond grunn, den gode nyheten er denne, uansett hvor dårlig grunnlaget ditt er, er Gud i stand til å frelse deg fra den i dag. Når du innleder disse bønnene i tro, skal du aldri lide for din fars synder for alltid i Jesu navn. Gud som frelste deg fra mørket gjennom Kristus vil frelse deg fra alle former for onde grunnmur i Jesu navn.

BØNNepunkter

1. Uansett hva djevelen har programmert i mitt liv for å ødelegge meg, Herre, fjern den med ild, i Jesu navn.

2. Å, Herre, min Gud, fjern alt djevelen har plantet i livet mitt, i Jesu navn.

3. Alt det gode som djevelen har ødelagt i mitt liv, Herre min Gud, gi det tilbake til meg i dag, i Jesu navn.

4. Min åndelige antenne, være koblet til Guds rike, i Jesu navn.

5. Hver forurensning i mitt åndelige liv, renses med hellig ild i Jesu navn.

6. Hellig Ånd, besøk det mørke rommet i mitt liv og skjebne og avslør alt uønsket materiale, i Jesu navn.

7. Hver ond ånd i mitt grunnlag, løslat meg ved ild og dø, i Jesu navn.

8. Hvert kort og langvarig prosjekt fra fienden i mitt liv, bli avbrutt, i Jesu navn.

9. Alle organer i kroppen min, belaster jeg deg, skal ikke brukes til å ødelegge meg, i Jesu navn.

10. Dere organer i kroppen min, blir ild, i Jesu navn.

11. Spirit of excellence, ta kontroll over livet mitt, i Jesu navn.

12. Herre, la åpenbaringens gave fremme min tjeneste, i Jesu navn.

13. Hellig Ånd, legg dine hender på meg, i Jesu navn.

14. Herre, la oppstandelsens kraft aktivere hellighet og renhet i meg, i Jesu navn.

15. Å, Herre, la hvert ekteskap som blir ført for meg i drømmen bli ødelagt, i Jesu navn.

16. Ondt ekteskap, som ødelegger min hellighet og renhet, dør, i Jesu navn.

17. Ondt ekteskap, som ødelegger min tjeneste og kaller, dør, i Jesu navn.

18. Hver kraft som har snudd livet mitt opp ned, stekt av ild, i Jesu navn.

19. Herre, min Gud, ordne min skjebne etter din plan, i Jesu navn.

20. Herre, min Gud, knus hver kraft som sier at jeg ikke vil oppfylle min skjebne, i Jesu navn.
Far, jeg takker deg for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

5 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.