15 Kraftig bønn mot Beelsebub

0
24343

Matthew 12: 24-29:
24 Men når fariseerne hørte det, sa de: Denne fyren kaster ikke ut djevler, men av Beelsebub, djevelens fyrste. 25 Og Jesus kjente tankene deres og sa til dem: Hvert rike som er splittet mot seg selv blir ført til øde; og hver by eller hus splittet mot seg selv skal ikke stå. 26 Og hvis Satan kaster Satan ut, er han splittet mot seg selv; hvordan skal da hans rike stå? 27 Og hvis jeg ved Beelsebub kaster ut djevler, av hvem kaster barna dine dem ut? derfor skal de være dine dommere. 28 Men hvis jeg utdriver djevler ved Guds Ånd, da kommer Guds rike til eder. 29 Ellers hvordan kan man komme inn i en sterkmanns hus og ødelegge varene sine, med mindre han først binder den sterke mannen? og så vil han ødelegge huset sitt.

Ifølge Wikipedia, Beelzebub er et navn avledet fra en filistinsk gud som tidligere ble tilbedt i Ekron og senere adoptert av noen Abrahamske religioner som en hoveddemon. Navnet Beelzebub er også assosiert med navnet Baal, en kanaanittisk gud. I følge Bibelen ser vi at Beelzebub er assosiert med djevelen, faktisk kalte fariseerne det djevelens fyrste. I demonologi, Beelzebub er kjent som en av syv ånder, det kalles også fluenes demon eller fluenes herre. Beelzebub-ånden er en stygg ånd, den er en ånd som forurenser skjebnen til ofrene. Demonen Beelzebub er en skitten ånd som bringer skittethet inn i livet til ofrene. Når en person er under påvirkning av denne ånden, blir personens liv fylt med alle slags skitten og uhelbredighet. I dag har jeg samlet 15 kraftige bønner mot Beelzebub. Når du deltar i denne bønnen, skal all skittenhet i livet ditt skylles ut for alltid i Jesu navn.

Gud gjennom Kristus har gitt oss autoritet over djevler, og det inkluderer Beelzebub, du må reise deg i tro for å lønne dette åndelig krigføring mot denne skitne ånden. Verden i dag er fylt med alle slags perversjoner og smuss i sjelen og kroppen, men for å overvinne disse kreftene, må man forplikte seg til intense bønner. Denne bønnen mot Beelzebub vil styrke deg til å overvinne skitten i denne verden, den vil gripe deg til å sette djevelen der han hører hjemme, under føttene dine, og den vil frigjøre deg i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

BØNNepunkter

1. Jeg mottar kraft til å kjempe mot all luftens makt, i Jesu navn

2. Du flyr ond ånd, mottar ild og dør, i Jesu navn.

3. Hver kraft som flyr i luften mot meg, faller ned og dør, i Jesu navn.

4. Å Herre, red meg i dag fra luftens onde kraft, i Jesu navn.

5. Hvert nattens instrument som flyr mot meg i drømmen, dør, i Jesu navn.

6. Du vinder, nekter å samarbeide med min fiende, i Jesu navn.

7. Hver storm, som raser mot meg om natten, vær stille i Jesu navn

8. Hver pil, skutt mot meg av hekseri, tilbakeslag, i Jesu navn.

9. Ethvert hekseriinstrument som arbeider mot mitt liv, skal fortæres av ild i Jesu navn.

10. Pilene om natten, jeg er ikke ditt offer, gå tilbake til avsenderen din, i Jesu navn.

11. Enhver virvelvind som fremkalles mot meg, omkranser avsenderen din til ødeleggelse, i Jesu navn.

12. Enhver kraft, som snakker i luften mot livet mitt, blir stille og ødelagt for alltid i Jesu navn

13. Far Herre, beskytt livet mitt med din ild, i Jesu navn.

14. Jeg er for varm for alle mørkets krefter, i Jesu navn

15. Jesu blod, vær min beskyttelse, i Jesu navn.

Takk Herre for at du svarte på mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.