15 bønnepunkter for å bryte usynlige barrierer

1
9039

Jesaja 59:19:
19 Så skal de frykte Herrens navn fra vest og hans herlighet fra soloppgangen. Når fienden skal komme inn som en flom, skal Herrens Ånd løfte en standard mot ham.

Usynlige barrierer er sataniske begrensninger som er plassert på et individ fra åndens rike. Disse usynlige barrierer er den viktigste grunnen til at mange skjebner er avkortet, stagnert og ødelagt. Usynlige barrierer er forårsaket av sta ånder og grunnleggende sterkmenn som er bosatt i familier som fører krig mot dem og sørger for at ingen lykkes i den familien. For at vi skal overvinne disse usynlige barrierer, må vi delta i åndelig krigføring, og derfor har jeg samlet 15 bønnepunkter for å bryte usynlige barrierer. Hver usynlig barriere i livet ditt skal brytes i dag i Jesu navn.

Når fienden kommer som en flom, vil Guds ånd løfte en standard mot ham, ikke være redd for demoniske motsetninger, stå din grunn i bønner og kjempe mot den gode troens kamp. Uansett hvilken sperring djevelen har lagt på veien til din skjebne, når du engasjerer deg disse bønnepunktene for å bryte usynlige barrierer, skal de ryddes i Jesu navn. Be disse bønnene med tro i dag, tro Gud for din totale snuoperasjon og forvent at ditt vitnesbyrd går over i Jesu navn.

BØNNepunkter

1. Jeg mottar makt for å overvinne enhver usynlig barriere, i Jesu navn.

2. Du usynlige barriere, løslat min skjebne ved ild, i Jesu navn

3. Du usynlige barriere, løslat mine velsignelser ved Jesu blod.

4. Alle mine velsignelser, hindret av usynlige barrierer, tar imot ild og finner meg nå, i Jesu navn.

5. Din demoniske opposisjon, tildelt å plage meg, dø, i Jesu navn.

6. Hver demoniske ånd av fattigdom, bryt og slipp pengene mine ved ild, i Jesu navn.

7. Alt som er programmert mot meg av sataniske styrker, er i stykker, i Jesu navn.

8. Rock of Ages, kjemp mot enhver usynlig barriere for svikt i livet mitt i Jesu navn.

9. Alle onde belastninger i livet mitt, kom ut med ild, i Jesu navn.

10. Alt som er plantet i mitt liv av fienden, dø, i Jesu navn.

11. Du onde stein i kroppen min, kom ut med ild, i Jesu navn.

12. Hver usynlig barriere med problemer i livet mitt, dø, i Jesu navn.

13. Herre, rens meg med din ild, i Jesu navn.

14. Alt ondt materiale i kroppen min, dø av ild i Jesu navn.

15. Hver ond overvåkingskraft som er tildelt mot mitt liv, brytes med ild i Jesu navn.

Takk Jesus for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

annonser

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her