Slik stopper du tilbakefallende bønnpoeng

0
6038

Lukas 22: 31-32:
31 Og Herren sa: Simon, Simon, se, Satan har ønsket å få eder til å sile eder som hvete. 32 Men jeg har bedt for deg om at din tro ikke skal mislykkes; og når du blir omvendt, styrk dine brødre .

Å vende tilbake betyr å gå tilbake til en syndig livsstil som en gjenfødt kristen. I dag skal vi delta i noen bønner med tittelen: Hvordan stoppe tilbakevendende bønnepunkter. Synd og uvitenhet er de to viktigste årsakene til at mange kristne vender tilbake. La oss raskt se på disse to grunnene samtidig og hvorfor de fører til en kristenes tilbakeslag.

Årsak 1 og 2: Synd og uvitenhet. Synd her refererer til en handling som ikke er behagelig for Gud, eksempler er stjeling, løgn, formulation og utroskap, ondskap osv., Syndelisten er uendelig. Mange kristne tror at når du gir livet til Kristus, vil du aldri begå synd igjen, hvor naiv det er. La oss nå se på noe faktum om synd:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Fakta om synd.

1) Synd er ikke en handling, men dens natur. Hva betyr dette? Synd er ikke det å gjøre galt, nei, synd er det fallende mennesket. Synd er djevelens natur i mennesker. I 1. kapittel 2, 3 og 5 forteller Bibelen oss om skapelsen av verden og det første mennesket Adam. Adam ble skapt perfekt og uten synd, men han falt fra herlighet da han bøyde seg for djevelens fristelse, synd kom til denne verden gjennom Adams synd i hagen, Adam var det første mennesket, og da han falt, ble syndens natur tilskrevet i ham og at synden spredte seg til alle hans etterkommere som du og jeg er inkludert, Romerne 12: 21-XNUMX. Som et resultat av dette ble enhver som er født inn i denne verden født med den syndige naturen. Synd er i vårt DNA. Akkurat som et barn født med sigdcelleanemi, kalles det barnet en sykemann, folk kaller ham det fordi han blir syk ofte, men sannheten er dette, han er ikke en "sykemann" fordi han blir syk ofte, heller er han en "sykemann" fordi han har seglcelle i blodet. På samme måte er vi ikke syndere fordi vi begår synd, men vi er syndere fordi vi har syndens natur i oss. Denne kunnskapen er viktig fordi når du først vet om syndens opprinnelse, kan ikke djevelen stjele din frelse fra deg.

2). Jesus kom til denne verden på grunn av synd: Hebreerne 9:28 har dette å si: Så Kristus ble ofret en gang for å ta bort syndene til mange, og han vil dukke opp en gang til, ikke for å bære synd, men for å bringe frelse til dem som venter på ham.NIV VERSJON.

Den viktigste grunnen til at Jesus kom til denne verden er å redde verden derfra synder. Johannes 3:16 forteller oss at Jesu komme var en handling av Guds ubetingede kjærlighet til verden. Han elsket oss så mye og sendte sin sønn Jesus for å redde oss fra synd. Hvordan blir vi frelst fra synd? Ved å tro på Jesus fra vårt hjerte. Når du tror på Jesus som din Herre og frelser, blir du frelst fra synd, fordi Gud sletter alle dine synder FORTIDIG, PRESENT OG FREMTID. Du blir hellig og perfekt for Gud. Gjennom din tro på Kristus blir du evig forsonet med Gud, og han vil aldri telle dine synder mot deg, 2. Korinter 5: 17-21. Dette er grunnen til at den nye pakt er den største pakt, fordi Gud aksepterer oss ikke på grunn av våre perfekte gjerninger, men på grunn av de perfekte gjerningene til hans sønn Jesus som vi har trodd. Nå som vi har trodd på Kristus, hva kommer neste gang

3). Rettferdighet er bot for synd: Romerne 4: 3-8:3 For hva sier Skriften? Abraham trodde på Gud, og det ble regnet for ham for rettferdighet. 4 For den som arbeider, er ikke belønningen som ikke regnes med nåde, men av gjeld. 5 Men for den som ikke arbeider, men som tror på ham som rettferdiggjør de ugudelige, blir hans tro regnet for rettferdighet. 6 Som David også beskriver velsignelsen til mannen, som Gud tillegger rettferdighet uten gjerninger, 7 og sa: Salige er de hvis misgjerninger er tilgitt og hvis synder er dekket. 8 Velsignet er mannen som Herren ikke vil pålegge synd.

Rettferdighet er Guds natur som tilregnes hos enhver person som tror på Jesus Kristus. Denne rettferdigheten gir den personen rett til å stå foran Gud, dette betyr at denne personen står oppreist i Guds øyne. Rettferdighet er ikke riktig å gjøre, men det er riktig å tro som gir rett å gjøre. Du må bli rettferdig før du kan oppføre deg rettferdig, og for å bli rettferdig må du tro på Jesus Kristus. Denne kunnskapen er viktig fordi mange troende tror at rettferdighet gjør rett for Gud, og dermed forsøker å adlyde Gud perfekt for å tjene hans rettferdighet, men det er en feil tankegang. Sannheten er at intet menneske kan fortjene Guds rettferdighet, det tilskrives bare deg når du tror på Jesus Kristus, Kristus Jesus er vår rettferdighet, Bibelen forteller oss at ingen kan rettferdiggjøres (erklært rettferdig) for Gud ved egen innsats, Galaterne 2:16. Avslutt derfor å prøve å fortjene Guds rettferdighet, bare MOTTAK den ved å tro på bare Kristus Jesus.

4). Synd ikke lenger har herredømme over oss: Romerne 6: 14:14 For synd skal ikke være herredømme over eder; for I er ikke under loven, men under nåde.

Synd har ikke lenger herredømme over oss, fordi vi er under dispensasjon av nåde, ikke under dispensasjon av loven. Hva betyr dette? Følg meg nøye, under loven var synd en barriere mellom Gud og mennesket se Skriften i Jesaja 59: 1-2: 1 Se, Herrens hånd er ikke forkortet, så den ikke kan frelse; heller ikke øret hans tungt, så det ikke kan høre. 2 Men dine misgjerninger har skilt seg mellom deg og din Gud, og dine synder gjemte hans ansikt for deg, for at han ikke ville høre.  Du ser under loven, menneskets synder var en barriere mellom menneske og Gud, det var ingen formidler for synd, ingen frelser for mennesket, ingen var rettferdige nok til å stå i gapet for mennesket, derfor skilte Gud seg fra mennesket. Men den gode nyheten er at dette under den nye pakt mye har endret seg, Vi har nå en mekler, Jesus Kristus, den rettferdige, han har oppfylt alle Guds krav til vår frelse. Så nå når vi faller i synd, er Jesu blod der for alltid å vaske oss rene, ingen grunn til å tilbakefalle på grunn av synder, ingen grunn til å la synd dominere livet ditt lenger, Jesus har tatt vare på synd for alltid, gjennom Kristus, Gud har tilgitt oss for alle våre synder, GJELDT PRESENT OG FREMTID, Gud vil aldri telle syndene våre mot oss mer. Derfor, Guds barn, vær aldri redd for synd. Hvis du faller i synd, reiser deg opp fra den og GJENN miskunn fra Guds nåde trone. Han vil aldri fordømme deg. Hvis du tror på Jesus, er du Guds favoritt for alltid.Jeg vil elske å avslutte denne delen med bare to skrifter.

Jeremia 31: 31-34:
29 I de dager skal de ikke si mer: Fedrene har spist en sur drue, og barnas tenner er satt i kant. 30 Men hver og en skal dø for sin egen misgjerning; enhver som spiser den sure druen, hans tenner skal være i stående kant. 31 Se, det kommer dager, sier Herren, at jeg vil inngå en ny pakt med Israels hus og med Judas hus. 32 Ikke i samsvar med den pakt jeg inngikk med deres fedre den dagen jeg tok dem ved hånden for å føre dem ut av Egypt, som min pakt de bremser, selv om jeg var en ektemann for dem, sier Herren: 33 Men dette skal være den pakt jeg vil inngå med Israels hus; Etter de dagene, sier Herren, vil jeg legge min lov i deres indre deler og skrive den i deres hjerter; og skal være deres Gud, og de skal være mitt folk. 34 Og de skal ikke mer lære hver sin neste og hver sin bror og si: Kjenner Herren; for de skal alle kjenne meg, fra de minste til de største, sier Herren; for jeg vil tilgi deres misgjerning, og jeg vil ikke huske deres synd mer.

1. Johannes 2: 1-2:
1 Mine små barn, disse ting skriver jeg til dere at dere ikke synder. Og hvis noen synder, har vi en talsmann hos Faderen, Jesus Kristus, den rettferdige. 2 Og han er en forkjemper for våre synder: og ikke bare for vår, men også for hele verdens synder.
Jeg tror at du med denne forståelsen har sett hvordan du kan stoppe tilbaketrekning i hjertet. Jeg tror du har god forståelse for at synd ikke er problemet med den troende, alle dine synder tilgir i Kristus Jesus. Bare fortsett å leve i bevisstheten om hans kjærlighet til deg, og snart vil kjærligheten begynne å strømme fra deg til andre. Nedenfor er noen bønnepunkter som kan bidra til å styrke din tro.

BØNNepunkter.

1. Jeg nekter å gi anklagen til brødrene noe lovlig grunnlag i livet mitt i Jesus navn

2. Hellig Ånd, hjelp meg å ikke vike fra troen for alltid i Jesu navn

3. Hellig ånd, hjelp meg å ikke gi akt på forførende ånder i Jesu navn

4. Hellig ånd, la ikke noe mørkeverk trives i mitt liv igjen i Jesu navn

5. Enhver kraft, tildelt av mørkets vert for å trekke meg bort fra evig liv, vil ikke lykkes i mitt liv, i Jesu navn.

6. Ved Guds kraft vil ingen løgnånd få sin vei i mitt liv, i Jesu navn.

7. Jeg avviser aktivitetene til hykleriets ånd, i Jesu navn.

8. Hver kraft, spesielt tildelt for å distrahere meg, er bundet i Jesu navn.

9. Enhver verdensånd som vinker til meg, er bundet i Jesu navn.

10. Enhver del av meg, som tørster etter vennskap med verden, får guddommelig utfrielse, i Jesu navn.

Takk Herre for at du etablerte meg i troen på Jesus navn.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her