30 Bønn for å ødelegge bakåndens ånd

11
41253

Jeremia 7:24:
24 Men de lyttet ikke og snudde øret ikke, men vandret i rådene og fantasien om sitt onde hjerte og gikk bakover og ikke fremover.

Jeremia 15:6:
6 Du har forlatt meg, sier Herren, du er gått tilbake; derfor vil jeg strekke ut hånden mot deg og ødelegge deg; Jeg er trett av å omvende meg.

Motbakke er en ånd. Bakåndens ånd er opprørsånd og opprørens ånd er trolldomens ånd, 1 Samuel 15:23. Gud vil ikke at barna hans skal være opprørsk, opprør fører til motbakke. Når vi begynner å gå i strid med Guds plan og formål med våre liv, begynner vi å gå bakover og ikke fremover. I dag skal vi be en bønn jeg med tittelen: Bønn for å ødelegge bakenhetens ånd. Denne bønnen vil gi deg mulighet til å drepe de ulovlige kjødets ønsker som fører deg til opprør mot Gud og også styrke din ånd i det indre menneske for å tjene Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vår Gud er en barmhjertig far, han elsker sine barn så mye og ubetinget, han sendte sin Sønn Jesus for å dø for oss og for å flytte oss fra tilbakestående til fremover, Gud gjennom Kristus har utfridd oss ​​fra mørket til lyset, Kolosserne 1:13, fra forbannelser til velsignelser, Galaterne 3:13, på grunn av Kristus lydighet har Gud erklært bussen rettferdig, Romerne 5:19. Gud gjorde alle disse for oss av kjærlighet, han trengte ikke å gjøre det, men det gjorde han. Han gjorde dette slik at vi kan leve som Kristus og ikke leve et tilbakeliggende liv. Han vet at når vi går bakover, går vi tilbake til synd, og synd fører til degradering, stagnasjon, feil, skuffelser, sykdommer og alle slags demoniske lidelser. Synd vil til slutt føre oss til evig fordømmelse, men det skal aldri være din del i Jesu navn. Denne bønnen om å ødelegge tilbakestående ånd vil styrke deg til å motstå djevelen og stå på bakken i Kristus. Min bønn for deg er denne: Du skal fortsette fremover og aldri tilbake i livet igjen i Jesu navn. Gud velsigne deg.


BØNNepunkter

1. La bakløpens slange bli oppløst av Elias Guds ild i Jesu navn.

2. Hvert magiske speil som trylle ansiktet mitt, bryte, i Jesu navn.

3. Demoniske krefter som kjemper mot min skjebne i Gud, løslat min skjebne, i Jesu navn.

4. Jeg begraver hver jeger av stjernen min i dag, i Jesu navn.

5. Hver Goliat av fattigdom, bli ødelagt i Jesu navn.

6. O Gud, stå opp og kast steiner på hodet til mine fiender, i Jesu navn.

7. Hver vanskelighetselv som renner i familien min tørker opp i Jesu navn.

8. Hver organisert fiende skal være uorganisert i Jesu navn.

9. O Gud for tegn og under kan manifestere din kraft i mitt liv, i Jesu navn.

10. Faraoen i min skjebne, dø, i Jesu navn.

11. Ethvert forhekset organ i kroppen min, motta befrielse, i Jesu navn.

12. Guds ild, ødelegg blindhet og mørke i livet mitt, i Jesu navn.

13. Kroppen min, nekter å samarbeide med en hvilken som helst pil av mørke, i Jesu navn.

14. Hver trolldomskost, som sveiper bort velsignelsene mine, dør i Jesu navn.

15. Hver åk som produserer, dør med ditt åk, i Jesu navn.

16. Sløs bort all satanisk investering i livet mitt i Jesus navn.

17. Herre, la mitt liv oppleve guddommelig akselerasjon, i Jesu navn.

18. Satanisk agenda for livet mitt, forsvinner i Jesu navn.

19. Hver satanisk graviditet i livet mitt, dø, i Jesu navn.

20. Du svelger av mine gjennombrudd, dø, i Jesu navn.

21. La ubevisste onde foreninger, løslat meg og spredt i Jesu navn.

22. Hver pil av undertrykkelse, fly bort, i Jesu navn.

23. Jeg roper frem min Lasarus fra trolldommen i Jesu navn.

24. Hver kraft som svelger guddommelige muligheter, dør, i Jesu navn.

25. Hver fiende som har nektet å la meg gå, får dobbelt ødeleggelse, i Jesu navn.

26. Hvert ondt stearinlys og røkelse som virker mot meg, baktanner, i Jesu navn.

27. Hver pil av ritualer og ofre, tilbakeslag, i Jesu navn.

28. Hvis fienden min sier at jeg bare kan blomstre over hans døde kropp, så vær det, for det er nå på tide for meg å blomstre

29. Jeg inngår min profetiske skjebne, i Jesu navn.

30. Jeg snakker med magen til vannet, slipper gjennomslagene mine, i Jesu navn.

Far takker for besvarte bønner i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

11 KOMMENTARER

 1. INSTRUKSJON: Begynn deg på 3 dager faste og bønner mellom m. Be ved å bruke Isiah 43: 1-28, Jeremia 29:11 Ånd av tilbakeblikk fra min fars hus og mors hus, som påvirker min skjebne, bryt ild, brann, brann i ild, i Jesu navn.

  • Takk Guds mann for dine bønner. Selv om jeg aldri har kommentert, drar jeg nytte av din guddommelige visdom. Måtte Gud fortsette å velsigne deg med overfylte visdom og må du nå milliarder av mennesker for å befri dem fra deres så mange problemer og få dem til å kjenne Gud dypt. Ære være Herre Gud, allmektige for deg. I Jesu navn. Amen

 2. Trenger bønn fra ånd av tilbakeblikk. Jeg ser meg selv gå tilbake til mitt tidligere hus, skoler og arbeidsplass. Jeg ser alle tidligere jenter i drøm, men levende og død, spiser i drømmen snooping eller nakenss og fjerne sko fra beinet og gå med ordre ben og så videre
  Pls hjelpe meg pastor er lei av det

 3. Ikke gi opp, søster. Fortsett å be og faste. Fortsett. Gud har ryggen din. Skyv mot merket i Jesu navn.

 4. @Aluko, gå fort. Be med skriftene mot alle onde altere som dine forfedre bygde. Begynn med å ydmyke deg selv, be om tilgivelse for dem og for deg selv, uansett hvor du har brutt Guds lover, bud, forskrifter og regler. Du kan gå på YouTube og søke etter Kevin Ewing, han har kraftige læresetninger om hvordan man kan gå om å faste og be, og innsikt om generasjons forbannelser, drømmebetydninger osv. Håper du ser denne kommentaren og håper den hjelper. Du er velsignet.

 5. plz Guds mann ber for meg om denne bønnetittelen og alle aspekter av livsretningene mine !!!.

 6. Jeg trenger bønn mot åndelig tilbakestående i livet mitt, når som helst jeg drømmer om at jeg vil se meg selv i landsbyen, se meg selv på skolen eller på mitt tidligere arbeidssted. Og folk jeg har forlater dem, vil jeg se meg selv gå til huset deres igjen. Jeg ber raskt mot det, men kunne ikke behage. Jeg trenger din bønn.

  • Jeg drømmer om foreldrene mine som oppdra meg, tanten og onkelen min og alle de døde menneskene i landsbyen min, jeg drømmer om at folk i landsbyen min gir meg mat, jeg sover ikke om natten. Jeg drømmer om at vennene mine gir meg mat i min sove, jeg er veldig sliten. Hjelp meg parstor

 7. Vennligst be meg, barna mine og familien min, mens vi opplever en ånd av baklengs. Jeg fortsetter å drømme om min tidligere jobb. Alle svindler meg. Jeg jobber hardt, ikke engang oppnår noe, fortsett å ikke gi noe. Vi er disse familiefolkene som hater oss bare beundret oss når du vil ha noe. Barna mine sitter også fast på skolen og beveger seg ikke på jobb.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.