10 kraftige bønnpoeng til guddommelig fordel

4
29417

Salme 103: 8-13:
8 Herren er barmhjertig og nådig, langsom til sinne og rik på barmhjertighet. 9 Han vil ikke alltid juble, og han vil ikke holde sinne for alltid. 10 Han har ikke behandlet oss etter våre synder; heller ikke belønnet oss etter våre misgjerninger. 11 For som himmelen er høyt over jorden, så er hans miskunnhet mot dem som frykter ham. 12 Så langt øst er fra vest, har han så langt fjernet våre overtredelser fra oss. 13 Som en far som er ynkelig for sine barn, så er Herren ynkelig for dem som frykter ham.

jeg elsker denne sangen; 'Jesus elsker meg dette vet jegden sangen minner meg om den ubetingede kjærligheten til Gud i livet mitt. I dag skal vi se på 10 kraftige bønnepunkter for guddommelig gunst. Gunst betyr ganske enkelt Guds partisitet overfor sine barn. Sannheten er dette, tittelen på dette innlegget er misvisende, vi ber ikke om guddommelig gunst som Guds barn, men vi vandrer i guddommelig gunst, vi er Guds favorittbarn, derfor omgir oss endeløs, grenseløs og betingelsesløs gunst stadig. Så hvorfor brukte jeg ovennevnte emne i stedet? Enkelt svar er å få mest mulig trafikk, dette er fordi de fleste troende tror at de må be Gud om hans gunst, de tror at Gud bare favoriserer visse av sine barn og nekter å favorisere andre. De tror også at gunst er en fortjeneste og ikke ubetinget. Disse er galt tror på favør. Før vi går inn på bønnepunktene, skal vi se på noen fakta om Guds guddommelige gunst.

2 bibelske fakta om Guds guddommelige gunst

1). Favor er ubetinget:  Hvis det var betinget, vil det ikke bli kalt gunst, gunst er når Gud gir oss det vi ikke fortjener, David ble konge av Guds gunst, han fortjente det aldri, han var ikke det beste valget, på minst ikke ifølge profeten Samuel, 1.Samuelsbok 16: 1-13, 2.Samuelsbok 6:21. Gud valgte Gideon, ikke fordi han fortjente det eller at han var det beste valget, men gunst valgte ham og gjorde ham til dommer for isreal, Judges 6: 11-23. Vi tjener en Gud med ubetinget gunst, det er ingen mengde fortjeneste som kan annet enn Guds gunst, Gud valgte oss i Kristus, vi gjorde ikke noe for å fortjene det, han valgte oss, elsket oss og velsignet oss halleluja.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2). Favor kommer til oss ved nåde gjennom tro: Vi blir frelst av nåde gjennom troen, ikke av vår egen innsats, la ingen øke i det, Efeserne 2: 8-9. Nåde betyr ganske enkelt ufortjent gunst. Unmerited betyr at det ikke er et produkt av din egen innsats eller lydighet. Vi mottar Guds gunst ved å tro på Kristus Jesus. Den dagen du trodde på Kristus, ble du en kandidat for Guds uendelige gunst. Favor begynte å følge deg overalt. Det uheldige er at mange kristne ikke innser at de praktisk talt er favorisert av Gud, de fortsetter å gråte til Gud for å favorisere dem, de fortsetter å be og faste for Guds gunst, misforstå meg ikke, det er bra å be og faste, men gunst er et produkt av tro og ikke av gjerninger. Du må være bevisst på det faktum at du er et Guds favoritt barn, han har oversvømmet deg med sin guddommelige gunst på grunn av Jesus Kristus. Tro dette, og du vil alltid se hans gunst i livet ditt. Min bønn for deg i dag er at når du tror ordene og ber denne bønnen peker for guddommelig gunst, vil Guds gunst alltid være synlig i livet ditt i Jesu navn.

BØNNepunkter

1. Jeg mottar Herrens godhet, i de levende land, i Jesu navn.

2. Alt som er gjort mot meg for å ødelegge min glede i år, bli ødelagt, i Jesu navn.

3. Herre, når Abraham mottok tjeneste fra deg, mottar jeg også din tjeneste slik at jeg kan utmerke meg, i Jesu navn.

4. Herre Jesus, vær rik med meg i år, i Jesu navn.

5. Det spiller ingen rolle, om jeg fortjener det eller ikke, jeg får ubetegnelig tjeneste fra Herren, i Jesu navn.

6. Hver velsignelse som Gud har øremerket meg i år, vil ikke gå forbi meg, i Jesu navn.

7. Min velsignelse vil ikke bli overført til min neste, i Jesu navn.

8. Far Herre, vanære hver eneste kraft, som er ute etter å stjele ditt program for mitt liv, i Jesu navn.

9. Hvert skritt jeg tar i år skal føre til enestående suksess, i Jesu navn.

10. Jeg vil seire med mennesker og med Gud, i Jesu navn.

Far, takk for at du omsluttet meg med din uendelige tjeneste i Jesu navn.

 


4 KOMMENTARER

 1. Kjære Guds mann,

  Jeg setter virkelig pris på Guds olje i livet ditt. Mer nåde i Jesus navn. Amen.
  Jeg oppdaget nylig dette nettstedet gjennom søkemotoren min. Jeg har undret meg over uvitenhet, og nå blir jeg levert gjennom dine kraftige bønnepunkter, spesielt 45 bønnepunkter mot plutselig død.

  Takk og Gud velsigne deg og bevare deg og din familie.

  Måtte Gud utvide kysten din i tjeneste og andre områder du ønsker.

 2. Danku Gud, for denne mannen.
  Die zoveel wijsheid en kracht en genade will delen.
  Han gjør dette for deg,
  Fordi Han eindeloos van u houdt.

  Dankjewel-mann av Gud for å høre om denne krachtige gebedspunten.
  Punten, die my life verrijken en mij in alle ubehagelige hester på denne jordbodem.

  Laat hans woord doorgaan over heel de aarde.
  Zoals in the hemel, zo ook on aarde.

  Liefdevolle ryper Margret

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.