10 Aggressive bønnpoeng for å bekjempe nederlag

0
6268

Salme 142: 7:
7 Få min sjel ut av fengselet, så jeg kan prise ditt navn; de rettferdige skal omgå meg; for du skal handle rik med meg.

Nederlag og fiasko er ikke slutten på veien for deg, at du mislyktes i fortiden eller til og med i nåtid, betyr ikke at du nå er en fiasko. Bibelen forteller oss at en rettferdig mann kan falle syv ganger, men at han reiser seg igjen, Ordspråkene 24:16. I dag skal vi engasjere 10 aggresive bønnepunkter for å beseire nederlag. Utfordringen med mange troende er at de gir opp for lett, når de prøver noe nytt og mislykkes, sier ordet, det er ikke Guds vilje for dem å gjøre det, men ingenting kan være lenger fra sannheten, sier bibelen Alt hva din hånd finner å gjøre, gjør det med all din makt, Predikaren 9:10, Bibelen sa også at Gud vil blomstre alle dine gjerninger. 30. Mosebok 9: XNUMX. Gud valgte ikke virksomheter og karriere for mennesker, ja Han kan inspirere noen tanker i deg, men valget er ditt å ta. Gud vil blomstre hva som er lovlige ting du legger hånden på.

Guds barn, ikke la djevelen fraråde deg med nederlagene dine. Jeg har aldri sett en vellykket mann som aldri har tapt en kamp før, taper er vinningsveien, du må lære som David å oppmuntre deg i Herren. Dette aggressive bønnepunkter for å beseire nederlag vil ødelegge feilbevissthet permanent og beseire bevisstheten fra livet ditt i Jesus navn.

BØNNepunkter

1. Pris Herren for kraften i hans navn som hvert kne må bøye seg for.

2. Ved Guds kraft ødelegger jeg ethvert satanisk middel og satanisk instrument satt mot mitt liv, i Jesu navn.

3. Jeg løslater ødeleggende engler for å spre hvert ondt alter som er konstruert mot meg, i Jesu navn.

4. Hver makt som prøver å begrave meg i live, faller ned og dør, i Jesu navn.

5. Hvert program etter mitt liv, ved husholds ugudelighet, nedfall og dø, i Jesu navn.

6. Hver makt, som sirkulerer mitt navn for ondskap, faller ned og dør, i Jesu navn.

7. Hver beslutning, tatt mot livet mitt av hekseri-ånder, faller ned og dør, i Jesu navn.

8. Hver indre kiste, stekt med ild, i Jesu navn.

9. Hvert satanisk dyr i drømmen min, fall ned og dø, i Jesu navn.

10. Dere eiere av sykdomsbelastningen, bærer lasten din nå, i Jesu navn.

Far, takk for at du besvarte alle mine bønner i Jesu navn

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her