30 Bønnepunkt om å bryte vitser

7
42556

Jesaja 10:27:
27 Og det skal skje på den dagen at hans byrde skal tas bort fra skulderen din og hans åk fra nakken din, og åket skal ødelegges på grunn av salvingen.

Et åk er en uønsket byrde som djevelen legger på livet ditt. Et åk kan være fysisk eller åndelig. I dag har jeg gode nyheter for noen som leser denne artikkelen, hvert djevelens åk i livet ditt skal bli ødelagt i dag i Jesu navn. Hvert åk som djevelen har lagt på livet ditt, kan bli ødelagt, og i dag engasjerer vi oss 30 bønner om å bryte åk. Når vi involverer dette bønnepunktet i dag, skal du bli frigjort fra hvert djevelens åk i Jesu navn.

Den som menneskesønnen har frigitt er faktisk gratis, jeg vil at du skal vite at Gud aldri vil belaste sine barn med uutholdelige åker, mange kristne er åket med sykdommer, fattigdom, feil, tilbakeslag, ufruktbarhet, tidlig død osv. Gud vil aldri legge slike byrder på sine barn, djevelen er arkitekten for enhver ond byrde, for at du skal være fri fra disse sataniske åkene, må du motstå djevelen og gjøre det må du be standhaftig. Det er gjennom bønner vi legger djevelen under føttene. Hvis du vil dempe djevelen, må du åpne munnen og be, hvis du vil være et bytte for djevelen, kan du lukke munnen og ikke gjøre noe. Men i dag når du bruker disse bønnepunktene for å bryte åk, ser jeg Gud frigjøre deg i dag i Jesus navn. Jesus har tatt alle dine byrder og åker og spikret dem til korset, der tvang din frihet på bønnens alter. Jeg ser at alle sataniske åker i livet ditt blir ødelagt for alltid i Jesu navn. Be disse bønnene i tro i dag og vær gratis.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BØNNepunkter

1. Far, jeg takker deg for Jesu navn, der hvert kne må bøye seg.


2. Takk far, for at du sørger for levering av enhver form for trelldom.

3. Jeg dekker meg med Jesu blod.

4. Far, vær barmhjertig med meg etter din kjærlighet og ømme barmhjertighet i Jesu navn

5. Jeg står og motstår i Jesu navn enhver styrke som kan prøve å hindre bønnene mine i dag.

6. Herre, salve mine øyne og ører, så de kan se og høre fantastiske ting fra himmelen.

7. Hellig ånd, avslør mine mørkeste hemmeligheter, i Jesu navn.

8. Herre, la den Hellige Ånds salvelse bryte hvert åk med tilbakeblikk i livet mitt.

9. Jesu blod, fjern bittesmå uprogressive etikett fra alle aspekter av livet mitt, i Jesu navn.

10. O Herre, etabler meg en hellig person for deg i Jesu navn.

11. Herre, la salvingen til å utmerke seg i min karriere falle på meg, i Jesu navn.

12. Ved Guds kraft skal jeg ikke tjene mine fiender; mine fiender skal bøye seg for meg i Jesu navn.

13. Jeg trekker ned alle høyborgene som er reist mot min fremgang, i Jesu navn.

14. Hver generasjons forbannelse fra Gud over mine forfedre, som skyldes avgudsdyrkelseens synder, mister grepet ditt i Jesu navn.

15. Jeg løser meg fri fra enhver arvet trelldom i Jesu navn.

16. Alle dere krefter, som suger freden i min skjebne, vær bundet i Jesu navn.

17. Herre, ordin en fryktinngytende lyd til leiren til min skjebnes fiende, i Jesu navn.

18. Far Herre, legg din segl på hvert mirakel du har utført i denne kirken, i Jesu navn.

19. Jeg avviser enhver ond ordning som gjelder denne kirken, og jeg mottar ordningen av Gud, i Jesu navn.

20. Alle de onde kreftene som motsetter seg denne kirken, begynner å reise seg mot hverandre, i Jesu navn.

21. Guds engler, hindre og stopp alle mørkets gjerninger i denne kirken, i Jesu navn.

22. Jeg står imot enhver form for tragedie i menighetens liv, i Jesu navn.

23. Jeg kastet ned all ond fantasi mot prestene, i Jesu navn.

24. Enhver makt som arbeider mot Guds syn for min skjebne, spredt med ild, i Jesu navn.

25. Min skjebne, oppstå ved ild og besitt dine eiendeler, i Jesu navn.

26. Hver ordning av trollmenn og hekser i himmelen, utformet mot mitt liv, spredt, i Jesu navn.

27. Jeg tegner en guddommelig forsikring for familien min og jeg, mot alle former for ulykker, i Jesu navn.

28. Jeg løfter Herrens virvelvind for å blåse bort enhver gjenstridig forfølger, i Jesu navn.

29. Hver negativ salvelse, rettet mot meg, tørker opp i Jesu navn.

30. Din forvirringsånd, mister grepet om livet mitt, i Jesu navn.

Takk far for at du besvarte bønnene mine i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel20 leveringsbønner for pastorer
Neste artikkel10 Aggressive bønnpoeng for å bekjempe nederlag
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

7 KOMMENTARER

  1. Du har det bra, jeg ber for PASTOR at salving av Gud på deg ikke skal tørke i Jesus Kristus navn. Amen.

    Du kan også jobbe med dette emnet OH Gud åpner øynene og øret for at jeg hører og ser.

  2. Jeg blir rørt av din mektige salvende Guds mann! Be for at pastoren her skal bli løst fra syndebånd og åpnet for omvendelse og hans åpenbare skjebne.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.