Befrielse fra poeng om bønder om fattigdom

1
19109

Femte Mosebok 8: 18:
18 Men du skal huske Herren din Gud, for det er han som gir deg makt til å få rikdom, for å få opprette sin pakt som han satte eders fedre til, slik det er i dag.

Fattigdom er ikke bare en mental sinnstilstand, fattigdom er en plage av djevelen, mange kristne jobber som elefanter, men fôret som maur, disse er et resultat av fattigdomsånden. Det er sant at djevelen kan friste en med rikdom, men han kan også plage en med fattigdom. I 28. Mosebok 1: 14-XNUMX ser vi velsignelsene ved å tjene Gud, men fra de neste versene ser vi at når vi går av kurs , djevelen plager oss med forbannelser som er hoved blant dem er fattigdom. Guds barn, du må frelse deg fra åndens ånd. I dag har jeg samlet ut befrielse fra fattigdomsbønnepunkter, dette bønn poeng vil angripe demonene som angriper økonomien din.
Noen kan spørre om at hvorfor skulle jeg gidder å be for penger, når jeg bare kan lære å tjene penger? For å svare på dette spørsmålet, la oss bare ta en titt på skriftstedet nedenfor:

Ecclesiastes 9:11: 11 Jeg kom tilbake og så under solen at løpet ikke er til det raske eller kampen mot de sterke, verken brød til de kloke eller ennå rikdom til forståelsesfulle mennesker, eller ennå gunst til å dyktige menn; men tid og sjanse skjer med dem alle.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Fra det ovenstående skriftstedet ser vi at det ikke bare er ved å være smart eller ved å være en hardarbeider, vi må vite at vi trenger Guds hjelp i våre liv. Jeg sier til folk at dette "det er sant at du kan være rik uten Gud, men det er langt bedre å være rik på Gud". For at du skal kunne nyte velstand, trenger du Gud, det er grunnen til at denne befrielsen fra bønnepunkter for fattigdom vil frelse deg fra alle former for mangel og mangel i Jesus navn. Når du engasjerer deg i dette utfrielsesbønn, ikke bare vil Gud gi deg mulighet til å blomstre, han vil også frelse deg fra begjærlighet. Vær oppmerksom på at disse bønnepunktene ikke vil gi deg penger, men det vil ødelegge helvete makter som kjemper mot økonomien din, og det vil gjøre det mulig for den hellige ånd å lede deg til den rette veien til økonomisk velstand. Når du deltar i disse bønnepunktene, vil Gud slippe inspirerte ideer i hjertet ditt som vil gjøre deg til en finansiell gigant.

BØNNepunkter

1. Jeg redder meg fra enhver forfedres demoniske forurensning, i Jesu navn.

2. Jeg redder meg fra alle arvelige demoniske forurensninger, i Jesus-navnet.

3. Jeg redder meg fra enhver demonisk forurensning som kommer fra mitt tidligere engasjement i enhver demonisk religion, i Jesu navn.

4. Jeg bryter løs fra alle demoniske koblinger med fattigdommens ånd i Jesu navn.

5. Jeg frigjør meg fra enhver ond drømmeforurensning, i Jesu navn.

6. Jeg befaler hvert satanisk angrep mot livet mitt i drømmene, å konverteres til seier, i Jesu navn.

7. Herre, la alle elver, trær, skoger, onde følgesvenner, onde forfølgere, bilder av døde slektninger, slanger, åndemenn, åndekvinner og maskerader, manipulert mot meg i drømmen, bli fullstendig ødelagt av kraften i blodet av Herren Jesus.

8. Alle onde plantasjer i livet mitt, kom ut med alle røttene dine, i Jesu navn!

9. Jeg trekker min formue fra styrken i min fedre, i Jesu navn.

10. Ved kraften fra den levende Gud vil jeg ikke kaste bort mine guddommelige muligheter, i Jesu navn.

11. Jeg demonterer all makt som virker mot min effektivitet, i Jesu navn.

12. Jeg nekter å låse døren til velsignelser mot meg selv, i Jesu navn.

13. Jeg nekter å være en vandrende stjerne, i Jesu navn.

14. Jeg nekter å vises og forsvinne plutselig, i Jesus navn.

15. Herre, la hedningenes rikdom overføres til meg i Jesu navn.

16. Guds engler, forfølg alle fiender av min velstand til ødeleggelse, i Jesu navn.

17. Herre, la fattigdommens Goliat sverd vende mot det, i Jesu navn.

18. Hellige Far, la rikdom skifte hender i mitt liv, i Jesu navn.

19. Herre, gjør et hull i taket for min velstand.

20. Min far, la fattigdomens åk over mitt liv bli ødelagt i Jesu navn.

21. Far Herre, la hver satanisk sirene som skremmer bort mine hjelpere bli tauset, i Jesu navn.

22. O Herre, la enhver maskerende kraft, som svelger min velstand, bli ødelagt, i Jesu navn.

23. Hver kiste, konstruert mot min velstand, svelger eieren din, i Jesu navn.

24. Herregud, la veiene til de onde fattigenglene som blir bestilt mot meg bli mørke og glatte, i Jesu navn.

25. Herre Jesus, hold i vesken min.

26. Hver demonisk knapphet, oppløses ved ild, i Jesu navn.

27. Du fantastisk Gud, før den onde dagen over hver fiende i min velstand og ødelegg
ham med dobbelt ødeleggelse.

28. Far, åpne mine mentale øyne for å se guddommelige muligheter for å lykkes i Jesu navn

29.:Før meg til en problemløser i livet i Jesus navn

30. Far, koble meg til de rette menneskene som vil ta meg til toppen i Jesu navn.

Far, jeg takker deg for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.