30 vakre morgenbønnepunkter

1
28289

Salme 63: 1:
1 Gud, du er min Gud; tidlig vil jeg søke deg; min sjel tørster etter deg, mitt kjød lengter etter deg i et tørt og tørst land, der intet vann er;

Herlighet være for Gud !!!, vi er inne i et nytt år. Å søke Gud tidlig er den eneste måten å kommandere sakene på i dag. Bare de som drar dit på kne før Gud tidlig, nyter tidlige seire på dagen. Hvis du vil lykkes som kristen, må du alltid starte dagen med bønner. I dag har jeg samlet 30 vakre morgenbønnepunkter for å starte deg på en seierplattform. Dette morgenbønn vil sette plattformen for guddommelig intervensjon når du går ut over dine mislykkede aktiviteter.

Hverdagen er full av gode og dårlige ting, vi må be om at de dårlige tingene holder seg langt fra oss og at det gode kommer til oss. Djevelen angriper alltid Guds barn daglig, det er derfor disse vakre morgenbønnepunktene er betimelige. Du må befeste deg hver dag før du går ut. Du må be den hellige ånd om å veilede deg og bestille dine skritt til de rette stedene. Du må be om guddommelig tjeneste før alle du møter på daglig basis, også må du be om overnaturlig beskyttelse mot alle fiendens angrep. Når du ber slik hver morgen, har du ikke noe annet valg enn å gå i herredømme over djevelen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jeg oppmuntrer deg denne dagen, aldri gå ut uten å befeste deg åndelig, djevelen fleiper ikke, han er ute etter å ødelegge Guds barn ved enhver liten anledning. Disse vakre morgenbønnepunktene vil tjene som ditt daglige åndelige befæstning, slik du ber det i tro, jeg ser Gud krone dine dager med hans godhet og barmhjertighet. Når du starter din morgen hos Jesus skal du alltid avslutte dagen din med vitnesbyrd. Gud velsigne deg.


Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for denne vakre morgenen, jeg sov og våknet, fordi du bevart meg. Takk Jesus.

2. Far, jeg takker deg for alle fordelene du har lastet for meg i dag i Jesus navn.

3. Far, jeg takker deg for din nåde som er ny hver morgen i mitt liv i Jesu navn.

4. Far, jeg begår alle mine aktiviteter i din dyktige hånd i dag i Jesu navn.

5. Far, gi meg overnaturlig hastighet for å nå alle mine mål i dag i Jesu navn.

6. Far, beordre mine skritt ved hjelp av din Hellige Ånd i morges i Jesu navn.

7. Skjerm meg, Herre, fra pilene som flyr om dagen i Jesus navn

8. Jeg erklærer at intet våpen som er mot meg denne dagen, skal lykkes i Jesu navn

9. Jeg erklærer at jeg vil bli favorisert av alle som i dag ser på meg i Jesu navn.

10. Guds hånd er på mitt liv, derfor erklærer jeg at jeg i dag skal lykkes i Jesu navn.

11. Alle fiendens planer om å frustrere min dag i dag blir herved ugyldiggjort i Jesu navn

12. Jeg erklærer at jeg aldri vil ha det bedre i går i mitt liv i Jesus navn

13. Jeg erklærer at jeg er velsignet når jeg gikk ut i morges i Jesu navn.

14. Jeg løslater Herrens engler for å gå foran meg i dag og gjøre alle de skjeve stiene rett i Jesu navn.

15. Jesus er kapteinen på skipet mitt, derfor skal jeg ikke synke i Jesu navn

16. Hver satanistisk motstand på min vei til storhet, bli ødelagt i Jesu navn

17. Hvert fjell som står mellom meg og mine gjennombrudd blir ødelagt av ild i Jesu navn.

18. Alle planer fra husstandens fiender om å frustrere meg i livet, gjør deres planer ubrukelige i Jesus navn

19. Jeg erklærer at jeg går i favør i Jesu navn

20. Jeg erklærer at jeg vandrer i mirakler i Jesu navn

21. Jeg erklærer at livet mitt er omgitt av tegn og under i Jesu navn

22. Jeg erklærer at jeg er langt over fyrstendigheter og makter i Jesu navn.

23. Hver trolldomskraft som prøver å stoppe meg blir ødelagt for alltid i Jesu navn

24. Alle som velsigne meg, er velsignet av Herren i Jesu navn

25. Alle som forbanner meg forbannet jeg av Gud i Jesu navn

26. Alle de som har gravd groper for at jeg skal falle i denne dagen, de skal alle bli gravlagt i den gropen i Jesu navn.

27. Far, kjemp alle kampene mine i morges i Jesus navn.

28. Far, jeg erklærer at morgenen min er velsignet i Jesu navn

29. Jeg erklærer at hele dagen min er velsignet i Jesu navn.

30. Far, jeg takker deg for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel30 Bønn for suksess i virksomheten i 2020
Neste artikkel90 Krig mot Haman-bønnepoengene 2020
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. cher Pasteur Dieu vous bénisse et bonjour à vous.
    c'est en méditant ce matin Marc 1: 35 que l'Esprit de Dieu a attiré mon attention sur l'aspect du matin et l'aspect du très sombre.
    puis l'Esprit de Dieu a fait raisonner en moi cette pensée a savoir “commander le matin”. je suis allé sur Google et c'est à ma grande surprise que je suis tombé sur votre site et je rends grâce à Dieu par Jésus Christ mon seigneur de ce qu'il guide ses enfants.
    je prie que le seigneur soit avec votre ministère et que des signes et des prodiges s'accomplissent par vous pour la gloire de Dieu. merci.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.