20 Leveringsbønepunkter mot onde navn

0
8798

 

Jesaja 62:2:
2 Hedningene skal se din rettferdighet og alle konger din herlighet; og du skal bli kalt av et nytt navn, som Herrens munn skal navngi.

Navn er åndelige nøkler til skjebne av hvert menneske. Som Guds barn er navnene du bærer veldig viktige for å komme ut av skjebnen din. I dag skal vi delta i 20 utfrielsesbønnepunkter mot onde navn. Dette utfrielsesbønn poeng kommer til å gi deg mulighet til å gi avkall på alle onde navn i livet ditt og også avbryte alle konsekvensene av onde navn i livet ditt. Ber dette frelsesbønner bare ikke vil gi deg fullstendig, må du gå foran å endre navnet ditt til et bibelsk og gudfryktig navn. Fra skriftene ser vi at Gud er interessert i navn, vi skal undersøke bibelen for å se hvordan Gud legger vekt på navn og også viktigheten av navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bibelvers om betydningen av navn:

1. Jesaja 9: 6-7:
6 For oss er et barn født, til oss er en sønn gitt, og regjeringen skal være på hans skulder, og hans navn skal kalles Fantastisk, rådgiver, den mektige Gud, den evige far, Fredens fyrste. 7 Av økningen av hans regjering og fred skal det ikke være slutt på Davids trone og på hans rike for å beordre det og etablere det med dom og med rettferdighet fra nå av til evig tid. Herren, hærskarenes iver, vil utføre dette.

2. Mosebok 32:28:
28 Og han sa: Ditt navn skal ikke mer kalles Jakob, men Israel; for som en fyrste har du makt med Gud og med mennesker og har seiret.

3. Mosebok 17: 15-16:
15 Og Gud sa til Abraham: Din kone Sarai: Du skal ikke kalle hennes navn Sarai, men Sara skal hete hennes navn. 16 Og jeg vil velsigne henne og gi deg også en sønn av henne; ja, jeg vil velsigne henne, og hun skal bli en folks mor; konger av mennesker skal være av henne.

4. 1. Samuel 4: 21:
21 Hun kalte barnet I-chabod og sa: Herligheten er borte fra Israel: fordi Guds ark ble tatt og på grunn av hennes svigerfar og hennes mann.

5. Lukas 1: 5-25:
5 Det var på Herodes 'tid, kongen i Judea, en prest som het Sakarias, fra Abias vei. Hans kone var av Arons døtre, og hun hette Elisabeth. 6 Og de var begge rettferdige for Gud, og vandret i alle Herrens bud og ordinanser uten skyld. 7 Og de hadde ikke noe barn, fordi at Elisabeth var ufruktbar, og begge var nå godt rammet på flere år. 8 Og det skjedde at mens han utførte prestestyret for Gud i løpet av sin løpetid, 9 ifølge prestenes sædvane, var hans lodd å brenne røkelse da han gikk inn i Herrens tempel. 10 Og hele menneskemengden ba uten på røkelsens tid. 11 Og det viste seg for ham en Herrens engel som sto på høyre side av røkelsesalteret. 12 Og da Sakarias så ham, ble han urolig, og frykten falt over ham. 13 Men engelen sa til ham: frykt ikke, Sakarias! For din bønn blir hørt; og din kone Elisabeth skal føde deg en sønn, og du skal kalle ham Johannes. 14 Og du skal ha glede og glede; og mange skal glede seg over hans fødsel. 15 For han skal være stor i Herrens øyne og ikke drikke hverken vin eller sterk drikke; og han skal bli fylt av Den hellige ånd, også fra mors mors liv. 16 Og mange av Israels barn skal han vende seg til Herren deres Gud. 17 Og han skal gå foran ham i Elias ånd og kraft for å vende fedrenes hjerter til barna og de ulydige mot de rettferdiges visdom; å gjøre et folk forberedt for Herren. 18 Og Sakarias sa til engelen: Hvorledes skal jeg vite dette? for jeg er en gammel mann, og min kone er godt rammet i årevis. 19 Og engelen svarte og sa til ham: Jeg er Gabriel som står i Guds nærhet; og jeg blir sendt for å tale til deg og for å vise deg disse gledelige budskap. 20 Og se, du skal være stum og ikke kunne tale før den dagen disse tingene skal skje, fordi du ikke tror mine ord som skal oppfylles i deres tid. 21 Og folket ventet på Sakarias og undret seg over at han bodde så lenge i templet. 22 Og da han kom ut, kunne han ikke tale til dem, og de forsto at han hadde sett et syn i templet, for han vinket til dem og forble målløs. 23 Og det skjedde at han straks dagene hans tjeneste var fullført, dro til sitt eget hus. 24 Og etter de dagene ble hans kone Elisabeth unnfanget og gjemte seg fem måneder og sa: 25 Så har Herren gjort med meg i de dager han så på meg for å fjerne min skam blant mennesker.

6. Lukas 1: 26-38:
26 Og i den sjette måneden ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea med navnet Nasaret, 27 til en jomfru som var forkynt til en mann med navnet Josef, i Davids hus; og jomfruen het Maria. 28 Og engelen kom inn til henne og sa: Hilsen, du som er høyt favorisert, Herren er med deg; velsignet er du blant kvinner. 29 Og da hun så ham, ble hun urolig for hans ord og kastet i hodet på hvilken honnør dette skulle være. 30 Og engelen sa til henne: Frykt ikke, Maria, for du har funnet nåde hos Gud. 31 Og se, du skal bli gravid i livmoren din og føde en sønn og kalle hans navn JESUS. 32 Han skal være stor og bli kalt den høyeste sønn, og Herren Gud skal gi ham faren Davids trone. 33 Og han skal regjere over Jakobs hus for alltid; og på hans rike skal det ikke være slutt. 34 Da sa Maria til engelen: Hvordan skal dette være, for jeg kjenner ingen mann? 35 Og engelen svarte og sa til henne: Den hellige ånd skal komme over deg, og den høyeste kraft skal overskygge deg. Derfor skal også den hellige ting som vil bli født av deg, bli kalt Guds sønn. 36 Og se, din kusine Elisabeth, hun har også unnfanget en sønn i sin alderdom; og dette er den sjette måneden med henne, som ble kalt ufruktbar. 37 For med Gud skal ingenting være umulig. 38 Og Maria sa: Se Herrens tjenestepike; vær det etter ditt ord. Og engelen gikk bort fra henne.

7. Matteus 1:21:
21 Og hun skal føde en sønn, og du skal kalle hans navn JESUS, for han skal frelse sitt folk fra deres synder.

Ovennevnte bibelvers viser oss tydelig viktigheten av et navn, alle påvirkes av navnene sine. Akkurat som gode navn påvirker oss positivt, påvirker onde navn oss også negativt. Denne utgivelsesbønnen peker mot onde navn vil avbryte alle forbannelser av onde navn i livet ditt i Jesu navn. Jeg oppfordrer deg også til å sjekke rotens betydning av navnet ditt og vite om det er gudfryktig og har en god betydning. Hvis navnet ditt ikke er gudfryktig, kan du endre det, for denne utløsningsbønnen vil ikke gjøre deg noe bra hvis du ikke endrer det onde navnet. Det er mange navn vi bærer som har onde betydninger, for eksempel på ibo-språk, navn som Njoku, (god of yam festival), Nwosu (gud for OSU), er ikke gode navn, engelske navn som Linda (slange), Mary (bitterhet) osv. er navn som bør endres. Jeg ser at Gud gir deg et nytt navn og også annullerer alle onde navn som er knyttet til deg i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for at jeg åpnet min forståelse for dette problemet.

2. Far, jeg takker deg for den nye fødselen og for at jeg navngir meg etter deg.

3. Jeg tar avstand fra alle demoniske navn som er knyttet til meg og min familie, i Jesu navn.

4. Jeg skiller mitt liv fra hvert navn som er gitt meg under satanisk salvelse, i Jesu navn.

5. La alle konsekvenser av disse onde navnene bli kansellert i mitt liv i Jesu navn

6. Jeg ødelegger enhver forbannelse knyttet til alle onde navn i livet mitt, i Jesu navn

7. Jeg bryter strømmen av enhver ond elv som kommer inn i livet mitt gjennom disse ulønnsomme navnene, i Jesu navn.

8. Jeg avbryter enhver innflytelse fra familieidoler knyttet til disse navnene, i Jesu navn.

9. Ditt onde navn (nevn navnene) Jeg fraskriver deg. Jeg avviser deg. Jeg nekter deg. Du skal ikke ha noe land i mitt liv, i Jesu navn.

10. Alle sataniske menneskelige agenter bak disse onde navnene, kommer ut av livet mitt, i Jesu navn.

11. Jeg nekter å komme under kontroll og herredømme av ethvert satanisk navn, i Jesu navn.

12. Enhver navngiving av trolldom, blir oppløst fra mitt hode og navle, i Jesu navn.

13. Hellig Ånd, ta kontroll over enhver negativ situasjon disse navnene har forårsaket, i Jesu navn.

14. Mitt nye navn. . (nevn det) ville binde meg til Jesu blod og til velstand, i Jesu navn.

15. Hellige ånds ild, fortær alle onde etiketter, merker, stempel eller ordinasjoner for ondskap knyttet til mine tidligere navn, i Jesu navn.

16. Jeg mottar Den Hellige Ånds forsegling over livet mitt, i Jesu navn.

17. Hvert skjult eller stille navn som er gitt til meg for å ødelegge skjebnen min på navngivningsseremonidagen, opphever jeg deg i Jesu navn.

18. Jeg mottar befrielse fra hvert satanisk bur opprettet for meg med noe ondt navn, i Jesu navn.

19. Alt godt som disse navnene har ødelagt i livet mitt, skal gjenopprettes syv ganger, i Jesu navn.

20. Jeg navngir meg på følgende måte. . (nevn navnene dine), i navnet til Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd.
Takk Jesus for at du ga meg et nytt navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.