20 MFM-bønnpoeng mot forfedres gjeld

0
19834

Salme 68: 1-2:
1 La Gud stå opp, la hans fiender bli spredt; la også de som hater ham, flykte for ham. 2 Når røyk blir drevet bort, så kjør dem bort. Når voks smelter foran ilden, så la de ugudelige gå til grunne for Guds nærhet.

I dag skal vi involvere 20 bm. Poeng mot forfedres gjeld, dette mfm bønn poeng ble inspirert av min far i Herren, dr. Olukoya fra ildfjellet og mirakeldepartementene. Hvert tak i åndelige ånder på ditt liv må du bli brutt av ild i Jesu navn. Hva er forfedres gjeld? Dette er sataniske krav som ble stilt til våre forfedre da de tjente djevelen i sine dager, disse kravene ble oppfylt av våre fedre og de skulle overlate den til neste generasjon og så videre og så videre, men nå er ikke den nåværende generasjonen lenger serverer avguder, mange av dem er nå enten kristne eller vantro. Som et resultat av dette begynner denne forfedersånden å angripe den nåværende generasjonen fordi de er skyldnere for dem. Inntil de betaler opp forfedres gjeld, fortsetter beleiringen over disse familiene. Den forferdelige veien rundt disse situasjonene er denne, mange ganger vet kanskje ikke den nåværende generasjon noe om forfedres gjeld, men akkurat som de sier, er uvitenhet om loven ikke en unnskyldning.

De fleste av utfordringene i familiene i dag, kan spores til der forfedre, mange familier har vært dedikert til visse demoniske enheter i guds navn, for mange år siden, og de demoniske kreftene holder fremdeles disse familiemedlemmer bundet, med alle slags katastrofer , selv de som er født på nytt blir ikke unntatt, djevelen vil fortsatt angripe dem, men jeg har gode nyheter for deg i dag, når du engasjerer disse mfm-bønnepunktene mot forfedres gjeld, skal hver gjeld som du eller dine forfedre skylder djevelen være avlyst i Jesu navn. Hør på meg Guds barn, du skylder ikke djevelen noe, du er blitt kjøpt til en pris, 1 Kor 6:20. Kristus betalte alle dine gjeld på korset, derfor skylder du ingen djevel ingenting, hver forfedermakt som holder deg og dine familiemedlemmer nede, de skal bli ødelagt av ild i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Stå opp og forsvare deg åndelig, ikke la djevelen presse deg rundt, Satan vil alltid trives på din uvitenhet, det er ingen makt som kraften i Jesu navn, stå opp og be, be deg ut av hver forfedres gjeld, løslat Guds ild for å brenne ned og ødelegge hvert forfedres alter som er reist mot deg og dine familiemedlemmer. Jeg tror at dette mfm bønn poeng mot forfedres gjeld vil du evig gjøre deg fri i Jesu navn. Jeg ser deg feire din frihet i Jesu navn. Gud velsigne deg.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker for at jeg er dekket av Jesu blod.

2. Far, ved kraften i Jesu navn ødelegger jeg enhver kraft som vil stå imot denne bønnen.

3. Jeg erklærer at all ond gjeld som oppstår fra forfedrenes tilbedelse av mine forfedres gud over mitt liv og familie, brytes av ild, i Jesu navn.

4. Hver gjeld jeg har med vannbrennevin, ørkenbrennevin, trolldomspiritus, ånder i onde hellige trær, ånder inne under hellige steinhauger, familiegud, ond familie verge ånd, familie landsby serpentin ånder, maskerade ånder, arvede hustruer, bli kansellert nå !!! ved Jesu blod.

5. Hver ubevisst ond sjelebånd og pakt med forfeders ånder blir brutt av Jesu blod.

6. Hver beslutning, løfte eller løfte som er gjort av mine forfedre i strid med min guddommelige skjebne, mister ditt tak i ild, i Jesu navn.

7. Hver rettslig grunn som åndelige / verge ånder har i livet mitt, blir ødelagt av Jesu blod.

8. Hver generasjons forbannelse av Gud som følger av avgudsdyrkelsens synd på mine forfedre, vaskes rent med Jesu blod i Jesu navn.

9. Hvert ondt alter som taler mot meg, blir tauset av Jesu blod i Jesu navn.

10. Hver forfedermanipulering av livet mitt, bli omvendt, i Jesu navn.

11. Hvert ondt forfedres livsmønster designet for meg gjennom løfter, løfter og pakter, blir brutt, i Jesu navn.

12. Hvert tak i ethvert offer som noen gang er tilbudt i min familie eller på mine vegne, bryter jeg din makt i mitt liv, i Jesu navn.

13. Ethvert forfedres bloduthold av dyr, eller mennesker som berører meg, mister taket ditt ved Jesu blod.

14. Enhver forbannelse plassert på min forfedres linje av noen som er utro, mishandlet eller på dødspunktet, bryt nå, i Jesu navn.

15. Hvert plagg av forfedre, svakhet, sykdom, sykdom, utidig død, fattigdom, utilbør, vanære, skam og fiasko i utkanten av mirakler som ble overlevert til min generasjon, blir avlyst av Jesu blod i Jesu navn.

16. Hver ond forfedermester i min familie, kuttet jeg deg av, i Jesu navn.

17. Enhver ond forfedres vane og svakhet ved moralske feil som manifesterer seg i livet mitt, mister grepet og løslater meg nå, i Jesu navn.

18. Enhver makt fra min familiebakgrunn som prøver å gjøre et forlis av livet og tjenesten min, blir ødelagt av Guds ild, i Jesu navn.

19. Hvert raseri og raseri av forfedres og familiens ånder som følge av at jeg ble født på nytt, blir slukket av Guds flytende ild, i Jesu navn.

20. Enhver forfedermakt som frustrerer ethvert område i livet mitt for å avskrekke meg fra å følge Kristus, motta flere ødeleggelser, i Jesu navn.

Takk for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.