30 effektive bønnepoeng

0
12606

Efeserne 1: 15-23:
15 Derfor har jeg også, etter at jeg hørte om din tro på Herren Jesus, og kjærlighet til alle de hellige, ikke slutt å takke for dere ved å nevne dere i mine bønner. 16 For at vår herre Jesus Kristus, ærefaderens far, kan gi dere visdomens ånd og åpenbaring i kunnskapen om ham. 17 Øyene til din forståelse blir opplyst; for at dere skal få vite hva som er håpet om hans kall, og hva rikdommen er med hans arves herlighet i de hellige, 18 og hva er hans overmåte storhet for vår tjeneste som tror etter hans mektige arbeid makt, 19 som han utførte i Kristus, da han løftet ham opp fra de døde og satte ham til sin egen høyre hånd på himmelen, 20 Langt over all fyrstedømme og makt og makt og herredømme og hvert navn som er navngitt, ikke bare i denne verden, men også i den som skal komme. 21 Og har lagt alle ting under hans føtter og gitt ham til å være leder for alle ting for kirken, 22 som er hans legeme, fylden av ham som fyller alt i alt.

Vår Gud er en Gud av umuligheter, ingenting er for vanskelig for ham å gjøre, og ingenting er for sterkt for at han kan håndtere. Det han sier at han vil gjøre, vil han gjøre, og jeg tror at Gud vil gjøre store og mektige ting i livet ditt i Jesus navn. I dag skal vi delta i det jeg kaller 30 effektive bønnepunkter. Dette effektive bønnepoeng er såkalt fordi det er bønner som enhver troende må be om livet. Dette bønn poeng er bønnene Paul ba for efeserne, menigheten i Efesos. De er effektiv bønn poeng fordi når du går i virkeligheten med din status i Kristus, blir du en ustoppelig kristen.

De fleste av tingene vi ber om krever bare "lys" (Åpenbaringen). Når vi vandrer i åpenbaring, blir øynene til vår forståelse opplyst, og vi begynner å se veien ut av livets utfordringer. Hoseas 4: 6 forteller oss at mennesker omkommer fordi de mangler kunnskap, ikke fordi djevelen er mektig, men fordi de mangler forståelse. De største dyd en kristen må ha for å lykkes i livet er forståelse. Vi må også vite som troende at storheten til Guds kraft virker i oss. Større er han som er i oss enn han som er i verden, 1 Johannes 4: 4. Guds kraft som virker i oss, gjør oss over kommer, og når vi overvinner, kan vi ikke svikte i livet. Disse effektive bønnepunktene er delt inn i 30 bønnepunkter, og alt kommer fra Efeserne 1: 15-23. Jeg oppfordrer deg til å studere det bibelske verset mens du ber denne bønnen over livet ditt. Jeg ser deg vandre i seier i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

1 Far, jeg takker deg for at du sendte Jesus Kristus til oss.

2. Far, jeg erklærer at jeg vandrer i Kristi visdom i dag i Jesu navn.

3. Far, jeg erklærer at lyset fra ditt ord lyser i livet mitt, derfor vil jeg aldri vandre i mørke igjen i Jesu navn.

4. Jeg erklærer at på grunn av den hellige ånd inni meg, har jeg kunnskap om Kristus i Jesu navn

5. Jeg erklærer at jeg har åndelig forståelse på alle livsområder i Jesu navn

7. Jeg erklærer at jeg har Kristi sinn, derfor skal ingenting være umulig for meg å oppnå i Jesu navn.

8. Jeg erklærer at fordi Guds ord virker i meg, har jeg alle mine himmelske arver i Kristus i Jesus navn

9. Jeg erklærer at jeg har herredømme, fordi Guds kraft virker i meg.

10. Jeg erklærer at jeg er en overvunnet, fordi større er han som er i meg, enn han som er verden.

11. Jeg erklærer at jeg har herredømme over livets omstendigheter i Jesu navn

12. Jeg erklærer at jeg har herredømme over økonomien min i Jesus navn

13. Jeg erklærer at jeg har herredømme over sykdommer og sykdommer i Jesu navn

14. Jeg erklærer at jeg har herredømme over demoniske staver, sjarm og fortryllelser i jesus-navn

15. Jeg erklærer at jeg har herredømme over kroppen min for å sette den under undertrykkelse i jesus-navn

16. Jeg erklærer at jeg har herredømme over husholdningsfiender i Jesu navn

17. Jeg erklærer at jeg har herredømme over hekser og trollmenn i Jesu navn.

18. Jeg erklærer at jeg har herredømme over marine makter i Jesus navn

19. Jeg erklærer at jeg har herredømme over fyrstedømmer og krefter i Jesu navn

20. Jeg erklærer at jeg har herredømme over synd i Jesu navn

21. Jeg erklærer at jeg sitter ved Guds høyre hånd, langt over alle fyrstendigheter og krefter i Jesu navn

22. Jeg erklærer at jeg er uberørbar, fordi kraften som reiste Jesus opp fra de døde er i arbeid i meg i Jesus navn.

23. Jeg erklærer at jeg har myndighet til å trå på slanger og skorpioner og til å ødelegge djevelenes makt, og ingenting skal på noen måte skade meg i jesus navn

24. Jeg erklærer at jeg er uforklarlig i Jesu navn.

25. Djevelen og hans agenter er for små til å stå på min vei til storhet i livet i Jesus
navn

26. Jeg erklærer at ingen mennesker skal ha en tid med suksess alle dagene av mitt liv i Jesu navn

27. Jeg erklærer at jeg er en ny skapelse, derfor har forfedres forbannelser ingen makt over meg.

28. Jeg erklærer at jeg sitter på himmelske steder, derfor skal jeg bare kjenne livets fjell og aldri dalene i Jesu navn.

29. Jeg lever, beveger meg og har mitt vesen i Kristus Jesus, derfor kan ingenting stoppe meg i dette livet og i livet som kommer i Jesu navn.

30. Jeg erklærer at min frelse er av nåde, derfor har ikke synd makt over livet mitt i Jesu navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.