Breaking Evil Covenant mfm Prayer Points

1
16874

Zechariah 9: 11-12:
11 Også med blod fra din pakt har jeg sendt dine fanger ut av den gropen som ikke er vann. 12 Vend dere til festet, I håpets fanger: I dag erklærer jeg at jeg vil gi deg dobbelt;

En pakt kan defineres som en avtale mellom to eller flere mennesker, og den er vanligvis forseglet med en signatur, en ed eller blod. En pakt kan også være transgenerasjonell, det vil si at noen kan inngå en pakt som kan omfatte hans barn og barnebarn og utover. Abrahamspakten er en trans generasjonspakt, den er fremdeles i arbeid i dag, hvert eneste Guds barn, er et ætt av Abraham og er derfor en arving etter de Abrahamske velsignelsene, Galaterne 3:29. Akkurat som vi har trans generasjonspakter om velsignelser, har vi også trans generasjonspakter forbannelser og ondskap. I dag skal vi være med å bryte onde pakter mfm bønnepunkter. Disse mfm-bønnepunktene er inspirert av pappa Olukoya fra fjell av ild og mirakelministerier, disse mfm-bønnepunktene vil gi deg mulighet til å bryte alle onde pakter som holder deg fanget.

Hvor farlige er onde pakter, onde pakter i a familie kan føre til alle slags negative forekomster i et hjem. Når en satanisk pakt jeg snakker i en familie, blir familien sårbar for alle slags sataniske undertrykkelser og angrep. Ond pakt i en familie kan føre til følgende blant andre:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Feil
2. Stagnasjon
3. Løfte og mislykkes
4. Barrness
5. Fruktløs arbeidskraft
7. Fattigdom
8. Ekteskapelig forsinkelse
9. Sykdommer
10. For tidlig død

Listen kan fortsette og fortsette, men når vi engasjerer dette mfm bønn poeng i dag skal alle onde pakter i ditt liv og din familie bli ødelagt i dag i Jesu navn.

La Gud stå opp, og la alle onde pakter brytes i stykker. Som Guds barn er du under en pakt, og det er den nye pakt, beseglet med Kristus Jesus. Hver pakt er dårligere enn den nye pakt. Jeg bryr meg ikke om hvilke pakter forfedrene dine inngikk med djevelen, jeg bryr meg ikke hvor lenge den pakt har eksistert, mens du engasjerer deg i denne brytende onde paktens bønnepunkter i dag, ser jeg deg gå fritt ut av enhver ond pakt i Jesu navn. Mange troende i dag er under djevelens felle på grunn av pakten der fedrene inngikk eller den som ble opprettet av seg selv bevisst eller ubevisst. Jeg ber om at Guds barmhjertighet vil finne deg i dag. Bruk disse bønnepunktene av hele ditt hjerte, be dem igjen og igjen, ikke slutte å be dem før du ser alle sataniske pakter i livet ditt bli ødelagt. Enhver pakt som ikke er fra Gud som er i arbeid i livet ditt i dag, må ødelegges i Jesu navn. Gå og del dine vitnesbyrd !!!.

Bønnepoeng

1. Fader, ved Jesu blod, skyll åndelig forurensning ut av blodet mitt, i Jesu navn.

2. Jeg redder meg fra enhver demonisk ond pakt, i Jesu navn.

3. Jeg redder hodet mitt fra enhver ond pakt, i Jesu navn.

4. Jeg demonterer alle festninger av onde pakter, i Jesu navn.

5. Jeg redder meg selv fra enhver pakt som forbandes, i Jesu navn.

6. La Jesu blod tale mot enhver ubevisst ond pakt i mitt liv i Jesu navn

7. Jeg taler ødeleggelse til fruktene av urene ånder i livet mitt, i Jesu navn.

8. Jeg bryter all ond paktforbindelse, i Jesu navn.

9. Jeg demonterer hver festning av onde pakter, i Jesu navn.

10. Jeg opphever virkningene av ond tilgang til blodet mitt, i Jesu navn.

11. Jeg utfrir hele familien fra enhver forbannet forbannelse, i Jesu navn.

12. Jeg redder hvert organ i kroppen min fra grepet av den onde pakt, i Jesu navn.

13. Jeg kobler fra meg og min familie fra enhver territoriell pakt, i Jesu navn.

14. Jeg tar avstand fra alle stammens blodpakt, i Jesu navn.

15. Jeg adskiller meg fra hver arvet blodpakt, i Jesu navn.

16. Jeg trekker blodet mitt ut fra hvert ondt alter, i Jesu navn.

17. Jeg trekker blodet mitt fra hver sataniske blodbank, i Jesu navn.

18. Jeg bryter hver ubevisst ond pakt, i Jesu navn.

19. La blod fra ethvert dyr som blir utøst på mine vegne av hekser og trollmenn miste sin paktkraft, i Jesu navn.

20. La hver dråpe blod som taler ondt mot meg, bli taus av Jesu blod.

21. Jeg løslater meg fra hver kollektiv blodpaktfangenskap, i Jesu navn.

22. Jeg løslater meg fra enhver bevisst eller ubevisst ond blodpakt, i Jesu navn.

23. La blod fra enhver ond pakt miste sin makt over meg, i Jesu navn.

24. Jeg foreskriver ugyldiggjørelse av enhver ond paktavtale, i Jesu navn.

25. La blodet fra den nye pakt tale mot blodet fra enhver ond pakt som militerer mot meg, i Jesu navn.

26. Jeg mottar mandatet til å diskvalifisere retten til alle onde blodpakter, i Jesu navn.

27. Hver ond blodpakt som er dannet med ethvert organ i kroppen min, blir ugyldiggjort ved Jesu blod.

28. Jeg gjenoppretter alle de gode tingene som er stjålet av fiendene gjennom onde pakter, i Jesu navn.

29. La enhver ond blodpakt langs min blodlinje nøytraliseres, i Jesu navn.

30. Jeg løslater meg fra enhver forbannelse knyttet til onde pakter, i Jesu navn.

Takk Jesus for min totale befrielse Amen.

 


annonser
Forrige artikkel60 Daglig morgenbønn før jobb
Neste artikkel30 effektive bønnepoeng
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her