20 Bønn for overlevelse for å fjerne familiebannelse

3
29133

Num 23:23:
23 Det er sannelig ingen fortryllelse mot Jakob, og det er ingen spådom mot Israel. I følge denne tid skal det sies om Jakob og om Israel: Hva har Gud gjort!

A familie forbannelse kan defineres som et satanisk hold eller inneslutning over en familie. Dette satanholdet kan være i en familie i generasjoner, inntil holdet er brutt, vil familien og medlemmene forbli i evig trelldom. I dag skal vi engasjere 20 frelsesbønner for å fjerne familiebannelse. Dette utfrielsesbønn er din billett til frihet fra enhver form for familiebinding. Mange mennesker får mye tilbakeslag, og alle slags ulykker bare på grunn av forbannelsen over familiene. For eksempel led generasjonen av gehazi av spedalskhet som følge av forbannelsen i familien, 2. Kongebok 5:27. Du lider kanskje av en forbannelse i familien din som du ikke vet noe om, det kan til og med være et resultat av dine forfedres synder at familien din er i trelldom, men i dag, når du engasjerer deg i denne befrielsesbønnen for å fjerne familie forbannelse, jeg ser alle forbannelser i familien din ødelagt for alltid i Jesu navn.

Den største formen for befrielse er selvutfrielse, dette er befrielse ved Guds ord og gjennom bønner. Før vi går inn i frelsesbønnene, vil jeg at du skal vite noen ting om din status i Kristus og også om forbannelser. Nedenfor er bibelske fakta som fastslår det faktum at du ikke kan være under en forbannelse.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

10 bibelvers som kan frigjøre deg fra familiebanninger

1). Du kan ikke bli forbannet. Galaterne 3:13.

2). Du kan ikke være under en stave. Num 23:23

3). Du har makt over djevler. Lukas 10:19

4). Du sitter sammen med Kristus på høye steder. Efeserne 2: 6

5). Vi er langt over fyrstendigheter og makter. Efeserne 1:21

6). Vi er overført fra mørke til lys. Kolosserbrevet 1:13.

7). Vi har Den hellige ånd i oss. Apostlenes gjerninger 1: 8

8). Jo større en bor inni oss. 1. Johannes 4: 4

9). Vi kan gjøre det umulige. Markus 9:23

10). Vi er født av Gud. Johannes 1:13.

Ovennevnte bibelvers og kunnskap er det du trenger å vite for å være fri fra familie forbannelser. Når du ber med forståelse, får du fremragende resultater. Min bønn for deg i dag er dette når du engasjerer deg denne utfrielsesbønnen for å fjerne familiebannelse, bevæpnet med denne forståelsen, du skal være ustoppelig i Jesu navn. Jeg erklærer at når du deltar i denne utfrielsesbønnen med tro i dag, skal alle djevelens forbannelser som holder familien din bli ødelagt for alltid i Jesu navn.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for at du har overgitt min familie ved blodet til din sønn Jesus Kristus.

2. Far, ved din barmhjertighet og gjennom Jesu Kristi blod, vask bort hver synd i familien min i Jesus navn.

3. Far, la din nåde overgå all djevelens dom mot min familie i Jesu navn.

4. Jeg overskriver all helvete forbannelse mot livet mitt i Jesus navn

5. Jeg erklærer ugyldig og ugyldig enhver ond uttale over min familie i Jesu navn

6. Jeg bestemmer slutt på alle fortrolelser som arbeider mot min familie i Jesu navn

7. Jeg befri meg fra alle former for generasjonsforbannelse og trelldom i Jesu navn

8. Jeg frir meg fra alle konsekvenser av mine fedres synder i Jesus navn

9. De ugudelige skal dø for sin ondskap, jeg erklærer at meg selv og min familie ikke skal lide for vår fedres ondskap i Jesus navn
10. Hver tunge som reiser seg mot meg i dom i dag, fordømmer den i Jesu navn

11. Jeg og min familie stiger over forbannelser i Jesu navn

12. Jeg erklærer total familiefrelse fra fattigdomsånden i Jesu navn

13. Jeg erklærer total familiefrielse fra ånden av barskhet i Jesu navn

14. Jeg erklærer total familiefrielse fra stagnasjonens ånd i Jesu navn

15. Jeg erklærer total familiefrielse fra ånden til nær suksesssyndrom i Jesu navn

16. Jeg erklærer total familiefrelse fra ånden av for tidlig død i Jesu navn

17. Jeg erklærer total familiefrielse fra ånden og oppturene i Jesus navn

18. Jeg erklærer total familiefrielse fra ånden av sykdommer og sykdommer i Jesu navn

19. Jeg erklærer total familiefrielse fra alle former for forbannelser i Jesu navn

20. Far, jeg takker deg for min totale utfrielse og for hele min familie i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

  1. Familien min står overfor mange negative ting knyttet til eksamen, forhold, sinne, bare alt negativt skjer. Min sønn er på medisinstudiet, vær så snill å be om at han kan bestå eksamen, selv om han jobber veldig hardt, består han, men at angst fortsatt er der under eksamen. Hans avsluttende eksamen er o 9. og 11. desember, og det er livet hans snur eksamen, må han bestå dette semesteret for å komme gjennom medisinskolen.
    Kona er full av sinne hele tiden, jeg er hjelpeløs, vær så snill å be for meg og min familie. Selv om vi har regelmessige bibelstudier og bønner om kvelden, men alt er ille i familien vår. så mye depresjon og tristhet. Be ... takk. Dinesh

  2. Familien min er fanget i et liv med narkotika og syndige måter mot seg selv og hverandre. Jeg har bedt uten å nøle om hjelp fra Gud, men likevel kjemper jeg også for fristelsen som plager sønnene mine, datter og lov. Min kone har gjort det mulig å fortsette i årevis, og jeg sto ved å delta mens hun endelig vendte seg mot meg med en annen mann. Jeg falt på kne og visste at jeg hadde så mye å be for. Starter med tilgivelse for min del i alt som har skjedd med meg og mine sønner. Hjelpe min egen kone til å utføre syndige handlinger mot ekteskapet vårt. Også jeg har gjort denne avskyelige handlingen, og jeg har alltid sagt i bønn at jeg har skapt mine egne smerter og depresjoner. Familien min har nå sparket meg etter å ha prøvd å endre meg drastisk, og avslørte at vi har et 4 år gammelt barnebarn som blir ført inn i denne livsstilen og misbrukt og endret barnets vekst. Jeg ble tvunget ut av hån mot meg og til slutt brøt jeg b slo tilbake. Å ta meg ut av hjemmet jeg prøvde å hjelpe, og borte fra barnebarnet mitt som jeg var, har jeg vært hans eneste tilflukt. Nå i dag blir jeg ødelagt og beskyldt for å være overgriperen. Familiens spyd ledet av min kone har bestemt seg for å bli kvitt meg som en måte å beskytte giftene på. Min kone har vært en aktivator og kjenner ingen grenser eller bryr seg også. Dette har meg hjemløs og redd, men jeg fortsetter å be for dem, og jeg elsker dem fortsatt så høyt. Jeg føler at djevelens ånd har vokst i det hjemmet og forankret sjelene.

  3. Isinumpa ako ng aking magulang lalo ng aking ina,ngayon ko lng nlaman ngunit sila ay patay na,sa kadahilanan ng mga away2 ng pamilya,pinaalis ko sila sa bahay.noong umalis sila sinumpa ako ng nanay ko.ngayon ngkaranas ako nkaranas ako sa spør mega anak, lumala and sila skin at maraming mga bagay2 na d ko maintindihan.pls be for meg og hele familien min.amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.