20 kraftige ikke flere forsinkelsesbønnepoeng

0
10278

Habakkuk 2: 1-3:
1 Jeg vil stå på vakten min og sette meg på tårnet og se på hva han vil si til meg, og hva jeg skal svare når jeg blir motbevist. 2 Og Herren svarte meg og sa: Skriv synet og gjør det klart på bord, så han kan løpe som leser det. 3 For synet er ennå til en bestemt tid, men til slutt skal den tale og ikke lyve. Selv om den blir, vent på den; fordi den sikkert kommer, vil den ikke bli.

Vi tjener en Gud som aldri kan være for tidlig eller for sent, han er alltid i tide. Uansett situasjoner og omstendigheter du måtte gå igjennom i dag, vil jeg at du skal vite at Gud vil utfri deg og at han vil levere i tide. Timingen hans er vanligvis ikke timingen vår. Du tenker kanskje, ”kameratene mine har fått det og slik, men jeg er fremdeles uten”, men Gud sendte meg for å fortelle deg i dag, at ditt mirakel er på vei, og det vil komme på tide. I dag skal vi involvere 20 kraftige ikke flere forsinkelsesbønepunkter, disse bønn poeng vil styrke oss til å overvinne ånden til forsinkelser. Ikke alle forsinkelser er normale, noen forsinkelser er demonorientert. I Danias bok 10:13 ble Daniels bønner forsinket i 21 dager av prinsen av Persia, Daniel fikk seieren fordi han vedvarte i bønnene. Vi må forstå at det er spirituelle krefter som er der ute for å utsette gjennombruddene våre, de prøver å motstå bønnene våre ved å angripe din tro. Men når vi ber disse 20 kraftige ikke flere forsinkelsesbønnene i dag, skal enhver motstand på din vei mot dine gjennombrudd knuses permanent i Jesu navn.

I Lukas 18: 1 sa Jesus at vi alltid må be og ikke besvime. Vedvarende bønner er motgift for ånden av forsinkelser. Når du gir opp bønnene dine, taper du, skal du aldri tape i Jesu navn. Du må stadig motstå djevelen i bønner for å se svarene dine bli gitt. Disse ikke flere forsinkelsesbønnepunktene vil avslutte forsinkelser i livet ditt for alltid i Jesu navn. Det har ikke noe å si hvor umulige situasjonene dine kan se ut, guden som reiste Lasarus fra de døde vil løfte deg ut av de utfordringene du har gitt ditt løfteland i Jesus navn. Be denne bønnene med tro i dag og se Gud gi deg dine etterlengtede vitnesbyrd.

Bønnepoeng

1. Jeg står imot enhver makt som utsetter min reise til gjennombrudd, faller ned og dør, i Jesu navn.

2. Hvert jeg selv påførte problemer i livet mitt som forårsaker forsinkelsesånde, blir herved vasket bort med blodet, i Jesu navn.

3. Jeg bryter pakter og forbannelser fra forsinkelsens ånd i livet mitt, i Jesu navn.

4. Jeg bryter forbannelsene fra ånden til frustrasjonene over livet mitt, i Jesu navn.

5. Hver effekt av forsinkelsesånden i livet mitt, blir ugyldiggjort av Jesu blod.

6. Hver ånd med langsom fremgang og stagnasjon i livet mitt, motta Guds ild nå og bli ødelagt, i Jesu navn.

7. Hver ånd for å unngå gode ting i livet mitt, bli ødelagt, i Jesu navn.

8. Herre, jeg avviser overførte forbannelser i livet mitt i Jesu navn

9. Jeg vil ikke mate fra livets søppelkasser, i Jesu navn.

10. Jeg nekter å ha til overs fra livet, i Jesu navn.

11. Hver irritasjonsånd i livet mitt, vaskes av Jesu blod.

12. Jeg avviser ånden av frykt, angst og motløshet, i Jesu navn.

13. Hver ond instruksjon, profeti eller spådommer som blir gitt mot mitt liv ved demoniske ytringer, blir kansellert av Jesu blod.

14. Jeg avviser halens ånd, jeg påstår hodets ånd, i Jesu navn.

15. Jeg mottar englehastighet dit Gud vil at jeg skal være nå, i Jesu navn.

16. Alle onde forekomster i livet mitt som et resultat av satnisk gift, vaskes bort med Jesu blod.

17. Herre, katapulter meg til storhet som du gjorde for Josef i Egyptens land i Jesus navn

18. Jeg avviser glatte velsignelser, i Jesu navn.

19. Jeg avviser latskapens ånd, i Jesu navn.

20. La alle mine fiender og deres festninger bli ødelagt av Guds torden i Jesu navn.

Takk Jesus.

20 Ikke flere forsinkelse av bibelvers

Her er 20 ikke flere forsinkede bibelvers som vil hjelpe deg i dine bønner mot ånden av forsinkelser, mens du studerer disse bibelversene, ser jeg Gud tale til deg uttrykkelig i Jesu navn.

Bibelvers

1). 2. Peter 3: 9:
9 Herren er ikke slakk med hensyn til sitt løfte, som noen mennesker regner med slapphet; men er langvarig overfor oss, ikke villig til at noen skal gå fortapt, men at alle skal komme til omvendelse.

2). Salme 70: 5:
5 Men jeg er fattig og trengende; skynd meg, o Gud! Du er min hjelp og min frelser; Herre, la ikke være med å tære.

3). Salme 40: 17:
17 Men jeg er fattig og trengende; likevel tenker Herren på meg: Du er min hjelp og min frelser; vær ikke tær, o min Gud!

4). Daniel 9: 19:
19 Herre, hør! Herre, tilgi; Herre, lytt og gjør; utsett ikke for din egen skyld, min Gud, for din by og ditt folk er kalt ved ditt navn.

5). Lukas 18:7:
7 Og skal ikke Gud hevne sine egne utvalgte som roper dag og natt til ham, selv om han lengter med dem?

6). 41. Mosebok 32:XNUMX:
32 Og for at drømmen ble doblet Farao to ganger; det er fordi tingen er etablert av Gud, og Gud vil om kort tid gjøre det.

7). Habakkuk 2: 3:
3 For synet er ennå til en bestemt tid, men til slutt skal den tale og ikke lyve. Selv om den blir, vent på den; fordi den sikkert kommer, vil den ikke bli.

8). Hebreerne 10: 37:
37 For enda en liten stund, og den som kommer, vil komme og ikke vil bli værende.

9). 7. Mosebok 10: XNUMX:
10 Og tilbakebetaler dem som hater ham for deres åsyn, for å ødelegge dem; han vil ikke være slakk mot den som hater ham, han vil betale ham tilbake til sitt ansikt.

10). Esekiel 12:25:
25 For jeg er Herren: Jeg vil tale, og ordet som jeg skal tale skal skje; det skal ikke bli mer langvarig; for i dine dager, ditt opprørsk hus, vil jeg si ordet og utføre det, sier Herren, Gud.

11). Esekiel 12:28:
28 Derfor sier til dem: Så sier Herren, Gud: Ingen av mine ord skal forlenges lenger, men ordet som jeg har talt skal gjøres, sier Herren, Gud.

12). Jesaja 46: 13:
13 Jeg nærmer min rettferdighet; den skal ikke være langt borte, og min frelse skal ikke bli; og jeg vil sette frelse i Sion for Israel min herlighet.

13). Jeremia 48:16:
16 Moabs ulykke er nær ved å komme, og hans lidelse går raskt.

14). Salme 58: 9:
9 Før pottene dine kan føle tornene, skal han ta dem bort som med en virvelvind, både levende og i sin vrede.

15). Romerne 16:20:
20 Og fredens Gud skal kvele Satan under dine føtter om kort tid. Vår Herre Jesus Kristus nåde være med deg. Amen.

16). Lukas 18:8:
8 Jeg sier dere at han vil hevne dem raskt. Likevel, når Menneskesønnen kommer, skal han finne tro på jorden?

17). Romerne 13:11:
11 Og det, vel vitende om tiden, at det nå er på høy tid å våkne ut av søvnen; for nå er frelsen vår nærmere enn da vi trodde.

18). Åpenbaringen 10: 6:
6 Og sverget ved ham som lever for alltid og alltid, som skapte himmelen og de tingene som er der, og jorden og de tingene som er der, og havet og det som er der, for at det skulle være tid ikke lenger:

19). Åpenbaringen 1: 1:
1 Åpenbaringen om Jesus Kristus, som Gud ga ham, for å vise sine tjenere ting som snart må skje; og han sendte og signaliserte den av sin engel til sin tjener John:

20). Åpenbaringen 22: 6:
6 Og han sa til meg: Disse ordene er trofaste og sanne, og Herren, de hellige profeters Gud, sendte sin engel for å vise sine tjenere det som snart må gjøres.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her