30 krigførebønn poeng for å lamme Strongman

0
10313

Kolosserbrevet 2:15:
15 Og han hadde bortskjemt fyrstedømmer og krefter, og gjorde en åpenbaring av dem og seiret over dem i den.

Hvert født på ny av Guds barn er et mål for djevelen. Derfor vil det være tåpelig av deg å tenke at det du ikke vet ikke kjenner deg. Djevelen er ute for å stjele, drepe og til ødelegge livene til kristne, og det gjør han med sitt Sterk mann. Hvem er en Strongman? En sterkmann er en sta ånd av mørket tilordnet en bestemt person eller familie. Jobben til disse onde åndene er å holde disse familiene eller individene fanget. For å sørge for at de ikke kommer fremover eller gjør fremskritt i livet, men i dag har jeg gode nyheter til deg, vi skal engasjere 30 bønnepunkter for krigføring for å lamme sterkmannen. I åndens rike dominerer større kraft alle mindre krefter. Navnet på Jesus Kristus er navnet over alle navn og alle krefter (i himmelen, på jorden og under jorden) tilhører Jesus Kristus. Derfor når du engasjerer deg i dette poeng for krigsførsel, Jeg ser Gud lamme den sterke mannen i livet ditt i dag i Jesus navn.

Strongman hindrer sprit, de er på vei til dine velsignelser. De er ansvarlige for mye turbulens i mange kristne hjem. Faktisk har hvert kristent hjem en satanisk sterkmann tildelt av djevelen. Hvis du ikke er bønn, kan du aldri få bukt med sterkmann i farens hus. Manifestasjonene av strongman sees på forskjellige måter, nedenfor er noen av egenskapene til strongman:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Kjennetegn på The Strongman

A) Evigvarende fattigdom:

Mens fattigdom er en ting i sinnet, er mange familier under trylleformet fattigdom, forårsaket av demonisk sterkmann. Det er mange familier som ingen mennesker noen gang har laget det siden starten, de kan bli utdannet, men alle kryper fortsatt økonomisk. Dette er arbeidet til en sterkmann i den familien. Denne krigføringsbønnen peker for å lamme den sterke mannen skal frigjøre deg fra fattigdom i Jesu navn.

B). Ekteskapelig forsinkelse:

Det er mange familier der døtrene aldri gifter seg i tide. Uansett hvor vakker og veloppdragen, gifter de seg ikke i tide. Mange begynner til og med å få barn i farens hus. Dette er arbeidet med disse onde åndene, men når du engasjerer deg i denne krigføringsbønnen for å lamme sterkmannen, ser jeg at ekteskapsformularen er brutt i Jesu navn.

C). ufruktbarhet:

Ikke alle tilfeller av ufruktbarhet er medisinske, mange av dem er åndelige, det er mange familier under beleiringen av ufruktbarhet. De leger kan ikke spore noe problem med kvinnen og mannen hennes, men de kan fortsatt ikke få barna sine. Dette er sterke mannens verk. Jeg erklærer at du skal være fri i dag i Jesu navn.

D) Merkelige sykdommer og sykdommer:

Sykdommer er en undertrykkelse av djevelen, mange familier har blitt herjet med rare sykdommer, sykdommer som skaffer medisinske løsninger. Dette er åndelig forankrede sykdommer. De er verkene til strongman. Men når du driver med denne krigføringsbønnen for å lamme den sterke mannen, ser jeg at du ble leget øyeblikkelig i Jesu navn.

E). Utidig død:

Dette er også en sterkmanns verk, utidig død er ikke Guds vilje i ditt liv. Mange familier har blitt plaget med denne plagen. Ingen bor lenge i familiene der, en gammel mann kan dø på førti. Dette er en forbannelse av djevelen og skal brytes i dag i Jesu navn.

Listene fortsetter og fortsetter, vennligst ikke ta lett på disse bønnene, engasjer deg i det av hele ditt hjerte. Kjemp troens gode kamp og motstå sterkeren i din fars hus. Inntil du avvæpner djevelen, vil han aldri la deg gå. Når du engasjerer deg i denne krigføringsbønnen for å lamme sterkmannen, ser jeg Gud stå opp og spre alle motstandene dine i Jesus navn.

30 krigførebønn poeng for å lamme Strongman

1. Enhver makt som sponser forstyrrelse og forlegenhet mot meg, bli vanæret i Jesu navn.

2. La enhver ond sammensvergelse mot meg smuldre, i Jesu navn.

3. Hvert ødeleggelsesvåpen som er rettet mot meg, gå tilbake til avsenderen nå !!!, i Jesu navn.

4. Hver satanisk gjeng mot meg, demonteres, i Jesu navn.

5. Enhver makt som konsulterer solen og månen mot meg, fall ned og dø, i Jesu navn.

6. Alt i livet mitt som åpner døren for fienden, lukker jeg døren nå! Og ødelegg den tingen, i Jesu navn.

7. Jeg befaler alle mine fiender. å overgi seg til meg i skam, i Jesu navn.

8. Jeg skiller meg fra enhver åndelig transaksjon med de døde, i Jesu navn.

9. Jeg taler råtthet til hvert ondt tre som er plantet mot meg, i Jesu navn.

10. Engler av den levende Gud, ransaker de levendes og de dødes land og gjenvinner mine stjålne velsignelser, i Jesu navn.

11. Enhver god ting i livet mitt som plasseres på et hvilket som helst ondt alter, skal trekkes tilbake, i Jesu navn.

12. Herre, plant meg alltid i ditt manifesterte nærvær, slik at jeg blir for varm for djevelen i Jesu navn

13. La hver trolldomsfugl som flyr for min skyld motta ildpilen i Jesu navn.

14. Hver eneste ånd i graven som er tilordnet mitt liv, faller ned og dør, i Jesu navn.

15. La enhver husholdningsfiende som er mot meg, bli frustrert, i Jesu navn.

16. Hver agent av nakenhet og fattigdom, faller ned og dør, i Jesu navn.

17. Ved Jesu navn bøyer hvert satanisk kne som står i ethvert område av livet mitt.

18. Herre, forbløffe meg ved tegn og under i Jesu navn

19. Jeg begraver enhver sta tvil i dag, i Jesu navn.

20. Jeg lukket munnen til enhver satanisk sterkmann som brøler mot meg, i Jesu navn.

21. Ved blod av Jesus Kristus avvæpner jeg alle sterke menn i mine fedres hus i Jesu navn.

22. Jeg kuttet hodet til enhver Strongman med Herrens sverd, i Jesu navn.

23. Jeg lammer hver Strongman på vei i Jesu navn.

24. Jeg sier opp enhver sterkmann i Jesu navn.

25. Satanisk sterkmann går inn i kisten din, i Jesu navn.

26. Hver satanistisk motstand mot mine gjennombrudd, bli lammet, i Jesu navn.

27. La alle sterke menn i fattigdom i mitt liv falle ned og dø nå, i Jesu navn.

28. La ethvert symbol som representerer meg i den mørke verden bli ødelagt, i Jesu navn.

29. Jeg kuttet meg fri fra hendene på slanger og skorpioner, i Jesu navn.

30. La hvert ondt rike som regjerer mot meg bli revet i stykker, i Jesu navn.

Far takker for at du svarte mine bønner i Jesus navn.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.