30 bønnpoeng for å gjenopprette alle

10
42034

1. Samuel 30:8:
8 David spurte Herren og sa: Skal jeg forfølge denne troppen? skal jeg overhale dem? Og han svarte ham: Forfølge! For du skal helt sikkert overhale dem og uten å komme alle tilbake.

I dag skal vi se på 30 bønnepunkter for å gjenopprette alt. Hva betyr det å gjenopprette alt? Dette betyr ganske enkelt å ta tilbake alt det djevelen har tatt fra deg. Det betyr å eie alle dine eiendeler tilbake fra djevelen. Obadiah 1:17. Har du mistet noe i livet, har fått tilbakeslag i livet, er det ting i livet ditt som du fremdeles trenger guddommelig inngripen for, hvis ja, dette er bønnepunktene for deg. Som du påkaller Gud av restaurering, Han vil oppstå og hjelpe deg å overmanne din fiender og du skal gjenvinne alle dine stjålne varer i Jesu navn.

Vi tjener en Gud med overnaturlig gjenoppretting, sa han til David i 1.Samuel 30: 8, “uten å mislykkes gjenopprette alle” når du engasjerer deg i denne bønnepunktet for å komme deg hele dagen, skal du gjenvinne alle dine stjålne velsignelser i Jesu navn. Guden du tjener, vil høre dine bønner i dag, og du skal få tilbake alle vitnesbyrdene dine i Jesu navn. Be denne bønnen med tro i dag. Vår Gud er ikke et avgud, han hører, han ser, han snakker, han føler og han svarer. Kall på ham i dag i tro og forvent øyeblikkelige svar i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

30 bønnpoeng for å gjenopprette alle

1. Jeg gjenoppretter alle mine konfiskerte og stjålne eiendommer, i Jesu navn.


2. Du djevel, ta av hendene fra familien min i Jesu navn.

3. Jeg binder enhver sterkmann som holder arvene mine fanget, i Jesu navn.

4. Jeg gjenoppretter alle mine stjålne eiendommer fra mørkets huler, i Jesu navn.

5. La Guds engler ordinere skremmende lyder for å jage ut alle gjenstridige og samarbeidsvillige tidligere medarbeidere, i Jesu navn.

6. Jeg besitter alle mine eiendeler, i Jesu navn.

7. Herre, gjenopprett syvfold, alt det åndelige tyver har stjålet fra.

8. Jeg binder hver ånd som sitter i min besittelse, i Jesu navn.

9. Jeg forfølger, innhenter og tar tilbake alle mine velsignelser fra sterke mannens hånd, i Jesu navn.

10. Far, jeg sender din ild ned i fiendens leir for å ødelegge varene deres nå i Jesu navn

11. Jeg beordrer at pengene mine blir bur av fienden for å bli løslatt helt, i navnet til
Jesus.

12. Jeg bryter ryggraden til hver åndelig tyv i familien min i Jesu navn.

13. Far, hjelp meg å se mine feil og feil, og å gjøre alt i min makt for å overvinne og rette dem, i Jesu navn.

14. Far, vis meg hva jeg skal gjøre for at forretningskrise ikke skulle oppstå igjen i min virksomhet, i Jesu navn.

15. Herre, gi meg ørneøyet og øynene til Elisa for å forutse markedssituasjoner.

16. Herre, gi oss visdom til å gå ut av ugunstige forretningssituasjoner.

17. Far, hjelp meg med å formulere en plan for utvinning for å holde oss på toppen, i Jesu navn.

18. Herre, send meg guddommelige rådgivere som kan hjelpe meg med min virksomhet i Jesus navn

19. Herre, hjelp meg alltid å identifisere onde forretningsfeller i Jesu navn

20. Herre, hjelp meg med å opprette sikkerhetstiltak for å forhindre virksomhetssvikt i Jesu navn

21. La forslagene mine være for varme til at fienden kan sitte på, i Jesu navn.

22. La ikke-hedningenes rikdom overføres til meg, i Jesu navn

23. Jeg gjenvinner min velsignelse fra vann, skog og sataniske bukter, i Jesu navn.

24. O Herre, skap nye og lønnsomme muligheter for meg i Jesus navn

25. Gjenopprettes hver stjålne og satanisk overførte dyder i Jesu navn.

26. Enhver makt som sitter på en ond matte mot min velstand, faller ned og dør, i Jesu navn.

27. Jeg bestemmer at velstandens engler ville trekke tilbake de ugudelige rikdommene og overføre dem til meg, i Jesu navn.

28. Hver uberegnelig motgang som arbeider mot min velstand, mottar ildstenene i navnet til

29. Jeg vil ikke betale tiende til Egypt. Jeg skal ikke være utlåners tjener, i Jesu navn.

30. Høst fra satanisk avledede penger, fortløp tilbake til brystet mitt, i Jesu navn.

Far, takk for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel100 bønnpoeng mot drømmedrapere
Neste artikkel30 krigførebønn poeng for å lamme Strongman
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

10 KOMMENTARER

 1. Pastor Ike takker for bønnene og læren, jeg har mistet alt jeg har fått virksomheten min, pensjonen min, kona er syk og kan ikke finne arbeid, når jeg får jobb, ringer de meg og forteller meg at de ikke trenger meg, jeg har rotet meg, men jeg har angret, jeg ber Gud om å være min leder, og jeg vil følge. Vennligst be for min familie takk. Gud velsigne deg

 2. Bonjour mon pasteur
  Man fils en épousé la femme mariée d'autrui sans le savoir. De cette union, il ya eu 2 enfants.
  Quand nous avons su la vérité, mon fils a engagé la procédure judiciaire pour annuler cet acte de mariage.
  Mais ce qui est grave, ce que mon fils est devenu esclave de cette femme dangereuse. Il ne veut plus se débarrasser d'elle, alors que le mari de cette femme la réclame.
  Mon fils est dans un mauvais endroit avec une femme avskyelig, rusée, trompeuse, manipulatrice, sorcière, destructrice des familles. Man fils est son 5 ieme victime.
  Soutenez-nous dans la prière pour que mon fils se debarasse de cette gangrène. Et que cette femme soit chassée de chez mon fils et qu'elle rentre dans son foyer.
  Takk pasteur.

 3. Jeg har mistet alt inkludert personligheten min inkludert troen min, alle gavene mine er borte, temperamentet mitt alt om meg borte. Å Gud. Vær så snill å se på meg med barmhjertighetens øyne og få meg til å bli gjenopprettet i Jesus navn Amen

 4. Hei pastor lik dette dine bønner vær så snill å be for mannen min mitt ekteskapslivet går ikke bra mannen min er en alkoholisert person. Jeg mistet alt i livet mitt. Jeg føler meg elendig i livet mitt. Vennligst hold pastoren meg i bønnene dine

  • Jeg taler Guds allmektige fred inn i ekteskapet ditt i dag i Jesu navn. Måtte Guds plan om at ekteskapet etableres i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at mannen din får innsikt fra himmelen i Jesu navn.

 5. Jeg har mistet bønnelivet mitt og ting fungerer dårlig i livet mitt. Jeg er helt på etterskudd. Den Hellige Ånd, vennligst ta over. Herre Jesus, gi tilbake min herlighet

 6. Bonjour pasteur
  Merci pour la prière
  S'il vous plaît je voudrais vous solliciter à prier pour récupérer tous mes diplômes et ma richesse qui ont été volés par les ténèbres
  Takk
  takk

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.