30 bønner mot fremskrittsfiender

2
23221

Salme 35: 1-28:
1 Bønn min sak, Herre, med dem som strever med meg: kjemp mot dem som kjemper mot meg. 2 Ta tak i skjold og buckler, og stå opp for min hjelp. 3 Trekk også spydet ut, og stopp veien mot de som forfølger meg. Si til min sjel: Jeg er din frelse. 4 La dem bli forvirrede og skamme de som søker min sjel; la dem vende tilbake og bli forvirrede som tenker min skade. 5 La dem være som agn for vinden, og la Herrens engel jage dem. 6 La deres vei være mørk og glatt, og la Herrens engel forfølge dem. 7 For uten grunn har de gjemt for meg sitt nett i en grop, som de uten grunn har gravd etter min sjel. 8 La ødeleggelse komme over ham uten å vite; og la nettet som han har gjemt fange seg; i den ødeleggelsen la ham falle. 9 Og min sjel skal glede seg over Herren; den skal glede seg over hans frelse. 10 Alle mine bein skal si: Herre, hvem er som deg, som frelser den fattige fra den som er for sterk for ham, ja, den fattige og den trengende fra den som ødelegger ham? 11 falske vitner reiste seg; de satte ansvar for ting som jeg ikke visste. 12 De belønnet meg det onde til det gode til å ødelegge min sjel. 13 Men når de var syke, var klærne i sekk. Jeg ydmyket min sjel med faste; og bønnen min kom tilbake i mitt eget barm. 14 Jeg oppførte meg som om han hadde vært min venn eller bror: Jeg bøyde meg tungt, som en som sørger over moren. 15 Men i min motgang gledet de seg og samlet seg; ja, forstandene samlet seg mot meg, og jeg visste det ikke; de rev meg og ikke opphørte. 16 Med hyklersk hånere på høytider knuste de på meg med tennene. 17 Herre, hvor lenge vil du se på? redd sjelen min fra deres ødeleggelser, min elskede fra løvene. 18 Jeg vil takke deg i den store menigheten; jeg vil prise deg blant mange mennesker. 19 La ikke de som er mine fiender, urettmessig glede seg over meg, og la dem ikke blinke med øynene som hater meg uten grunn. 20 For de taler ikke fred, men de tenker svikefulle saker mot dem som er stille i landet. 21 De åpnet munnen bred mot meg og sa: Aha, aha, vårt øye har sett det. 22 Dette har du sett, Herre, hold ikke taushet! Herre, vær ikke langt fra meg! 23 Rør deg opp og våk opp for min dom, til min sak, min Gud og min Herre. 24 Døm meg, Herre min Gud, etter din rettferdighet; og la dem ikke glede seg over meg. 25 La dem ikke si i sine hjerter: Ah, så ville vi ha det; la dem ikke si: Vi har slukt ham opp. 26 La dem skamme seg og bli forvirret sammen, som gleder meg over min skade; la dem bli kledd med skam og vanære som forsterker seg mot mig. 27 La dem rope av glede og være glade som favoriserer min rettferdige sak. Ja, la dem hele tiden si: La Herren bli stor, som har behag i hans tjeners velstand.

Alle som har gravd en grop for deg, skal falle i den i Jesus navn !!! Guds barn, fiender av fremgang er ekte, de er de som åpent ler med deg, men i hemmeligheten forsøket på å motstå fremgangen din. Fremskrittfiender er de som er komfortable med deg så lenge du ikke går foran i livet, men blir ubehagelig når du begynner å vise tegn til suksess. Fremskrittfiender er de som har det bra med det faktum at du er avhengig av dem for å overleve, men blir urolig når du begynner å ta vare på deg selv. Hver fiende med fremgang i livet ditt i dag skal få øyeblikkelig dom fra din Gud i Jesu navn. Jeg har samlet 30 bønner mot fiender til fremgang. Denne bønnene er ditt våpen åndelig krigføring. Vær oppmerksom på at disse fiendene er veldig farlige, det er sataniske menneskelige agenter som ikke vil stoppe for å bringe deg ned. Mange troende har dødd i hendene på intetanende fremste fiender, du tror de er med deg, men de slår deg bakfra, det skal ikke være din del. Når du ber disse bønnene i dag, ser jeg at Gud utsetter alle fiendene dine og ødelegger dem med ild i Jesu navn.

Hver kristen som må overvinne må være bønn, verden vi lever i er full av ondskap, det krever bønnens kraft for å få de ugudeliges ondskap til å falle tilbake på hodet. Reis deg fra søvnen din og be denne bønnen mot fiender av fremgang. Når du ber disse bønnene, trenger du ikke å nevne navn, den hellige ånd kjenner de som jobber mot fremgangen din, både fysisk og åndelig, mens du engasjerer deg i disse bønnene, vil Herren fortsette å frustrere all deres innsats, han vil hele tiden ødelegge alle de onde enhetene som er rettet mot deg. Bønn er kraften som bringer levering fra fiendens angrep, til du roper til Herren, vil fiendene dine aldri gråte for deres liv. Stå opp i dag og forsvare deg selv i bønner, jeg ser deg frelst fra alle fiendene dine i dag i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

30 bønner mot fremskrittsfiender

1. La enhver satanisk menneskelig agent som står på vei til gjennombruddene mine, rydde bort nå, i Jesu navn.

2. Jeg ber hver anti-progress venn rundt meg om å bli utsatt og ryddet ut av livet mitt, i Jesu navn.

3. Alle fiendens krefter som holder meg lav, faller ned og dør, i Jesu navn.

4. Alle fiendens krefter som binder meg, faller ned og dør, i Jesu navn.

5. Hver fiende makt som stjeler fra meg, fall ned og dø, i Jesu navn.

6. Hver fiendes kraft som sprer ressursene og velsignelsene mine, faller ned og dør, i Jesu navn.

7. La Guds stein og ild ødelegge ethvert våpen for demosjon mot meg, i Jesu navn.

8. Hver fiendes kraft som undertrykker min heving, faller ned og dør, i Jesu navn.

9. Hvert demonisk panel opprettet mot meg, spredt til øde, i Jesu navn.

10. La enhver fortryllelse og fortryllelse rettet mot min fremgang vende seg mot dens eier, i Jesu navn.

11. Jeg overstyrer enhver demoniske avgjørelse tatt mot min fremgang, i Jesu navn.

12. La ungdommen min bli fornyet som ørnen, i Jesu navn.

13. Intet ondt våpen som er dannet mot meg skal blomstre i Jesu navn.

14. La loven om guddommelig delvishet begynne å fungere til min fordel, i Jesu navn.

15. Hver demoniske etablering på mitt arbeidssted og virksomhet, som kjemper mot min fremgang, krasjer og går i oppløsning, i Jesu navn.

16. Hver djevelens høyborg over livet mitt, skal brytes nå, i Jesu navn.

17. Jeg trekker ned alle ytre høyborg som virker mot min fremgang, i Jesu navn.

18. Hver satanisk plan for å flau meg, bli oppløst av ild, i Jesu navn.

19. Hver samling av de ugudelige mot meg, fysisk eller åndelig, skal spres til øde, i Jesu navn.

20. Jeg avbryter hver rapport som er ført mot meg i mørkets rike, i Jesu navn.

21. Jeg avbryter alle anklager som er anlagt mot meg i rikets mørke, i Jesu navn.

22. Jeg avlyser enhver beskyldning som er ført mot meg i mørkets rike, i Jesu navn.

23. Jeg opphever og ugyldiggjør enhver dom som ble avsagt meg i mørkets rike, i Jesu navn.

24. Jeg avbryter enhver avgjørelse som ble gitt over meg i mørkets rike, i Jesu navn.

25. Jeg avbryter all fordømmelse som ble gitt over meg i mørkets rike, i Jesu navn.

26. Jeg lammer onde hender for å utføre sin virksomhet mot meg, i Jesu navn.

27. Jeg saboterer operasjonene av mørkets krefter som ble bestilt mot mitt liv, i Jesu navn.

28. Jeg sprer oppgavene til mørkets krefter i oppdrag mot mitt liv, i Jesu navn.

29. Hver fiendens arbeid på min velstand, mottar dobbelt fiasko, i Jesu navn.

30. Hver krig som føres mot min fremgang i livet, motta dobbelt skam, i Jesu navn

Takk far for at du svarte mine bønner i Jesus navn ..

 

 


2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.