30 bønnepunkter for babyer i livmoren

2
23453

Luk 1: 41:
41 Og det skjedde at da Elisabeth hørte Maria hilsen, sprang babyen i hennes livmor; og Elisabeth ble fylt av Den hellige ånd:

Hver vordende mor må be for sitt ufødte barn. Dette er veldig viktig fordi vi må erkjenne at alle levende ting reagerer på kraften i bønner, og ingen bønn kan være kraftigere enn en mors bønn til babyen hennes i livmor. I dag har jeg samlet 30 bønnepunkter for babyer i livmoren. Som Guds barn må vi forstå at djevelen er etter oss og alt som vil gi oss glede, vi må motstå ham standhaftig i bønner. Hvorfor må hver mor eller far be for babyene sine i livmoren? Årsakene er som følger:

EN). Sikker levering: Noen babyer dør før, under og etter fødselen, dette er ikke Guds vilje, alle foreldre må be om sikker levering av babyene sine i livmoren. De må ta kontroll over atmosfæren i åndens rike, de må be mot enhver form for komplikasjoner i livmoren og be den hellige ånd kontinuerlig beskytte babyene sine til unnfangelsesdagen og til og med utover. Også hver vordende mor må alltid tale trofylte ord til babyen sin i mors liv, du må alltid komme med positive tilståelser om barnet ditt, fordi Markus 11: 23-24 forteller oss at du skal ha det du sier.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

B). Baby sykdom: En annen effektive bønnepoeng for babyer i livmoren er å be mot babysykdom. Det er noen babyer som kommer til denne verden med den ene sykdomsformen eller den andre. Noen babyer er født med genetiske avvik, f.eks. Sigdcelle, siamesiske tvillinger, vansirerte kroppsdeler, nedsyndrom osv. Alt dette er ikke Guds vilje for babyen din. Vi må be mot all slik sykdom. Vi må be om at Guds kraft overskygger babyene våre i livmoren, og gir dem sunn helse og beskytter dem mot alle former for sykdommer som påvirker barn. Vi må be disse bønnene ved tro og daglig, fram til dagen for levering.

C) Babyer fremtid: Gud sa til Jeremia at ”før jeg formet deg i magen, har jeg valgt deg” Jeremia 1: 5. Alle foreldre må be for fremtiden og formålet med barnet sitt. Hvert barn i denne verden har en skjebne å oppfylle. Vi må vie våre babyer i magen til Herren og be om at de skal oppfylle skjebnene i livet. Vi må be om at Gud raskt oppdager dem som han oppdaget Samuel (1.Samuelsbok 3: 6), Samson (Dommer 13:16) Jesaja (Jesaja 6: 1-8), Jeremia (Jeremia 1: 5), Esekiel (Esekiel 1: 17), Johannes døperen (Lukas 1: 1-20) osv. Det er umulig for deg å be slik og ikke få et vellykket barn.

D). Overnaturlige bestemmelser: Hvert barn har gunst, vi må be om økonomisk gunst for å sørge for babyene våre. Vi må be Herren åpne dører for muligheter for oss til å utmerke oss økonomisk slik at vi kan gi babyene våre den typen fremtid de fortjener. Når en forelder er blakk, kan de ikke ta vare hvis det er barn. Mange barn har lidd av for tidlig død, tenåringsgraviditet, overgrep mot barn, gangsterisme osv. Fordi foreldrene ikke hadde penger til å gi dem ordentlig opplæring. Vi må be Gud om overnaturlige bestemmelser slik at barna våre ikke vil mangle ordentlig hjemmeopplæring.

E). Visdom for foreldre: Vi må be for guddommelig visdom for å foreldre barna våre ordentlig. Hver foreldre trenger visdom om hvordan vi kan oppdra babyer der, James 1: 5, sier at hvis vi mangler visdom på noen områder i livet vårt, bør vi be Herren i tro og han vil gi oss visdom. Som Gud for visdommen skal være en stor forelder.
Ovennevnte er de helt grunnleggende grunnene til at vi må be for våre barn i livmoren. Denne bønnepunktene for babyer i livmoren vil legge grunnlaget for suksess for babyene våre. Husk at de ikke vil være babyer for alltid, vi må bygge et godt grunnlag for dem, slik at de når de blir voksne, velger riktig vei.

30 bønnepunkter for babyer i livmoren

1. Far, jeg takker for at du er giver fra barn i Jesus navn

2. Far, jeg dekker babyene mine i livmoren med Jesu blod.

3. Far, jeg erklærer at intet våpen som er dannet mot babyene mine skal blomstre i Jesu navn

4. Far, jeg avlyser alle sataniske ytringer om babyene mine i mitt liv i Jesu navn

5. Far, jeg erklærer at det ikke skal være noen komplikasjoner ved utleveringen min i Jesu navn

6. Far, jeg bestemmer at babyene mine i livmoren er godt plassert i Jesu navn

7. Far, jeg bestemmer at babyene mine i livmoren utvikler seg ordentlig i Jesu navn

8. Far, jeg bestemmer at babyene i livmoren min er uforgjengelige i Jesu navn

9. Far, jeg bestemmer at babyene i livmoren min er super sunne i Jesu navn

10. Far la dine engler i brannvogner omringe babyene mine i livmoren min i Jesu navn.

11. Fyll babyene mine med kraften fra det hellige ånd i Jesu navn

12. Jeg erklærer at livmoren min er veldig gunstig for fødselen av babyen min i Jesus navn

13. Jeg erklærer at hver styrke jeg trenger for å presse babyene mine vellykket, mottar jeg det i Jesus navn

14. Mishandling er ikke min del i Jesu navn

15. Still fødsel er ikke min del i Jesus navn

16. Keisersnitt er ikke min del i Jesu navn

17. Langvarig arbeidskraft er ikke min del i Jesu navn

18. Tap av blod under og etter fødselen er ikke min del i Jesu navn.

19. Deformert eller funksjonshemmet baby er ikke min del i Jesu navn

20. Jeg erklærer at denne babyen vil gi meg tjeneste i Jesu navn

21. Jeg erklærer at det vil komme dusjer med velsignelser i livet mitt på grunn av denne babyens ankomst i Jesu navn.

22. Jeg erklærer at jeg får besøk av viktige mennesker med gode gaver ved ankomst av babyen min i Jesus navn

23. Denne babyen skal bringe velstand til min familie i Jesu navn

24. Alle fiender under graviditeten min skal bli til skamme i Jesu navn.

25. Jeg erklærer at denne babyen / babyen min i livmoren skal ha en stor fremtid i Jesu navn

26. Intet ondt skal ramme ham / henne når hun vokser opp i Jesu navn

27. Mine babyer skal ikke dø for tidlig i Jesu navn

28. Mine babyer vil ikke bli et offer for barns beslektede sykdommer i Jesus navn

29. Mine babyer vil vokse i Guds visdom i Jesu navn

30. Mine babyer vil oppfylle der Gud ordinerte hensikt i livet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2 KOMMENTARER

  1. Gud velsigne deg mann Gud for denne fantastiske bønnen og oppmuntringen. Jeg har et bønnepunkt. Babyen min er ikke godt posisjonert og d dàte nærmer seg raskt. Hjelp meg i bønn, og når jeg ber også, vil Herren svare meg.
    Emàil: muche509@gmail.com
    Telefonnummer: 08067606509

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.