20 krigførebønner for konflikt med familien

0
20832

Amos 3: 3:
3 Kan to gå sammen, bortsett fra at de er enige?

Konflikter i familier er ganske enkelt uløste problemer som finnes i familier. I løpet av de siste dagene har konflikter i familier blitt et normalt fenomen. Hatten blant familiemedlemmer øker. Dette er djevelens verk. Ånden til konflikt er djevelens ånd, den sprer hat og anger mot familiemedlemmer og der andre familiemedlemmer. For å overvinne denne ånden, må du imidlertid delta i krigsbønner. I dag engasjerer vi 20 krigsbønner for konflikter med familien. Dette krigsbønner vil binde og kaste ut alle plantene fra djevelen som har drevet krisene i familien.

Mange familier har blitt evigvarende fiender på grunn av små argumenter om ting er så ubetydelige. Dette er djevelens verk. Disse krigsførebønnene vil sette djevelen som plager familien under føttene dine i Jesu navn. Du må motstå djevelen, og han vil flykte. Når du driver med denne krigføringsbønnene for konflikt med familien, ser jeg hele familien din si test til Jesus i Jesus navn

20 krigførebønner for konflikt med familien

1. Lag en liste over alle tingene som for øyeblikket er galt i familien

2. Ta nå disse varene en etter en og be aggressivt som følger:
Du. . ., (f.eks. svakhet, feil eller problemer) i hjemmet mitt, jeg røtter deg ut, jeg trekker deg ned og jeg ødelegger deg, i Jesu navn.

3. La alle fremskrittsfiender i familien min bli impotente, i Jesu navn.

4. Jeg tauser hver konfliktarkitekt i familien min i Jesu navn.

5. La hver satanistisk faktor som fører til konflikt i familien min bli oppløst av Den Hellige Ånds ild.

6. Jeg bestemmer at guddommelig karakter skal plantes og bygges i min familie i Jesu navn.

7. Jeg skiller ekteskapet mitt fra hendene til onde designere, i Jesu navn.

8. La enhver ond makt som prøver å ødelegge mitt ekteskap, bli skamlagt i Jesu navn.

9. Jeg nekter å mønstre ekteskapet mitt i strid med Guds opprinnelige design, i Jesu navn.

10. Husholdningens ondskap, løslat min familie nå !!!, i Jesu navn.

11. La enhver demonisk innflytelse på min familie av foreldre fra begge sider bli ugyldig, i Jesu navn.

12. Hver sykdom i familiens alter, leges i Jesu navn.

13. Jeg bryter hver forbannelse som påvirker familien min negativt, i Jesu navn.

14. Djevel, jeg befaler deg å ta alle dine eiendommer og bli borte fra min familie i Jesu navn.

15. Herre, gjenopprett alt fiendene har stjålet fra min familie i Jesu navn

16. Far Herre, konverter all min ekteskapssvikt til suksess, i Jesu navn.

17. Herre, hold forsvarsmuren til min familie konstant sterk, i Jesu mektige navn.

18. Herre, leg alle ødelagte og såre familieforhold, i Jesu mektige navn.

19. Jeg mottar befrielse fra enhver ond plantasje designet for å bringe meg selv og mine barn under djevelens trelldom, i Jesu navn.

20. Jeg frir meg fra trelldom som mine synder og mine forfedres har provosert, i Jesu navn.

 

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.