30 Krigsførebønner mot skilsmisse

11
30933

Malaki 2: 15-16:
15 Og laget han ikke en? Likevel hadde han åndens rester. Og hvorfor en? At han kanskje søker et gudfryktig frø. Vær derfor oppmerksom på din ånd, og la ingen handle forræderisk mot ungdommens kone. 16 For Herren, Israels Gud, sier at han hater å fjerne; for en dekker vold med sitt klær, sier Herren, hærskarenes Herre; følg derfor eders ånd, så dere ikke gjør forræderi.

Skilsmisse er lovlig oppløsning eller oppløsning av et ekteskap av en domstol. Dette er i strid med Guds vilje for noen av hans barn. Gud uttalte tydelig i Malaki 2:16 ”Jeg hater skilsmisse”. Skilsmisse er av djevelen, det er hans håndverk, som et Guds barn må du beskytte ekteskapet ditt mot angrepene fra djevelen. Livet er en krigføring og djevelen vil alltid kjempe med alt det gode Gud har gjort i livet ditt. I dag skal vi innlede 30 krigsføringsbønner mot skilsmisse. Dette krigsbønner vil styrke deg når du beskytter ekteskapet ditt mot ødeleggelse.

Denne krigsførebønnene mot skilsmisse er designet for deg gjennombrudd. Gud har aldri designet ekteskap for å ende med skilsmisse. Han innstiftet ekteskap for kjærlig vennskap til en mann og kona. Djevelen har alltid vært en omformer av gode ting, han er ansvarlig for alt ondt vi ser i våre ekteskap. Djevelen er som en kakerlakk, hvis skapet ditt ikke er rent, vil det komme inn, på samme måte som du må rense ditt ekteskap med konstante krigsbønner, alltid be for å overleve ekteskapet ditt. Den eneste måten å motstå djevelen er gjennom bønner. Dine effektive bønner i dag vil bryte djevelens tak i ditt ekteskap i Jesus i Jesus navn.

30 Krigsførebønner mot skilsmisse

1. Far, jeg takker deg for ekteskapet.

2. Herre, tilgi meg syndene mine som førte meg inn i denne situasjonen i Jesu navn

3. Herre, tilgi meg hvis valget av min partner har vært galt fra begynnelsen av i Jesu navn

4. Herre, reparer ekteskapet mitt fra grunnlaget i Jesu navn

5. Fader, ved å rense kraften fra Jesus blod, renser jeg ekteskapet fra alle følelsesmessige sår i Jesu navn.

6. Jeg binder enhver sterkmann som kriger mot mitt hjem, i Jesu navn.

7. La hvert ondt åndelig ekteskap som kontaktes av meg eller på mine vegne bli oppløst, i Jesu mektige navn.

8. La hvert ondt åndelig ekteskap med ånd ektemann / kone skilles, i Jesu navn.

9. La hvert ondt åndelig hjem som involverer meg bli ødelagt, i Jesu navn.

10. Jeg forfølger, overtar og gjenoppretter ekteskapet mitt fra hendene på hjemmebrytere, i Jesu navn.

11. Herre, oppløst og gjengitt til intet hver onde rådgiver som taler mot mitt ekteskap i Jesu navn.

12. Jeg binder enhver ånd av hjemmevrak og skilsmisse, i Jesu navn.

13. Herre, la din ildøks falle på roten til mine ekteskapelige problemer og skjær dem i stykker, i Jesu navn.

14. La enhver makt som militerer mot det guddommelige formålet med ekteskapet i mitt hjem, bli ødelagt. Det er,

15. La alle fiender som er ondskapsfulle for å forårsake skilsmisse i mitt ekteskap, bli frustrerte, i Jesu navn.

16. La hvert satanisk instrument for ødeleggelse av ekteskapet bli frustrert i mitt ekteskap i Jesu navn.

17. La hver onde skilsmissepil som blir avfyrt ved mitt ekteskap, bli utrodd og ødelagt i Jesu navn.

18. La enhver ondskapsfull tilknytning til ekteskapet med foreldrene våre bli ødelagt i Jesu navn.

19. La enhver ond effekt av ytre forstyrrelser i ekteskapet vårt nøytraliseres, i Jesu navn.

20. Jeg forbanner enhver ånd av opprør i meg nå !!! Bli borte fra livet mitt i Jesu navn.

21. Hver makt som forhindrer meg som mann fra å leve som et ekte hode, skulle bli lammet, i Jesu navn.

22. Fatger, ved Jesu blod, tilgir meg fra enhver synd av abort i Jesu navn.

23. Søt, hellig ånd, hjelp oss å gjøre de rette korreksjonene i ekteskapet vårt.

24. La enhver fantasi, tanke, plan, beslutning, ønske og forventning om skilsmisse og separasjon mot mitt hjem bli ugyldig, i Jesu navn.

25. Jeg binder og overlater til intet kraften og aktivitetene til skilsmissene i Jesu navn.

26. Satan, hør Herrens ord, du vil ikke bryte ekteskapet mitt, i Jesu navn.

27. Jeg ødelegger enhver ånd av misforståelse mellom meg og min kone / mann, i Jesu navn.

28. Jeg binder alle krefter som spiser bort min kone / manns vilje til å forbli gift med meg, i Jesu navn.

29. La satanistene som spiser min kjærlighet fra hjertet til min kone / ektemann, kaste den opp, i Jesu navn.

30. Far, jeg takker deg for at du svarte mine bønner.

 

 

11 KOMMENTARER

  1. Be om styrke for meg til å komme igjennom det mannen min har gjort. Be for Guds vilje, gjenopprettelse, utfrielse og inngripen. Mannen min er fanget i Satan, i en 4-årig affære, og fikk nettopp elskerinnen sin gravid. Hjertet mitt er knust, men Gud har gitt meg fred i en så ødeleggende storm. Jeg stoler på at Gud har en plan i det jeg ikke forstår. Jeg er et proffliv, men sliter virkelig med ideen om dette barnet. Gud tillot akkurat det jeg ba imot. Måtte Hans vilje skje. Jeg trenger også bønn for visdom og klarhet. Jeg er ved et slikt veikryss. Vi har vært gift nesten 11 år og har 3 små barn. Han har nesten knust denne familien. Hjemmekjæreren hans kjente til meg og barna, og fortsatte å forfølge ham.

  2. Vennligst be for meg og mannen min for forsoning, han forlot meg da jeg ble syk og bor hjemme hos ham nå, han pleide å flytte inn og ut før det, og det er mitt andre ekteskap, og han skilte meg mye, er jeg gal til Be for at Gud skal berøre hjertet hans og bringe ham tilbake hel da han ikke egentlig bekymrer seg for meg, bare leve livet sitt slik han skal være et Guds barn

  3. Jeg mener at i mars i år skilt han meg og han bare lytter til søstrene og barna sine, og han er 55 nå, jeg stoler på Gud da jeg ikke tror på skilsmisse og jeg virkelig elsker ham.

  4. Vennligst be for meg, jeg har holdt ut ekteskap de siste 6 årene, og nå vil mannen min bruke meldingen jeg sendte til ham som en unnskyldning for å returnere meg tilbake til foreldrene mine. For min skyld hvis barna mine la tankene om og kjærlighet restaurert

  5. Bha mi a 'smaoineachadh cus orm fhìn airson an duine agam a dh' fhàg mi airson boireannach eile. Ghluais an dithis aca air falbh bhuam cha b 'urrainn dhomh fios a chuir chun duine agam a-nis bha dragh mòr orm agus cha b' urrainn dhomh mo shuidheachadh fhìn fhuasgladh, agus mar sin chuir mi romham sgrhad far an do lorg mi tòrr mholaidhean math air an Dr Igbinovia agus chuir mi fios thuige agus dh 'innis e dha na tha a' tachairt dhòmhsa agus thuirt e rium gun a bhith a 'caoineadh no a' gabhail dragh tuilleadh. Bidh an Dr Igbinovia gam chuideachadh le geasag voodoo a thug air an duine agam a thighinn air ais thugam agus a 'guidhe airson tròcair agus mar sin tha sinn a-nis còmhla a-rithist. Ma tha duilgheadasan agad anns a 'phòsadh no an dàimh agad, creid mi gur e an Dr Igbinovia an duine as fheàrr a dh' iarras cuideachadh WhatsApp +12162022709 Viber: +2349071864129 Cuir fios thuige an-diugh le dotairigbinovia93@gmail.com Creid mi dìreach trì latha chì thu an toradh. …….

  6. VENNLIGST BE FOR MEG, MIN MANN PÅ 21 ÅR ØNSKER Å skilles fra meg. JEG ER EN KRISTEN KVINNE SOM TROR PÅ MIRAKLETS GUD. HAN VET LENGER TALER TIL MEG. HAN SKADE MEG FØLELSESMÆSSIG OG PSYKOLOGISK MEN JEG VIL HA HAM. LIVET ER VELDIG DÅRLIG NÅ. HAN ER NÆRMERE FAMILIEN SIN OG BARNA OG HAR SLÅRT MEG UT AV HJERTET. JEG VIL IKKE MISTE EKTESKAPET SELV OM JEG ER SÅRET. JEG ELSKER HAM. HAN GJØR TING BAK RYGGEN MIN, VENNLIGST BE FOR EKTESKAPET MITT, LA GUD BEHOLDE DET. LA HAM REDDE DET.

  7. Jesus, assim como ressuscitou 3 mortos durante a sua passagem aqui na terra peço que ressusite o meu casamento, estamos a quase 2 meses separados, mas o senhor odeia o divórcio, fomos até o cartório na última quarta consevorciar n por documentação, eu preciso de um MILAGRE, se nos que somos homens maus não colocamos a frente dos nossos filhos um sjokolade quando eles não podem comer antes do almoço, o senhor Deus não iria colocar uma esposa se na minqueórcia, logo eu creio nisso, creio no seu poder de restauração e creio que é o Deus do impossível, que tudo podes fazer, RESSUSITA O MEU CASAMENTO, EM NOME DE JESUS🙏

  8. Je m'appele Kendy Pierre og ma femme Julande Marc, vedlikeholder nous sommes sur la presion du diable qui a envallit la pensee de femme avec un esprit de divorce et nous avons des petites enfants trez mineurs donc s'il ya des hommes et femmes de Dieu qui lissent les commentaire aide moi par votre prieres bien que dans le dossier j'ai tort mais je suis consient et repantire deja merci pour vos aide de priere

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.