25 bønnepunkter for gjenoppretting av ekteskap

7
9506

Joel 2:25:
25 Og jeg vil gjenopprette eder de årene som johannesbrødet har spist, kankerormen og risen og palmerormen, min store hær som jeg sendte blant dere.

Vi tjener en Gud av ekteskap restaurering, uansett hvor mye djevelen har rammet ekteskapet ditt, vil jeg at du skal tro Gud for gjenopprettelse. Tro Gud for gjenopprettelse når vi bruker disse 25 bønnepunktene for gjenopprettelse av ekteskapet. Vår Gud er aldri sen, det spiller ingen rolle kaoset du kan lide i ekteskapet ditt akkurat nå, Gud vil gjenopprette. Kanskje mannen din eller kona har forlatt deg, ektefellen din er utro mot deg, som en kvinne kanskje mannen din misbruker deg fysisk, han har forlatt deg og barna, uansett problem i ekteskapet ditt, jeg vil at du skal henge der inne og tro Gud for gjenopprettelse.

Restaurering betyr ganske enkelt at Gud vender tilbake til deg det djevelen har stjålet fra deg i en mangfoldig tilstand. Har djevelen stjålet fred fra ekteskapet ditt? Forvent fred i en mangfoldig tilstand, har djevelen stjålet din glede i ekteskapet, forvent multiplisert glede fra Herren, uansett hva djevelen har stjålet fra deg, vil Gud gjenopprette den tilbake til deg i en mangfoldig tilstand. Ikke gi opp Gud, ta del i disse bønnepunktene av hele ditt hjerte. Denne bønnepunktene for gjenoppretting av ekteskapet vil føre til at himmelen kommer ned på dine vegne, for å gjenopprette ekteskapet ditt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ekteskap ble innstiftet av Gud, og uansett hva Gud gjør, skal det være for alltid, ingen djevel kan angre det, derfor vil jeg at du skal oppstå og delta i disse bønnepunktene for å redde ekteskapet ditt. Du kommer til å be deg tilbake til ekteskapelig lykke, du kommer til å stenge djevelens mun om ditt ekteskap i Jesus navn. Hvis ektefellen din er problemet i ekteskapet ditt, skal du be hver satanistisk styrke som manipulerer ham eller henne i Jesus navn. Når du bruker denne bønnepunktene for gjenoppretting av ekteskapet med tro i dag, ser jeg ekteskapet ditt gledelig gjenopprettet i Jesu navn.

25 bønnepunkter for gjenoppretting av ekteskap

1. Jeg befaler hver hjemmebryter som er ansvarlig for kaoset i ekteskapet mitt å tilstå ved ild, og jeg bryter deres satanistiske tak over ekteskapet mitt i dag, og jeg erklærer gjenopprettelse av ekteskapet mitt i Jesu navn.
2. Alle onde rådgivere mot hjemmet vårt, ved taushet for alltid i Jesu navn.

3. Jeg sprer alle ordninger mellom en hvilken som helst merkelig mann / kvinne og min mann / kone, i Jesu navn.

4. Jeg forårsaker forvirring og dypt hat mellom min mann / kone og enhver merkelig mann / kvinne i Jesu navn.

5. Jeg vil få min mann / kone favoritt og kjærlighet, i Jesu navn.

6. Å Gud stå opp og redde mitt kjære ekteskap fra forfall i Jesu navn

7. Kjære hellige ånd, overbevis ektefellen min om synd og gjenopprett dem til Gud i Jesu navn.

8. Jeg står imot enhver konkurranse fra rare kvinner eller jenter / menn og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.
9. Jeg står mot alle demoniske lovbestemmelser og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

10. Jeg står mot enhver økonomisk svikt og fattigdom og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

11. Jeg stiller meg mot enhver åndelig mann og koner og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

12. Jeg står mot alle demoniske merker og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

13. Jeg står imot enhver ødeleggelse mot ekteskapet og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

14. Jeg står mot enhver ånd av frykt og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

15. Jeg står imot enhver ånd av jazebel og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

16. Jeg står mot enhver forfedreånd fra min far eller mors side og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.
17. Jeg står imot alle forbannelser på ekteskapet og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

18. Jeg står imot alle ekteskapspakter og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

19. Jeg står imot enhver ånd av misforståelse og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

20. Jeg står mot alle ugudelige tilknytninger til foreldre og befaler dem å 'løslate meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

21. Far, jeg bestemmer syvfold restaurering i familien min i Jesus navn

22. Far, jeg forordner syvfold gjenoppretting i mitt ekteskap i Jesus navn

23. Far, jeg forordner syvfold gjenoppretting i livet til min ektefelle i Jesu navn

24. Far, jeg forordner syvfold gjenoppretting av fred i mitt ekteskap i Jesu navn

25. Far, jeg forordner syvfold gjenoppretting av glede i mitt ekteskap i Jesus navn

Takk Jesus for at du gjenopprettet ekteskapet mitt i Jesus navn.

 

 


7 KOMMENTARER

  1. Etter å ha vært i forhold til mannen min i ni år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, ba jeg ham med alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for noen på nettet, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en stavebeslag som kunne hjelpe meg med å kaste en spell for å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde på stave, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg sendte stavebesøket, og han fortalte at det ikke var noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at eksen min vil komme tilbake til meg før tre dager, han kastet trylleformularen og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4:2348102652355. Eksen min ringte meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på samtalen, og alt han sa var at han var så lei seg for alt som skjedde, at han ville at jeg skulle vende tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham, det var slik vi begynte å bo sammen lykkelig igjen. Siden den gang har jeg lovet at alle jeg kjenner som har et forholdsproblem, jeg vil være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige stavekasteren som hjalp meg med mitt eget problem og som er annerledes enn alle de falske der ute. Hvem som helst kan trenge hjelp fra stavebeslaget, e-posten hans er (LAVENDERLOVESPELL@YAHOO.COM} WHATSAPP NUMMER. + XNUMX) Du kan sende ham e-post hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noe.

  2. I 41 and my husband is 43,we have 3 beautiful children. My husband is cheating on me that he no longer have sex with me. We have been staying in separate rooms for 2 years now. He doesn’t waste time to curse me and insult me. He doesn’t bring the strange women home but he normally have phone sex with them on his bed. I have been praying but it seems not to change anything yet. Please pray with me, I am so depressed and it is affecting my health. We live as flatmates and he treats me like dirt.

  3. Amen 🙏 Jeg foreskriver dekar og mottar dette bønnepunktet, og jeg kaller min marrige velsignet og seirende i Jesu mektige navn ❤️🙏 Amen 🙏

  4. Confiant, je peux dire au monde que j'ai bénéficié des pouvoirs du Dr Kubala parce que grâce à son aide, mon mariage brisé a été rétabli en paix après que mon mari ait déjà demandé le skill and maintenant rempli d'amour dans les 3 jours que j'ai contacté le Dr kubala. Quand j'ai contacté Kubala, je ne savais pas à quoi m'attendre, mais après une explication appropriée et j'ai suivi les instructions qu'il m'a données et mon mariage a été révélé et restauré, du antar que quiconque a besoin d'une aide relationnelle / mariage devrait contacter Dr kubala à tout moment à travers ce détail: (dr.kubala@outlook. com)

  5. manuka puissant sort d'amour de réunion a ramené mon mari le dernier jour où il a terminé ses prières spirituelles avec sa déesse. Je l'ai fait ses débuts au début mais j'ai réalisé avec foi que rien n'est umulig. Dieu merci, aujourd'hui, je suis parmi les personnes qui témoignent du temple de Manuka pour son bon travail qui a rétabli la paix dans mon mariage. Je serai à jamais reconnaissant au Dieu de Manuka. Je suggère à tous ceux qui ont besoin d'aide d'entrer en contact avec le prêtre manuka maintenant via son adresse e-mail ;;; [lovesolutiontemple1 @ gmail. com]

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.