Leveringsbønn viser til å overvinne religionens ånd

0
5689

2. Korinter 11: 3-4:
3 Men jeg frykter at ikke på noen måte, slik slangen bedyrte Eva gjennom hans underhånd, slik at dine sinn skulle bli fordervet fra enkelheten som er i Kristus. 4 For hvis den som kommer, forkynner en annen Jesus, som vi ikke har forkynt, eller hvis dere mottar en annen ånd, som dere ikke har mottatt, eller et annet evangelium, som dere ikke har godtatt, kan dere godt bære ham.

En religiøs ånd kan defineres som å tjene Gud uten den Hellige Ånd. Det kan hende man lurer på, er dette mulig? Selvfølgelig er det det. Religiøse kristne er troende som ser kristendommen som en religion av regler og regler. Dette settet med troende er mer opptatt av å holde regler enn å bli kjent med Jesus. En religiøs ånd er en farlig ånd, den bygger ikke forhold til Gud, den streber bare for å vinne utmerkelser for seg selv. For at du skal tjene Gud effektivt, må du overvinne denne religionens ånd fra livet ditt. Jeg har samlet noen frelsespoeng for å overvinne religionens ånd. Et veldig godt eksempel på mennesker som er besatt av religionens ånd, er fariseerne på Jesu dager. Bragged så mye at de holder lovene at de aldri visste hvor langt fra Gud. De elsket Guds lov mer enn de elsket Gud. Der blindet religionen dem så mye at de aldri kjente igjen Gud (Jesus) der inne.

En religiøs ånd er en åndløs eller hjerteløs ånd. I Jesu dager helbredet han flere mennesker på sabbatsdagen, men i stedet for fariseerne for å være glad for at noen ble helbredet, ble de sint fordi Jesus hadde brutt lovene der. Ser du, de bryr seg ikke om at de syke blir helbredet, de bryr seg ikke engang om de døde, de bryr seg bare om å holde Guds lover. De tror at hvis de holder Guds lover, vil Gud være glad for dem, hvor utspekulert. Når du engasjerer deg i denne utfrielsens bønn, peker du på å overvinne religionens ånd, og jeg ser Gud frigjøre deg i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Er det noe galt med å holde guder?

Men man kan spørre, er det noe galt med å holde Guds lover? Svaret er et rungende nei. Ingenting er galt med det, men dette er problemet med religion, menneskets ufullkommenhet. Etter menneskets fall fra eden mistet mennesket evnen til å holde Guds lover perfekt i kjødet (menneskekroppen). Ingen mennesker kan behage Gud ved å adlyde lovene, ingen mennesker kan kvalifisere seg for rettferdighet ved å adlyde lovene, uansett hvor gode vi tror vi er, er vi skitne for Gud. Vår rettferdighet på sitt høyeste topp er skitten enn de skitneste filler foran Gud. Se Romerne 3: 1-31, Romerne 4: 1-25. Dette er grunnen til at det er umulig å behage Gud eller lage himmelen med en religiøs ånd. Hvis du leser evangeliene, vil du se at Jesus ofte var hard med de skriftlærde og fariseerne, dette var fordi de kom til ham med egen rettferdighet, de var skitten før Jesus og Jesus ble hellig reagerte på skitten. Han irettesatte dem kraftig, kalte dem hoggormer, hyklere osv. Se Luk 11: 37-54, Matteus 23: 1-39. Den gode nyheten er at det er en kur for religionens ånd.

Kurer for religionens ånd

Jesus Kristus er kuren. Ingen mennesker kan rettferdiggjøres eller erklæres rettferdige uten å tro på Jesus Kristus. Han er veien, sannheten og livet, ingen mennesker kommer til Gud uten ham. Vår tro på Jesus er den eneste måten vi kan bli frelst, hans rettferdighet er den eneste rettferdighet som kan kvalifisere oss for Gud. Du må bli født på ny og ha et personlig forhold til Jesus. Bli kjent med Jesus og hans ubetingede kjærlighet til deg. Gud er ikke gal på at vi holder hans lover, han vil at vi skal bli kjent med hans sønn og motta hans hellige ånd, når vi kjenner Jesus, vil vi bli forelsket i ham, og når vi blir forelsket i ham, vil vi naturlig leve liker han. Akkurat som du ikke sliter med å behage den du elsker, vil du ikke slite med å behage Gud når du kjenner personen Jesus. Også vi overvinne religionens ånd ved frelsesbønner. Vi må reise oss i bønner når vi avviser religionens ånd, vi må ta den hellige ånd for å fortsette å veilede oss når vi kjører vår kristne rase i livet.
I denne bønnene skal du erklære din frihet fra alle former for religiøs ånd. Min bønn for deg i dag er denne, når du engasjerer deg denne utfrielsesbønnen om å overvinne religionens ånd, skal alle religiøse tak over deg bli brutt for alltid i Jesu navn.

Leveringsbønn viser til å overvinne religionens ånd

1) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til legalismen i Jesu navn
2) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til hykleri i Jesu navn
3) Jeg erklærer at jeg er fri fra alle former for religiøst drap i Jesu navn
4) Jeg erklærer at jeg er fri fra begjærets ånd og ambisjoner om anerkjennelse i Jesus navn
5) Jeg erklærer at jeg er fri fra fordømmelsesånden i Jesu navn amen
6) Jeg erklærer at jeg er fri fra avgudsdyrkelsens ånd i Jesu navn
7) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden av stolthet i Jesu navn
8) Jeg erklærer at jeg er fri fra begjærets ånd og ambisjoner om stilling i Jesu navn
9) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånd av begjær, øynene og livets stolthet i Jesu navn
10) Jeg erklærer at jeg er fri for falsk kjærlighetskraft og kontroll i religiøse spørsmål i Jesu navn
11) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til falsk ydmykhet i Jesus
12) Jeg erklærer at jeg er fri fra hjertets ånd i Jesu navn
13) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden av falsk medfølelse i Jesu navn
14) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til falsk profeti i Jesu navn
15) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til falske visdomsord i Jesu navn
16) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til religiøs dominans i Jesu navn
17) Jeg erklærer at jeg er fri fra åndsservicen i Jesu navn
18) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden av selviskhet i Jesu navn.
19) Jeg erklærer at jeg er fri fra grådighetens ånd i Jesu navn
20) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til Ingen kjærlighet i Jesus navn
21) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til ingen medfølelse i Jesus navn
22) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånd som foregår i Jesu navn
23) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til å rane i Jesu navn
24) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden av juks i Jesu navn
25) Jeg erklærer at jeg er fri fra ånden til religiøs kulde i Jesu navn

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.