20 bønnepunkter for overnaturlig unnfangelse

0
7297

1. Samuel 1:19:
19 De reiste seg tidlig om morgenen og tilbad for Herren og vendte tilbake og kom til huset deres til Rama; og Elkana kjente sin kone Hannah; og Herren husket henne.

Så lenge Herren lever !!!, skal du tenke ni måneder fra nå av i Jesu navn. Det er min bønn for alle som leser denne artikkelen, som tror på Gud for livmorens frukt. Jeg har samlet disse 20 bønnepunktene for overnaturlig unnfangelse for å veilede deg når du lever i bønner for å frembringe din egen Samuel eller mer. Jesaja 66: 6-8 forteller oss at så snart Sion kom til verden, bar hun frem. Akkurat som hver kvinne må leve i fødsel for å føde, må du også leve i bønner for å bli gravid mot alle odds. Jeg vet ikke eller bryr meg om hva legene kan ha fortalt deg, eller hva du kanskje har gjort tidligere som kan ha påvirket din unnfangelse, vi tjener en barmhjertig Gud og også et mirakel som arbeider Gud. Be disse bønnepunktene med tro i dag, vær forventningsfulle og se ditt vitnesbyrd komme til deg.

Ingen Guds barn har lov til å være ufruktbare, barskhet er en forbannelse, og hvert eneste Guds barn er blitt frigjort fra alle forbannelser av djevelen. Du må avvise tåpelighet i livet ditt, du må påkalle Gud av fruktbarhet å gripe inn i din ekteskap. Herren vår Gud har det siste ordet, hans ord er sterkere enn noen leger rapporterer, eller satanisk dom. Når du engasjerer deg i disse bønnepunktene for overnaturlig unnfangelse, ser jeg Gud åpne livmoren din og få deg til å bli gravid umiddelbart i Jesu navn. Selv om du ikke har livmor, ser jeg Gud som vi tjener, erstatter hvert manglende organ i kroppen din og gjør deg hel igjen, og fører til din overnaturlige oppfatning. Disse bønnepunktene er for deg, ikke gi opp på Gud, for han vil aldri gi opp på deg. Aktiver din tro på ham når du ber om denne bønnen. Dette er din tid. Gud velsigne deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

20 bønnepunkter for overnaturlig unnfangelse

1. Far, jeg bestemmer en syvfoldig restaurering av alt fienden har stjålet fra mitt liv, i Jesu navn.
2. Jeg avbryter alle visjoner, drømmer, sataniske ytringer og forbannelser i strid med unnfangelse og barn i mitt liv, i Jesu navn.
3. Jeg avbryter alle sataniske tanker mot min unnfangelse i Jesu navn.
4. Herre, la Din helbredende kraft strømme inn i alle områder av kroppen min som er relevant for unnfangelse og barnefødsel i Jesu navn.
5. Gud som gjør den døde raskere, raskere alt angående min unnfangelse og barnefødsel, i Jesu navn.
6. Jeg binder, plyndrer og overlater til intet all demonisk virksomhet som kjemper mot freden i mitt hjem, i Jesu navn.
7. Far, jeg løslater dine krigsengler for å forfølge alle mine gjenstridige forfølgere i Jesu navn.
8. Herre, la denne måneden være vår måned med overnaturlig unnfangelse i Jesu navn
9. La livmoren min renses av den Hellige Ånds ild, i Jesu navn.
10. La alle onde hender bli fjernet fra livmoren min for alltid, i Jesu navn.
11. Jeg dekker meg med Jesu blod.
12. Jeg bryter enhver pakt med enhver seksuell demon, i Jesu navn.
13. Jeg irettesetter spontan ånden og kaster den ut av mine veier, i Jesu navn.
14. Plasser en brannvegg rundt livmoren min i Jesu navn
15. Be om at engler i tjeneste skal omgi meg gjennom hele min unnfangelse til det punktet at jeg blir trygg og utover i Jesu navn
16. Jeg gjør meg ugjennomtrengelig for enhver sporadisk eller regelmessig anti-graviditetsånd, i Jesu navn.
17. La Guds ild rense hele mitt kroppssystem og fjerne urenheter, i Jesu navn.
18. Jeg bryter enhver pakt om forsinkelse i fødsel med Guds ild og Jesu blod.
19. Jeg tar avstand fra og fordømmer enhver dårlig ånd ved å bruke mine forestillinger mot meg, i Jesu navn.
20. Far, takk for at du besvarte bønnene mine raskt i Jesu navn.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.