30 krigføringsbønner poeng mot skjebnemordere

3
22526

Salme 62: 2
2 Han er bare min klippe og min frelse; han er mitt forsvar; Jeg blir ikke veldig rørt.

Hvert Guds barn har en strålende skjebne. Ingen Guds barn ble skapt en middelmådige i livet. Du er et skjebnens barn, fremtiden din er lys, fordi Gud selv gjorde det slik. Vi må forstå at djevelen er menneskehetens erkefiende og han vil gjøre alt for å ødelegge skjebnen din. En skjebne kan defineres som din Gud ordinerte destinasjon i livet. I Jeremia 29:11 lovet Gud oss ​​en strålende og forventet slutt. Din strålende skjebne vil ikke materialiseres bare ved at du bretter hendene og ikke gjør noe, du må besitte drømmen din fysisk ved å forfølge den og åndelig ved å engasjere deg poeng for krigsførsel. Jeg har samlet 30 krigsførebønder mot skjebnemordere. Disse skjebnemorderne er åndelige og menneskelige agenter for mørket sendt av djevelen for å hindre deg i å realisere drømmene dine. Du må motstå dem i bønner.

Livet er en krigføring, du må kjempe troens kamp for å lykkes i livet. Ingenting kan stoppe en bedende kristen. Ingen djevel kan stå på vei med hell. Du må reise deg og kjempe for din herlige skjebne. Din skjebne er ikke i menneskets hender, den er ikke engang i Guds hender, den er i din hånd. Inntil du tar skritt, skjer det ingenting. For at du skal overvinne skjebnemordere, må du fysisk reise deg og gå etter dine drømmer, ikke bli rørt av dine spottere, ikke la Tobias og sanballats fra denne verden motet deg, som Nehemiah i Bibelen aldri gir opp drømmene dine. Bruk også disse krigføringsbønnepunktene mot skjebnemordere for å demme dem åndelig og fysisk. Ikke bli overvunnet av det onde, snarere overvinne det onde ved det gode, og når du deltar i denne krigsbønnene, gjør du det bra av Gud. Jeg ser Gud ydmyke alle skjebnemorderne på dine veier i Jesu navn.

30 krigføringsbønner poeng mot skjebnemordere

1. Å Gud stå opp og spre alle fiendene mine i Jesu navn

2. Far, jeg forkynner total ydmykelse over alle skjebnemordere på vei i Jesu navn

3. Intet motløshetsvåpen som er utformet mot meg skal blomstre i Jesu navn.

4. Jeg fordømmer hver eneste tunge som snakker mot min skjebne i Jesu navn

5. Må alle de som søker min skam, bli utsatt for offentlig offentlig skam i Jesu navn

6. Må alle de som gleder seg over min undergang bli døpt med sorg i Jesu navn

7. Må alle de som er etter mitt liv, falle for min skyld i Jesu navn

8. La din mektige hånd bryte ryggraden til fiendene til min skjebne i Jesu navn

9. La alle de som angriper meg bli angrepet av krigsengler i Jesu navn

10. La hvert menneske som poserer som Gud i mitt liv, bli nedslitt i Jesu navn.

11. Jeg bestemmer at jeg skal komme til toppen i livet i Jesu navn

12. Jeg bestemmer at intet land skal være for vanskelig for meg å erobre i Jesu navn

13. Jeg bestemmer at fiendene mine skal tjene meg i dette livet i Jesus navn

14. Jeg bestemmer at intet våpen som er dannet mot meg og min skjebne skal blomstre i Jesu navn

15. Jeg vedtekter at fiasko ikke kan stoppe meg i Jesu navn

16. Jeg bestemmer at jeg er ustoppelig i livet i Jesu navn

17. Jeg vedtekter at jeg er ukrenkelig i Jesu navn

18. Jeg forkynner at jeg er uskyldig i Jesu navn

19. Jeg bestemmer at ingen mennesker kan stå imot meg med suksess alle livets dager i Jesu navn.

20. Jeg bestemmer at jeg skal dominere og herske midt blant mine fiender i Jesu navn.

21. Jeg erklærer at slik det var i Josephs dager, vil alle mine skjebnemordere komme og bøye meg for Jesus navn

22. Jeg står imot enhver styrke av motstand mot mitt gjennombrudd i Jesu navn

23. Jeg står imot enhver satanisk sterkmann fra mitt grunnlag i Jesus navn

24. Jeg bestemmer et stopp for eventuelle sløsende vaner som kjemper mot min skjebne i Jesu navn

25. Jeg suger meg våt av Jesu blod

26. Ved Jesu blod vasker jeg meg selv! For ren fra alle forfedres forbindelser i Jesu navn

27. Ved Jesu blod overvinner jeg enhver motstandskraft mot min skjebne i Jesu navn

28. Jeg befester meg med det hellige spøkelse i Jesu navn

29. Jeg befester mitt hushold med det hellige ånd i Jesu navn

30. Jeg bestemmer at fremtiden min er lys i Jesu navn.

Takk Jesus.

3 KOMMENTARER

  1. Guds mann, vær så snill å ta meg opp i bønner. Be for meg mot skjebnemordere, grunnleggende problemer, drømmejagere, sterke menn og kvinner i familien min. Gud velsigne deg som du gjør.

  2. Jeg hadde i 2021 en veldig bekymringsfull drøm som vekket meg bedrøvet og irettesatte den i Jesu navn. Da ba jeg Gud om å hjelpe meg om hvordan jeg kan få en krigsførelsesbønn mot disse mørke drømmene, siden jeg er troende, men vet ikke hvordan å be mot dem med ild og lidenskap.

    Jeg gikk deretter inn på YouTube min og skrev om drømmen jeg hadde en uhellig drøm.

    Jeg kom over flere videoer om pastor Chinedum og fant den nøyaktige videoen som forkynte min frekke oppvåkning klokken 9 om denne drømmen.

    Klokken er nå 14:18 og jeg har vært fullstendig fordypet i ord, undervisning og avsløringer om hvordan jeg skal holde meg i bønnekrig mot fiendens forsøk. Min ånd er nå i fred igjen og vet at jeg ikke er alene om denne kampen som min Herre og frelser er i kontroll så lenge jeg overgir alt til ham og er modig og bevisst i min vandring av befrielse.

    Så glad jeg fant deg Pastor Chinedum. Vær velsignet og fortsett å være Guds kar.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.