20 bønner for suksess og velstand

4
35254

Daniel 1: 17-20:
17 For disse fire barna ga Gud dem kunnskap og ferdigheter i all læring og visdom; og Daniel hadde forståelse i alle visjoner og drømmer. 18 På slutten av dagene som kongen hadde sagt at han skulle føre dem inn, førte evnesjenes fyrste dem inn for Nebukadnesar. 19 Og kongen kommuniserte med dem; og blant dem alle ble ingen funnet som Daniel, Hanania, Mishael og Azaria. Derfor stod de foran kongen. 20 Og i alle saker av visdom og forståelse, som kongen spurte om dem, fant han dem ti ganger bedre enn alle magikerne og astrologene som var i hele hans rike.

Hvert Guds barn har Kristi sinn. Det er super intelligens i deg. Ikke la noen få deg til å føle deg som en kjedelig. Suksess i livet er knyttet til sunnhet i sinnet. Jesus Kristus, vår Herre, manglet aldri i hans dager på jorden fordi han alltid visste hva han skulle gjøre. Han manglet aldri på ideer., De tre hebraiske guttene og Daniel i åpningsskriften, ble suksessfulle i Babylon, fordi Gud ga dem et godt sinn, 10 ganger bedre enn kameratene. Jeg har pakket inn 20 bønner for suksess og velstand for deg. Denne bønnene vil sette tempoet for uvanlig suksess i ditt liv og tjeneste. Visdom er mor til suksess og velstand, og Gud er kilden til visdom. Han sa i James bok, hvis du mangler visdom som meg, og jeg vil gi deg den (James 1: 5 omskrevet). Denne bønnene for suksess og velstand vil gi deg merkelig rekkefølge av visdom for overnaturlig suksess.

Be disse bønnene med tro, tro Gud for overnaturlig suksess og velstand. Så lenge du arbeider tvil i hjertet, kan du ikke ha det du sier, Markus 11: 23-24. Du må tro på Gud for suksess og velstand når du involverer denne bønnene. Jeg tror at denne bønnen om suksess og velstand vil gi deg stor velstand og god suksess.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

20 bønner for suksess og velstand

1. Jeg har Kristi sinn, derfor erklærer jeg at jeg har mer forståelse enn lærerne mine, fordi Guds vitnesbyrd er mine meditasjoner, i Jesu navn.

2. Herre, gi meg forståelse og visdom i Jesu navn.

3. Jeg mottar visdom, kunnskap og forståelse i alle endevendingene mine i Jesu navn

4. Jeg erklærer at jeg alltid skal være på topp i min virksomhet, karriere og akademikere i Jesu navn.

5. Fader Herre, salv mine henders gjerninger for å lykkes, i Jesu navn.

6. Jeg mottar guddommelig visdom for å løse harde problemer og derved øke min etterspørsel, i Jesu navn.

7. Jeg utmerker mine kolleger ti ganger som Daniel, i Jesu navn.

8. Jeg vil finne tjeneste foran hele panelet, i Jesu navn.

9. O Herre, fullfør alt som angår min virksomhet, karriere og akademikere i Jesus navn.

10. Jeg binder og tilfører ingenting hver eneste ånd av frykt, i Jesu navn.

11. Jeg løslater meg fra enhver ånd av forvirring og feil, i Jesu navn.

12. Far Herre, legg din ildhånd på mitt minne og gi meg tilbakeholdende minne, i Jesu navn.

13. Herre, bedriv meg med ånden av flid til å være utmerket i alt mitt arbeid i Jesus navn

14. Far, jeg dedikerer alle mine mentale evner til deg, i Jesu navn.

15. La alle sataniske mekanismer som tar sikte på å endre min skjebne bli frustrerte, i Jesu navn.

16. La alle ulønnsomme kringkastere av min godhet bli tauset, i Jesu navn.

17. La hver av mine velsignelser som er inndratt av hekseri ånd bli løslatt, i Jesu navn.

18. La alle velsignelsene mine som er konfiskert av kjente ånder, bli løslatt, i Jesu navn.

19. La hver av mine velsignelser som er inndratt av forfedersånder bli løslatt, i Jesu navn.

20. La alle velsignelsene mine som er konfiskert av misunnelige fiender bli løslatt, i Jesu navn.

Takk far for at du besvarte bønnene mine i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

4 KOMMENTARER

  1. God morgen Guds mann, takk for all bønnen som herren har ledet deg til å gjøre for oss, for en måned siden kom jeg over deg på Google, siden har jeg fulgt deg på YouTube. Mitt tube-navn er Amizokay.
    Vær så snill Guds mann, jeg ber om en bønn for familien min, spesielt hjemme hos moren min. Vennligst sr. Ting ser bare ikke bra ut.

  2. God kveld, Guds mann, jeg heter Godday Ochowechi, jeg er her for å takke deg for alle bønnepunktene. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal be, men ved hjelp av dine bønnepunkter kan jeg dristig be alene. Vennligst sir, jeg trenger en bønn angående mine morbarn, alt blir dårlig i stedet for godt, det er en åndelig forfatter som kjemper mot morbarnene mine. Jeg trenger din bønn, vi er syv i antall og er den sist fødte.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.