30 bønnpoeng til fordel og gjennombrudd

6
26870

Jesaja 43:19:
19 Se, jeg vil gjøre en ny ting; nå skal den springe frem; skal dere ikke vite det? Jeg vil til og med gjøre en vei i ørkenen og elver i ørkenen.

Ønsker du å lykkes som kristen? Denne bønnene er noe for deg. Jeg har samlet 30 bønnepunkter for fordel og gjennombrudd. Disse bønnepunktene vil styrke deg åndelig i din søken etter å lykkes på alle områder i livet ditt. Gud ønsker og ønsker at alle hans barn skal lykkes i alle bestrebelser, enten det er akademikere, bedrifter, karrierer, ekteskap osv. Det er Guds største ønske at vi gleder oss over suksess. Vi må forstå at når vi slutter å be som troende, gir vi djevelen et smutthull for å frustrere vår innsats. Det er bra å jobbe veldig hardt, å arbeide dag og natt, det er godt å være nøye, men uten bønner kan alt dette menneskelige arbeidet føre til fruktløs arbeidskraft. Djevelen kan frustrere enhver form for menneskelig innsats. Dette er grunnen til at vi må sikkerhetskopiere vår menneskelige innsats for å lykkes med åndelige øvelser. Disse åndelige øvelsene blir vår egen høyborg mot hvert åndelig angrep fra djevelen.

Denne bønnen peker på favorisere og gjennombrudd vil åpne alle dører til fordel i livet ditt. Min kjære venn, en dag med fordel er bedre enn tusen års arbeidskraft. Når vi ber om gunst og gjennombrudd, inviterer vi Gud inn i livene våre, og når Gud dukker opp, dukker favoritt opp. Når Gud støtter oss opp i livet, kan ingen mennesker frustrere oss i livet vårt. Gud vil føre til at menn favoriserer oss på alle sider. Dette er grunnen til at vi må være bønnfaste i livet. Jeg tror at disse bønnene om fordel og gjennombrudd vil avslutte all sorg i livet ditt i Jesus navn.

30 bønnpoeng til fordel og gjennombrudd

1. Far, få meg til å finne nåde i synet på mine skjebnesvanger i Jesu navn.

2. Herre, la meg finne velvilje, medfølelse og kjærlig ??? godhet med mine entreprenører i Jesus navn

3. Alle demoniske hindringer som er blitt etablert i hjertet av mine motstandere mot min velstand, blir ødelagt, i Jesu navn.
4. Herre, åpne mine åndelige øyne og opplys tankene mine for å se hva jeg trenger i livet for å lykkes i Jesu navn.

5. Jeg befaler at ressursene mine blir bur av fienden for å bli løslatt helt, i Jesu navn.

6. Herre, gi meg overnaturlige gjennombrudd i alle de nåværende forretningsforslag.

7. Jeg binder og flyr alle åndene til frykt, angst og motløshet, i Jesu navn.

8. Herre, la guddommelig visdom falle på alle mine lærere og mentorer når de veileder meg til å lykkes i Jesu navn.

9. Jeg skiller meg fra ånden til kjedelig sinn i Jesu navn.

10. Herre, la det være søvnløse netter hos dem som vil hjelpe meg, kan de aldri få hvile før de favoriserer meg i Jesus navn.

11. Jeg lammer husarbeidets fiender og misunnelige agenter i denne saken i Jesu navn.

12. Du djevelen tar hendene dine fra toppen av økonomien min, i Jesu mektige navn.

13. La den Hellige Ånds ild rense økonomien fra ethvert ondt merke som er pålagt meg i Jesu navn.

14. Far, rett og rett meg for å rette opp alle problemer jeg har med virksomheten min.

15. Herre, tilgi meg for feil beslutning eller feil handling eller tanke jeg engasjerte meg i.

16. Far, hjelp meg å se mine feil og feil, og å gjøre alt i min makt for å overvinne og rette dem, i Jesu navn.

17. Far, vis meg hva jeg skal gjøre for at denne forretningskrisen ikke skulle oppstå igjen i min virksomhet, i Jesu navn.

18. Herre, gi meg ørneøyet og øynene til Elisa for å forutse markedssituasjoner.

19. Herre, gi meg visdom til å gå ut av ugunstige forretningssituasjoner.

20. Far, hjelp meg med å formulere en plan for utvinning for å holde meg på toppen, i Jesu navn.

21. Herre, send meg guddommelige rådgivere som kan hjelpe meg med min virksomhet.

22. Herre, hjelp meg alltid å identifisere onde forretningsfeller i Jesu navn

23. Herre, hjelp meg med å opprette sikkerhetstiltak for å forhindre virksomhetssvikt i Jesu navn

24. La ditt segl og ditt guddommelige stempel falle på alle mine forretningsforslag, i Jesu navn.

25. Mine forslag, vær for varme for fienden å sitte på, i Jesu navn.

26. Far, gi oss salvelsen til å gjøre jobben utover vår egen styrke, evner, gaver og talenter i Jesu navn

27. Herre, hjelp oss å være på utkikk etter måter å tilby bedre produkter og tjenester i Jesu navn

28. Herre, hjelp meg å gi etter for Den Hellige Ånd når jeg støter på omstendigheter utenfor min kunnskap i Jesu navn

29. Jeg erklærer at penger ikke vil ødelegge omdømmet mitt før menn i Jesus navn

30. Far, takk for at du besvarte alle mine bønner i Jesu navn.

Forrige artikkel100 nok er nok med bønnepoeng
Neste artikkel50 bønnpoeng mot abort
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

6 KOMMENTARER

  1. Hei, er så berørt av de ovennevnte bønnepunktene i gjennombrudd. Jeg ber om flere bønnepunkter i gjennombrudd, spesielt for jobber.

    Takk og Gud velsigne deg !!!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.