20 Bønnepunkter mot åndelig mørke

0
18976

Jeremia 17:18:
18 La dem bli forvirrede som forfølger meg, men la meg ikke bli forvirret; la dem bli forferdet, men la meg ikke bli forferdet.

Åndelig mørke er ekte og enhver troende er under åndelig angrep. Jeg har samlet 20 bønnepunkter mot åndelig mørke. Disse bønnepunktene vil være ditt arsenal mot mørkets gjerninger. Djevelen er helt ute for verden i de siste dagene. Alle slags demoniske aktiviteter foregår i verden i dag, vi ser drap i ufattelige proporsjoner, alle former for seksuell perversjon og umoral. Det er veldig risikabelt for en kristen å være mindre bønn. Djevelen vil stoppe deg hvis du ikke stopper ham. Dette bønnepunktet vil styrke deg til å sette djevelen og demonene der de hører hjemme. Ikke la noen lure deg, djevelen er ekte, og hvis du ikke er bønn, vil du uunngåelig bli et offer for åndelig mørke. Men når du reiser deg og styrker deg åndelig med disse bønnepunktene, vil ikke noe land være for vanskelig for deg å erobre i Jesu navn.

Denne bønnen peker mot åndelig mørke er alt du trenger å dominere i åndens rike. Det åndelige riket har kontroll over det fysiske, når du ber, tar du kontroll over livet ditt fra det åndelige riket og derfor demper det fysiske. Disse bønnepunktene vil gi deg muligheten til å stoppe alle former for demoniske undertrykkelser i livet ditt, det vil ødelegge barrenness, fruktløs arbeidskraft, demoniske forsinkelser og offentlig skam over alle dine spottere og fiender. Be denne bønnene med tro i dag og vær fri for alltid i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

20 Bønnepunkter mot åndelig mørke

1. La alle demoniske timebilder til fienden som ble brukt til å overvåke livet mitt, bli ødelagt, i Jesu navn.


2. Jeg sprer hver ulønnsom pakt, forbannelse og tilhørende problemer gjennom livet mitt, i Jesu navn.

3. Hver fiendens enhet mot mitt liv, virksomhet, karriere, familie osv., Ødelegger jeg for det, i Jesu navn.

4. Jeg avviser ånden for evig fiasko i livet mitt i Jesu navn.

5. Hvert krigsvåpen tildelt krig mot meg av djevelen, fortæres av Guds ild og krasjer, i Jesu navn.

6. Herre, send din ild til roten av livet mitt, ødelegg og rens alt som har påvirket livet mitt negativt i Jesu navn.

7. Jeg gjenoppretter alle de stjålne velsignelsene mine nå, i Jesu navn.

8. Hver demonisk forekomst i min kropp, sjel og ånd, tar imot Guds ild og smelter bort, i Jesu navn.

9. Hver ond ånd som militerer mot meg, bli kastet og trukket i havet, i Jesu navn.

10. Jeg fjerner meg fra enhver ond herredømme eller kontroll, i Jesu navn.

11. Alle forfedres ånder i livet mitt, gå nå, i Jesu navn.

12. Herre, jeg beordrer enhver sterkmann / sterk kvinne knyttet til livet mitt å motta Guds finger og løslate meg nå ved ild i Jesu navn
13. Herre, ved din mektige hånd arbeide mot alle dypt forankrede problemer i mitt liv i Jesu navn

14. O Herre, jeg sprer alle sataniske gjenger mot livet mitt i Jesus navn.

15. Herre, åpenbar hver menneskelig agent som er kjent og ukjent, bak alle problemene jeg har i Jesu navn

16. Flere sterke menn knyttet til livet mitt, bli lam og dø, i Jesu navn.

17. Hvert problem stammer fra onde ytringer, bli kansellert, i Jesu navn.

18. Jeg bryter hånden på onde åndelige krefter på livet mitt, i Jesu navn.

19. Jeg slipper meg løs fra Jesebel-ånder, vannsprit og åndsmann / kone i Jesu navn.

20. Takk for at du svarte mine bønner i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.