40 Frelsens bønn fra ekteskapelig forsinkelse

3
24999

Habakkuk 2: 3:
3 For synet er ennå til en bestemt tid, men til slutt skal den tale og ikke lyve. Selv om den blir, vent på den; fordi den sikkert kommer, vil den ikke bli.

Det er ikke Guds vilje for noen av hans barn å vente forgjeves på sine mirakler. Ikke alle forsinkelser er fra Gud. Vi forstår at det alltid er en ventetid for dine ønskede mirakler, men vi må vite forskjellen mellom å vente på Herren og bli motstått av djevelen. I Daniels bok ble Daniels bønn forsinket i 21 dager, selv da svarene ble sendt den første dagen, motsto djevelen og hans demoner svarene i 21 dager, men takk Gud for overnaturlig seier for daniel. Se Daniel 10: 13-21. I dag har vi fokus på forsinkelser i ekteskapet, og jeg har samlet 40 utfrielsesbønn fra ekteskapsforsinkelse. Denne befrielsesbønnen er for kvalifiserte spinnere og ungkarer som desperat tror på Gud for et ekteskapelig gjennombrudd. Vår Gud er en Gud av muligheter, det spiller ingen rolle hvor lenge du har ventet, Gud som innstiftet ekteskap fra begynnelsen vil besøke deg i dag.

Som troende må du vite at uansett situasjonen du befinner deg, kan du aldri bli vanskeliggjort. Du kan be deg selv ut av enhver situasjon og omstendigheter. Problemet med mange kristne er at de ikke ber. De leter alltid etter bønnentreprenører som vil be for dem. Når du ikke ber, kan du aldri unnslippe demonisk motstand. Hvis du for eksempel tror på Gud for ditt eget ekteskap, må du engasjere denne utløsningsbønnen fra ekteskapelig forsinkelse. Du må be det inderlig og aggressivt. Du må utvikle sta tro på bønnens alter. Det krever en sta tro for å overvinne vanskelige hindringer. Jeg ser Gud bringe inn dine ekteskapelige gjennombrudds mirakler i dag i Jesus navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

40 Frelsens bønn fra ekteskapelig forsinkelse

1. Far, jeg takker deg fordi mine mirakler har kommet.

2. Far la din nåde seire over enhver dom i livet mitt i Jesu navn.

3. Herre, åpne øynene for å se årsaken til denne forsinkelsen i mitt ekteskap i Jesu navn

4. Hjelp meg Herre, å overvinne denne ekteskapelige forsinkelsen i Jesu navn

5. La fiendens fantasi mot mitt ekteskapelige liv bli ødelagt, i Jesu navn.

6. Ved Jesu blod ødelegger jeg hver trolldom som kjemper mot ekteskapelig skjebne i Jesu navn.

7. Jeg avbryter enhver fortryllelse fra djevelen som kjemper mot min ekteskapelige skjebne, i Jesu navn.

8. La enhver ond magnetisk kraft som tiltrekker de gale menneskene til meg bli lammet, i Jesu navn.

9. Jeg bryter enhver pakt om ekteskapssvikt og sent ekteskap, i Jesu navn.

10. Jeg avbryter hvert åndelig bryllup som blir gjennomført bevisst eller ubevisst på mine vegne, i Jesu navn.

11. Jeg fjerner hånden til ugudelighet fra hjemmet mitt fra ekteskapet, i Jesu navn.

12. La enhver innbrenning, snitt, sekskant og andre åndelig skadelige aktiviteter som virker mot meg, bli fullstendig ødelagt i Jesu navn.
13. Jeg befaler alle krefter om ondskap som manipulerer, utsetter eller hindrer ekteskapet mitt i å bli fullstendig ødelagt, i Jesu navn.

14. La alle onde merknader mot ekteskap fjernes, i Jesu navn.

15. Herre, fornye ungdommen min på nytt og still meg opp for mitt ekteskapelige gjennombrudd i Jesu navn

16. Far, la din ild ødelegge alle sataniske våpen som er utformet mot mitt ekteskapelige gjennombrudd i Jesu navn.

17. Herre, utsett alle djevelens onde anordninger mot meg gjennom enhver kilde og når som helst i Jesu navn.

18. Fader, ved ditt rensende blod, rens meg fra alle synder som kan være til hinder for mitt ekteskapelige gjennombrudd i Jesu navn.

19. Jeg gjenvinner all den bakken jeg har tapt for fienden, i Jesu navn.

20. Jeg bruker kraften i Jesu navn og blod på min ekteskapssituasjon i Jesu navn

21. Jeg bruker Jesu blod for å fjerne alle konsekvenser av onde operasjoner og undertrykkelse, i Jesu navn.

22. Jeg bryter den bindende effekten av alt fra sataniske staver på meg fra alle kilder, i Jesu navn.

23. La alle fiendene til Jesus Kristus som opererer mot mitt liv bli utsatt, i Jesu navn.

24. Jeg frir meg fra enhver satanisk manipulasjon mot livet mitt i Jesu navn.

25. Jeg erklærer fiendens rett til ugyldig å plage min plan for å gifte meg, i Jesu navn.

26. Jeg bryter hver trelldom med arvelige ekteskapelige forsinkelser og tilbakeslag i Jesu navn.

27. Jeg binder og plyndrer godset til enhver sterkmann knyttet til mitt ekteskap, i Jesu navn.

28. La englene til den levende Gud rulle bort steinen som blokkerer mitt ekteskapelige gjennombrudd, i Jesu navn.

29. Jeg fjerner navnet mitt fra heksen og trollmennene, i Jesu navn.

30. La Gud stå opp og la alle fiendene bak ekteskapelige forsinkelser bli spredt, i Jesu navn.

31. La Guds ild smelte bort steinene som hindrer mine ekteskapelige velsignelser, i Jesu mektige navn.

32. La skyen som blokkerer solskinnet for min herlighet og gjennombrudd spres i Jesu navn.

33. La alle onde ånder som forårsaker trøbbel i mitt ekteskapelige liv være bundet, i Jesu navn.

34. Graviditeten til gode ting i meg vil ikke bli avbrutt av noen motsatt kraft, i Jesu navn.

35. Herre, jeg erklærer at jeg vil være giftig gift i år i Jesus navn.

36. Jeg avviser enhver ånd av forsinkelser i alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

37. Jeg mottar min Gud ordinerte ektefelle i dag, i Jesu navn.

38. Jeg står imot enhver ånd av motløshet, frykt, bekymring og frustrasjon, i Jesu navn.

39. Herre, rist himmelen og jorden og få mitt ekteskapelige gjennombrudd til å skje i Jesu navn.

40. Takk Jesus for mitt ekteskapelige gjennombrudd.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

 1. Kjære pastor Chinedum,
  Gud ledet meg til nettstedet ditt i dag, og jeg roser og takker ham for det, og for deg. Jeg står i gapet akkurat nå, for min kjære, vakre, følsomme, sjenerøse og fantastiske mann, Joe. Vi er begge i 60-årene. Gud førte oss sammen for fire år siden, etter at vi begge hadde vært single i flere år og i utgangspunktet hadde gitt opp å noensinne ha et vellykket forhold igjen. Omtrent et år før vi møttes, fortalte Gud meg at han var veldig stolt av meg for alle leksjonene jeg har lært i mitt liv (jeg var 26 år edru på den tiden), og han fortalte meg at jeg hadde mange flere leksjoner å lære. og helbredelse å ha, men det kunne bare gjøres i "forhold" og han spurte meg om jeg var villig til å gjøre det. Svaret mitt var “ja, jeg vil gjøre hva du spør”.
  Joe og jeg møttes omtrent et år senere på jobben. Vi ble venner. Han var interessert i meg, men jeg holdt ham på armlengde i 6 måneder til en ettermiddag dro vi ut for en burger, noe vi gjorde av og til. Den kvelden lot Gud vekten falle fra øynene mine, og jeg så denne mannen i all sin skjønnhet for første gang.
  Vi begynte å date, og ble forlovet i juli 2019. Jeg vokste opp i en veldig dysfunksjonell familie med en veldig overbærende mor som ALDRI tok feil og drev familien, og spesielt faren min. Før vårt engasjement begynte jeg å bli MOR! Jeg hatet det, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle stoppe. Jeg var grusom. Joe visste ikke hvordan han skulle håndtere det, og han begynte et vennskap med en annen kvinne. Vi brøt opp dagen jeg fant ut. Jeg ble helt ødelagt, og det samme gjorde han. Han hadde respektert gammel oppførsel fordi han ikke visste hva han skulle gjøre annet.
  Faren hans var en pinseminister, og han vokste opp i kirken, og er en troende, men hadde herdet hjertet. Jeg tror på grunn av enorme smerter han har opplevd i livet.
  Da vi gikk fra hverandre, i oktober i fjor, begynte jeg en sesong med bønn og søk og ba Gud om å jobbe i livet mitt og vise meg mine karakterdefekter og hjelpe meg å overvinne dem.
  Gud sendte mennesker og litteratur inn i livet mitt som har forandret meg mirakuløst !!! Jeg har vært i stand til å bryte båndene til opprinnelsesfamilien sin, og Gud har hjulpet meg med å endre ikke bare min oppførsel, men fornyet tankene mine (som jeg hadde bedt for for flere år siden).
  Joe og jeg gjenforenes i januar i år. Det var fantastisk og nådefylt. Han var veldig deprimert, og ikke det lykkelige, blinkende selvet de første månedene, men etter hvert jobbet han gjennom det og mannen jeg ble forelsket i og elsket var tilbake !!
  Han fortalte meg at han ønsket å ta ting sakte, og jeg var enig.
  For omtrent tre måneder siden begynte jeg å snakke om å selge huset mitt, som jeg har tenkt på en stund, og han visste det. Han fortalte meg at han ønsket at vi skulle bo ved en innsjø, slik at han til slutt kunne glede seg over pensjonen. Så vi har noen ganger sett på eiendommer på nettet. Jeg presset ikke dette i det hele tatt. Jeg presset ikke noe i vårt nye forhold. Vi hadde en helt ny ting, og det var fantastisk. Vi har vært i stand til å snakke og dele hjerter med hverandre. Jeg har blitt en "trygg" person.
  Jeg vet om hans tidligere forhold. Hans første ekteskap, i veldig ung alder, ga en sønn veldig raskt. Kona hans var bare 19 år gammel, og etter at babyen ble født bestemte hun seg for at hun var mer interessert i å feste og sove rundt. Joe var dedikert til å jobbe og forsørge familien sin. Og sviket hennes ødela ham. Han har ikke hatt et "ordentlig" forhold siden. Hvert forhold var plaget av utroskap og løgner, og han var til og med med en kvinne som fysisk mishandlet ham.
  I går kom han hjem til meg etter at vi ikke hadde sett hverandre på omtrent 4 dager. Jeg visste at noe var oppe av hans oppførsel. Da jeg spurte ham, sa han at det ikke var meg i det hele tatt, han sa "det er meg, jeg er ødelagt og jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse det". Jeg fortalte ham at vi alle er ødelagte, og bare Gud kan sette oss sammen igjen. Han takket ja, og vi ba sammen.
  Han fortalte meg at han, igjen, når vi har begynt å snakke om engasjement, er redd. Han sa at hvis han var "klar" til å slå seg ned, ville det være med meg, men han tror ikke han er klar, faktisk sa han at han ikke vet hva han vil. Så fortalte han meg at han er redd for at hvis han forplikter seg til meg at jeg vil forlate ham, at jeg til slutt vil ha noen andre fordi han fortalte meg at han har hatt erektilproblemer i omtrent 18 måneder. Han fortalte meg at han var så såret i det første forholdet at han er redd for å åpne seg og stole på igjen.
  Vi hadde en vakker, følelsesmessig intim tid sammen der vi snakket ærlig og åpent. Han fortalte meg at han ikke forstår hvorfor jeg elsker ham og elsker ham så mye. Og jeg vet at han er redd det vil forsvinne. Han VIL gifte seg med meg, men han er så redd. Så jeg har måttet sette ham fri. Jeg vet at dette bare er midlertidig.
  Jeg fortalte ham at jeg elsker ham ubetinget, og at han ikke trenger å gjøre noe for å tjene den kjærligheten, og at ingenting han noen gang kunne gjøre, ville få meg til ikke å elske ham, og at jeg alltid ville elske ham. Han fortalte meg at jeg burde være forsiktig med hva jeg sier. På spørsmål om hvorfor sa han "fordi jeg kanskje holder deg til det en dag". Jeg fortalte ham at jeg håper han vil.
  Før han dro, så han på meg med et blikk på ansiktet og i øynene som jeg aldri har sett før. Det var det vakreste utseendet jeg noensinne har sett. Det var kjærlighet. Jeg ba ham se på meg igjen når han var på døren, og når han snudde seg, var det samme blikk. Det smeltet hjertet mitt. Han fortalte meg at han elsker meg.
  Så jeg står i hullet og ber for hans utfrielse fra fryktens ånd og forvirring. Jeg vet at jeg vet at jeg vet at Gud arbeider i sitt hjerte, sinn og ånd akkurat nå.
  Det knuser hjertet mitt å se denne vakre mannen, at Gud har gitt meg til å hjelpe meg å bli kvinnen jeg er skapt til å være, såre så mye og leve med fortidens sår som holder ham fra et gud-sentrert, vakkert ekteskap av våre hjerter.
  Takk for at du leser dette, og vær så snill å be for ham slik Gud ber deg, og for meg å holde ut og be om hans utlevering, helbredelse og gjenopprettelse.
  Takk, og velsigne deg.

 2. Guds mann jeg står i gapet for min datter ekteskap brwak gjennom. Jeg ber mot forsinkelsen, og jeg føler at det skal gjøres. Jeg takker Gud for din hjelp. Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.