40 Strongman Deliverance-bønner

0
7887

Salme 118: 1-29:
1 Takk Herren; for hans miskunnhet er evig. 2 La Israel nå si at hans miskunnhet varer evig. 3 La Arons hus nå si at hans miskunnhet varer evig. 4 La dem som frykter Herren, si at hans miskunnhet varer evig. 5 Jeg ba Herren i nød; Herren svarte meg og satte meg på et stort sted. 6 Herren er på min side; Jeg vil ikke frykte. Hva kan mennesket gjøre mot meg? 7 Herren tar min del med dem som hjelper meg; derfor skal jeg se mitt ønske om dem som hater meg. 8 Det er bedre å stole på Herren enn å stole på mennesket. 9 Det er bedre å stole på Herren enn å stole på fyrster. 10 Alle nasjoner omkranset meg, men i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 11 De omringet meg; ja, de omtalte meg; men i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 12 De omringet meg som bier; de slukkes som tornenes ild; for i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 13 Du har sårt mig så jeg kan falle, men Herren hjalp meg. 14 Herren er min styrke og sang, og han er blitt min frelse. 15 Glede og frelses røst er i de rettferdiges telt; Herrens høyre hånd gjør tappert. 16 Herrens høyre hånd er opphøyet; Herrens høyre hånd gjør tappert. 17 Jeg skal ikke dø, men leve og forkynne Herrens gjerninger. 18 Herren tukte meg såre, men han har ikke gitt meg til døden. 19 Åpner rettferdighetens porter for meg; jeg vil gå inn i dem og prise Herren. 20 Herrens port, hvor de rettferdige skal komme inn. 21 Jeg vil prise deg, for du har hørt meg, og du er blitt min frelse. 22 Steinen som byggherrene nektet, er blitt hjørnesteinen. 23 Dette gjør Herren; det er fantastisk i våre øyne. 24 Dette er dagen Herren har skapt; vi vil glede oss og være glade i det. 25 Spar nå, jeg ber deg, Herre! Herre, jeg ber deg, send nå velstand. 26 Velsignet han som kommer i Herrens navn! Vi har velsignet eder ut av Herrens hus. 27 Gud er Herren som har vist oss lys. Bind offeret med ledninger, til alterets horn. 28 Du er min Gud, og jeg vil prise deg; du er min Gud, jeg vil oppheve deg. 29 Takk Herren; for han er god; for hans miskunnhet varer evig.

Hver sterkmann i livet ditt skal være usesatt i dag i Jesu navn amen. Vi tjener en bønn som svarer Gud, når som helst vi kaller ham, vil han alltid svare oss raskt. I dag skal vi se på 40 sterkmenn frelsesbønner, men før vi går inn i befrielsesbønnene riktig, la oss få litt forståelse.

Hvem er en sterkmann? En sterkmann er en demonisk agent, eller en forfedres demon som motstår en families fremgang. Vet dette, djevelen og hans demoner er vår virkelige fiende, og han har også sendt sine demoner inn i familier for å forårsake ødeleggelser. Strongmen er ansvarlig for onde familiemønstre i familiene. For eksempel ser du problemene med taushet i noen familier, fra en generasjon til den andre, Abraham i bibelen hadde problemer med å føde barn, det tok år før han fikk et barn, 12. Mosebok 15: 17-25, Isak hadde også problemer med fødsel tok det ham år å begynne å få barn, 19. Mosebok 34: 30-1, vi ser også det samme i Jakob og hans hustruer Leah og Rachel, Rachel hadde også problemer med taushet XNUMX Mosebok XNUMX: XNUMX. Denne typen onde mønstre er fra sterkmenn, i noen familier er det fattigdom, noen er forsinket ekteskap, noen er utidig død, ingen lever opp til en viss alder. Men godheten er dette, når vi engasjerer oss i denne sterkmannens utfrielsesbønn i dag, vil enhver sterkmann i livet ditt bli beseiret i Jesu navn. Guden som svarer med ild, vil vise seg sterk i livet ditt i Jesu navn. Be disse bønnene med tro i dag og forvent øyeblikkelig guddommelig inngripen i ditt liv og familie i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

40 Strongman Deliverance-bønner

1. Jeg trekker kontrollen over livet ut fra hendene og dominansen til enhver sterkmann, i Jesu navn.

2. Jeg trekker fremtiden min fra innflytelse og kontroll av enhver sterkmann i Jesu navn.

3. Jeg frir meg fra ubevisst satanisk trelldom nå !!!, i Jesu navn.

4. La enhver demoniske kraft som styrer mitt liv og skjebne bli ødelagt, i Jesu navn.

5. La gleden til mine fiender over livet mitt vende meg til sorg, i Jesu navn.

6. La organisasjonen av helveteherrer mot mitt liv og skjebne gå i stykker, i Jesu navn.

7. La alle hekser og trollmenn som ønsker min død begynne å motta ildstenene nå, i Jesu navn.

8. Jeg avskåret ethvert problem med en lenke til foreldrene mine, i Jesu navn.

9. Jeg bryter hvert demonisk åk med trelldom, i Jesu navn.

10. La enhver fiasko i livet mitt gå, og la suksessens natur komme til meg, i Jesu navn.

11. Jeg vanærer styrken delegert av satan over livet mitt, i Jesu navn.

12. La de ugudeliges glede over mitt liv bli til evige sorger, i Jesu navn.

13. Jeg bryter meg fri fra trell fra forfedres ånd, i Jesu navn.

14. Ondt slektstre i livet mitt, bli opprørt, i vår herre Jesu mektige navn.

15. La hver trell av arvelig sykdom over mitt liv gå i stykker i mitt liv, i Jesu navn.

16. Jeg erklærer at enhver makt som noen gang har gjort meg galt av fienden, løslater jeg guddommelig dom i fiendens leir som skrevet i Salme 35.
17. La alle mine undertrykkere falle etter deres egne råd, i Jesu navn.

18. La alle mine velsignelser i mine fienders hånd løslates, i Jesu navn.

19. La alle negative ytringer som blir uttalt i løpet av livet mitt bli kansellert, i Jesu navn.

20. Hvert problem knyttet til navnet mitt, blir opphevet, i Jesu navn.

21. Herre, avslør for meg hver hemmelighet om livet mitt som jeg trenger å vite i Jesu navn.

22. La enhver ond fjernkontroll og åndelige satellitter som er satt opp mot meg motta Guds torden ild og bli brent til aske, i Jesu navn.
23. Jeg befaler hver rare og onde stemme som kaller navnet mitt for å bli tauset, i Jesu navn.

24. Herre, rens meg fra all åndelig og fysisk gift jeg har tatt gjennom mat, i Jesu navn.

25. Herre, la Jesu blod vaske bort hvert merke av hekser, trollmenn og onde menn fra mitt liv, i Jesu navn.

26. Jeg står imot enhver ødelegger i livet mitt, ødeleggelse skal være der, i Jesu navn.

27. Jeg står imot manglende kunnskap om livets forhold, i Jesu navn.

28. Jeg står mot misunnelsesånden og stridens ånd i mitt liv, i Jesu navn.

29. Jeg står imot ånden som ikke klarer å jobbe forelsket i livet mitt, i Jesu navn.

30. Jeg kaller ned Guds ild, torden, lyn og storm over onde observatører av livets fremgang i Jesu navn.

31. La hvert organ i kroppen min som ikke fungerer godt få guddommelig berøring og begynne å fungere godt, i Jesu navn.

32. Hvert problem knyttet til mitt navn blir opphevet, i Jesu navn.

33. La sløret som skjuler min onde sterkmann bli revet i stykker, la dem bli utsatt og avsluttet i Jesu navn.

34. Mine gjennombrudd, manifesterer seg kraftig nå, i Jesu navn.

35. La alle blokkerte måter for suksess bli åpnet, i Jesu navn.

36. La nåde være over mitt liv fra alle retninger fra i dag, i Jesu navn.

37. Jeg bryter hvert stagnasjons åk fra livet mitt, i Jesu navn.

38. La salvingen for overnaturlige gjennombrudd komme over meg, i Jesu navn.

39. Herre, jeg mottar i dag nøklene til å låse opp alle dører for min velsignelse, i Jesu navn.

40. La kraften til å skjelne onde assosiasjoner falle på meg nå, i Jesu navn.

Far, takk for at du hørte mine bønner i Jesus navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.