20 bønnepunkter for fersk ild

4
43056

Apg 2: 1-5:

1 Og da pinsedagen var ferdig, var de alle med enighet på ett sted. 2 Og plutselig kom det en lyd fra himmelen som av en stormende vind, og den fylte hele huset der de satt. 3 Og de viste kløvde tunger som ild, og den satt på hver av dem. 4 Og de ble alle fylt av Den hellige ånd og begynte å tale med andre tunger, slik Ånden ga dem ytring. 5 Og det bodde hos jøder i Jerusalem, fromme menn, fra alle nasjoner under himmelen.

Hva er fersk ild? Frisk ild betyr rett og slett at salget av Det hellige ånd alltid er friskt i hjertet ditt. Det krever en kristen som er i brann for å leve som Kristus Jesus. Hver troende på Kristus må alltid be om fersk ild og frisk salving. I dag har jeg samlet 20 bønn poeng for frisk brann. Disse bønnepunktene vil lede deg når du gjenopplaster Guds ild i deg. Når en kristen brenner, kan ikke djevelen manipulere livet og velsignelsene hans. Mange kristne går fra sted til sted for å be, rett og slett fordi de mangler ild. Når du bærer ild, blir du ustoppelig, “ubrukelig” og uforgjengelig.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Når du ber denne bønnen peker for fersk ild, ser jeg at Guds olje i livet ditt blir forfrisket og gjenoppblåst i Jesu navn. Be denne bønnene med tro i dag og forvent et mirakel.

20 bønnepunkter for fersk ild.

1. Takk Herren for den Hellige Ånds kraft.

2. Min far, la din nåde overgå enhver dom mot meg i Jesus amen.

3. Far, la Den Hellige Ånd fylle meg på nytt.

4. Far, la hvert ubrutt område i livet mitt bli ødelagt, i Jesu navn.

5. Far, inkuber meg med ild fra Den Hellige Ånd, i Jesu navn.

6. La enhver anti-makt bondage i mitt liv, i Jesu navn.

7. La alle fremmede flykte fra min ånd og la Den Hellige Ånd ta kontrollen, i Jesu navn.

8. Herre, katapulter meg åndelig til fjelltoppen.

9. Far, la himlene åpne og la Guds ære falle over meg, i Jesu navn.

10. Far, la tegn og under være dagens orden i livet mitt i år, i Jesu navn.

11. Jeg bestemmer at undertrykkernes glede over livet mitt skal bli til sorg, i Jesu navn.

12. La alle flere sterke menn som opererer mot meg bli ødelagt, i Jesu navn.

13. Herre, åpne øynene og ørene mine for å motta fantastiske ting fra deg.

14. Herre, gi meg seier over fristelse og satanisk middel.

15. Herre, tenn mitt åndelige liv slik at jeg slutter å fiske i ulønnsomme farvann.

16. Herre, løslat din ildtunge over mitt liv og brenn bort all åndelig skittenhet som er i meg.

17. Far, la meg sultne og tørste etter rettferdighet, i Jesu navn.

18. Herre, hjelp meg å være klar til å gjøre ditt arbeid uten å forvente noen anerkjennelse fra andre.

19. Herre, gi meg seier over å understreke andre menneskers svakheter og synder mens jeg ignorerer mine egne.

20. O Herre, gi meg dybde og rot i min tro.

Far du for å svare på mine bønner.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel15 Leveringsbønn mot kjent ånd
Neste artikkel20 bønnpoeng mot åndelig angrep
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

  1. skjønner dere ikke at du ber om å skyte dose ingenting tenk på det noen forteller meg en ting du ville og du ba om å skyte det du ville skjedde det noen gang

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.