20 bibelvers om barns lydighet

0
47061

Guds ord er fylt med bibelvers om barns lydighet. Som troende må vi trene barna våre på den måten de skal gå, som er på Herrens vei. Disse bibelversene vil veilede oss når vi lærer barna våre å være gudfryktige og å være som Kristus. Verden er fylt med all slags informasjon, vi må bevisst utdanne barna våre på Herrens vei for at de ikke skal komme på villspor.
Så jeg oppfordrer deg til å lese disse bibelversene, meditere over dem, lese dem til barna dine og oppmuntre dem til å ha disse skriftene i hjertet. De Guds ord er inngangsporten til et strålende liv. Jeg ser disse bibelversene om barns lydighet som hjelper deg når du oppdrar barna dine på Herrens vei. Les og bli velsignet

20 bibelvers om barns lydighet

1. Efeserne 6: 1-4
1 Barn, adlyd foreldrene dine i Herren; for dette er riktig. 2 Ær din far og mor; som er det første budet med løfte; 3 For at det skal gå bra med deg, og du kan leve lenge på jorden. 4 I, fedre, provoser ikke dine barn til vrede, men før dem opp i Herrens pleie og formaning.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

2. Kolosserbrevet 3:20:
20 Barn, følg alle foreldrene dine, for dette er Herrens velbehag.

3. Matteus 15:4:
4 For Gud har befalt og sagt: Ære din far og mor! Og den som forbanner far eller mor, lar han dø døden.

4. Ordspråkene 1:8:
8 Min sønn, hør din fars instruks, og forlat ikke din mors lov.

5. 20. Mosebok 12:XNUMX:
12 Ær din far og din mor, så dine dager skal vare lenge i det landet som Herren din Gud gir deg.

6. Mosebok 21: 18-21:
18 Hvis en mann har en gjenstridig og opprørsk sønn, som ikke vil lyde sin fars eller hans mors røst, og som ikke har lyttet til dem når de tukter ham: 19 Da skal faren og hans far mor grep tak i ham og førte ham ut til eldste i byen og til porten til hans sted; 20 Og de skal si til de eldste i hans by: Denne vår sønn er sta og opprørsk, han vil ikke adlyde vår stemme; han er en godmann og en full. 21 Og alle menneskene i hans by skal stenke ham med steiner, så han dør; så skal du fjerne det onde fra dere; og hele Israel skal høre og frykte.

7. Ordspråkene 22:6:
6 Tren et barn på den veien han skal gå, og når han er gammel, vil han ikke vike fra det.

8. Ordspråkene 13:24:
24 Den som sperrer på staven, hater sin sønn; men den som elsker ham, tukter ham mot tid.

9. Kolosserbrevet 3:21:
21 Fedre, ikke provoser dine barn til sinne, for at de ikke skal bli motløs.

10. Ordspråkene 13: 1-25:
1 En klok sønn hører sin fars instruks, men en spotter hører ikke irettesettelse. 2 En mann skal ete godt ved sin munns frukt, men overtredernes sjel skal ete vold. 3 Den som holder munnen sin, holder sitt liv; men den som åpner sine lepper, skal ødelegge. 4 Tregens sjel ønsker seg og har ingenting, men den flittiges sjel blir fet. 5 En rettferdig mann hater løgn, men en ond mann er avsky og kommer til skamme. 6 Rettferdighet bevarer den som er oppriktig på veien, men ondskapen styrter synderen. 7 Det er den som gjør seg rik, men som ikke har noe; den som gjør seg selv fattig, men likevel har stor rikdom. 8 Løs løsningen for en manns liv er hans rikdom, men de fattige hører ikke irettesettelse. 9 De rettferdiges lys gleder seg, men de ugudeliges lampe skal slukkes. 10 Bare med stolthet kommer strid, men visdom er velutviklet. 11 Rikdom får forfengelighet skal bli mindre; men den som samles ved arbeidskraft, skal øke. 12 Utsatt håp gjør hjertet syk; men når lysten kommer, er det et tre av liv. 13 Den som forakter ordet, skal bli ødelagt; men den som frykter budet, skal belønnes. 14 De klokes lov er en livets kilde for å vike fra dødens snarer. 15 God forståelse gir fordel, men overtredernes vei er vanskelig. 16 Enhver forsiktig mann tar seg av kunnskap, men en tåp åpner sin dårskap. 17 En ond budbringer faller i ondskap, men en trofast ambassadør er helse. 18 Fattigdom og skam skal være den som nekter undervisning, men den som ser på irettesettelse, skal æres. 19 Lysten som er oppnådd, er søt for sjelen, men det er en styggedom for dårene å vike fra det onde. 20 Den som vandrer med kloke, skal være klok, men en følgesvenn av dårer skal bli ødelagt. 21 Det onde forfølger syndere, men det rettferdige skal godtgjøres. 22 En god mann overlater en arv til sine barns barn, og synderens formue er lagt til rette for de rettferdige. 23 Mye mat er til jordbunn for de fattige, men det er det som blir ødelagt på grunn av dømmekraft. 24 Den som sperrer på staven, hater sin sønn; men den som elsker ham, tukter ham mot tid. 25 Den rettferdige spiser til glede for sin sjel, men den ugudeliges mage vil ha lyst.

11. 21. Mosebok 15:XNUMX:
15 Og den som slå sin far eller sin mor, skal drepes.

12. Efeserne 6:2:
2 Ær din far og mor; som er det første budet med løfte;

13. Efeserne 6:4:
4 I, fedre, provoser ikke dine barn til vrede, men før dem opp i Herrens pleie og formaning.

14. Mosebok 5: 16.16 Hedre din far og din mor, slik Herren din Gud har befalt deg; at dine dager kan forlenges og at det skal gå bra med deg i det landet som Herren din Gud gir deg.

15. Ordspråkene 23: 13-14:
13 Hold tilbake rettelse fra barnet, for hvis du slår ham med stangen, skal han ikke dø. 14 Du skal slå ham med stangen og frelse sin sjel fra helvete.

16. Salme 19: 8:
8 Herrens vedtekter er riktige, og gleder hjertet; Herrens bud er rent og opplyser øynene.

17. Ordspråkene 29:15:
15 Stang og irettesettelse gir visdom, men et barn som overlates til seg selv gjør moren til skamme.

18. Ordspråkene 22:15:
15 Dårskap er bundet i et barns hjerte; men korreksjonsstaven skal føre den langt fra ham.

19. Ordspråkene 10:1:
1 Salomos ordtak. En klok sønn får en glad far, men en tåpelig sønn er morens tyngde.

20. 1. Timoteus 5: 1-4:
1 irettesett ikke en eldste, men bedr ham som far; og de yngre mennene som brødre; 2 De eldste kvinnene som mødre; de yngre som søstre, med all renhet. 3 Ære enker som er enker. 4 Men hvis enken har barn eller nevøer, så la dem først lære å vise fromhet hjemme og forfange foreldrene sine; for det er godt og akseptabelt for Gud.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.